A multitasking több általános Android-alkalmazás ablakos használatát kínálja

A multitasking az Android egyik legnagyobb funkciója. Akár egyik alkalmazásról a másikra vált, akár gyorsan hozzáfér a beállításokhoz és a kapcsolókhoz, értékelnie kell a platform többfeladatos képességeit. Ha nem elégedett az alapértelmezett megvalósítással, bármikor letölthet számos alkalmazást a Play Áruházból, hogy a folyamat még intuitívabb legyen. Az egyik ilyen alkalmazás az OryonCorp Multitasking, egy egyszerű, de hatékony többfeladatos megoldás, amely kivesz egy oldalt az asztali operációs rendszerekből. Alapvetően lehetővé teszi a gyakran használt alkalmazások, például a Böngésző, a Számológép, a Kamera és a Fájlkezelő egyidejű használatát különálló lebegő ablakokban. Részletek a továbbiakban.

  A Google URL Shortener nagyszerű nem hivatalos Goo.gl Android-kliens

A teljes képernyős alkalmazások közötti váltás helyett a Multitasking lehetővé teszi, hogy egy sor alapvető alkalmazást nyisson meg a saját Windows rendszerében, így szabadon áthelyezheti őket, és egyszerre egy vagy több alkalmazást használhat. Természetesen az egyidejűleg megnyitható és használható alkalmazások száma felhasználónként változik, az eszköz képernyőméretétől függően. Az alkalmazás nyilvánvalóan jobban megfelel táblagépekhez, de okostelefonokon is jól fut.

Ha engedélyezve van, a Multitasking futni kezd a háttérben, lehetővé téve az oldalsáv behúzását a képernyő bal széléről (az alkalmazás beállításaiban módosítható). Az oldalsávon különféle alkalmazások találhatók, többek között, de nem kizárólagosan, a Számológép, az Iránytű, a Pénznem, a Galéria, a Térkép, a Zenelejátszó és még sok más. Az a jó, hogy a Multitaskingot bármely más alkalmazáson keresztül megnyithatja.

  A CallWho Widget intelligens, környezettudatos gyorstárcsázást ad a képernyőhöz [Android]

Az alkalmazás elindítása után áthelyezheti, bezárhatja, átméretezheti, elrejtheti vagy teljes képernyősre állíthatja az ablakot. Az átméretezés egyszerű csípéssel történik a nagyításhoz, míg az áthelyezéshez csak húzni kell egy ablakot a felső sávnál. Az alkalmazás ablakméretét is elmentheti, így minden alkalommal pontosan ugyanabban a méretben nyílik meg.

A többi ilyen típusú Android-alkalmazáshoz hasonlóan a Multitasking is nagyon testreszabható. A Beállítások képernyőn számos lehetőség található, az aktiválási terület és az oldalsáv pozíciójának meghatározásától az animációs hatás váltásáig.

Az alkalmazásnak van egy Pro verziója is, amely eltávolítja a hirdetéseket, és további alkalmazásokat és funkciókat kínál. Lent találod a Play Áruház linkjeit mindkét változathoz.

  Hogyan lehet elrejteni a bevágást az Android telefonokon

Telepítse a Multitasking alkalmazást a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse a Multitasking Pro-t a Play Áruházból (Fizetett)