A MonsterCloud segít a zsarolóvírusok eltávolításában a bűnüldözés érdekében

Ijesztő világ van odakint. Nem lehet bekapcsolni a híreket anélkül, hogy manapság ne látná a nyugtalanságot és a bűnözést.

Szerencsére van rendfenntartónk, amely biztonságban tart minket. Legyen szó rendőrségről, seriffekről, katonákról vagy az FBI-ról az Egyesült Államokban, tudjuk, hogy amikor bűncselekményeket követnek el, segítségül hívhatjuk ezeket a bűnüldöző szerveket.

De mi történik, ha maguk a bűnüldöző szervek válnak bűncselekmény áldozataivá? Kit hívnak segítségül? Amikor a bűnüldöző szervek kiberbűnözés áldozatává válnak, különösen a zsarolóvírusoknak, telefonálhatnak MonsterCloud.

A MonsterCloud áttekinti a zsarolóvírus-ügyeket az ország minden részéről a bűnüldöző szervek számára, és segített a rendőrségnek és a seriffnek, amikor ennek az ördögi és legyengítő kiberbűnözésnek az áldozataivá válnak. Itt megvitatjuk, hogy mi történik, ha egy bűnüldöző szervet zsarolóvírus-támadás ér, és számos példán áttekintünk olyan részlegekre, amelyeken a MonsterCloud segített.

Mi az a Ransomware Attack?

A zsarolóprogramok a kiberbűnözés különösen pusztító típusa, ahol a hackerek átveszik az irányítást egy számítógép vagy hálózat felett, és a fájlokat váltságdíjért birtokolják. Amikor ransomware támadás áldozatává válik, nem fog tudni hozzáférni egyetlen fájlhoz sem, és váltságdíj-levelet fog kapni, amely fizetést követel a fájlok zárolásának feloldásáért.

Ez megbéníthatja az üzletet, és leálláshoz, fájlok elvesztéséhez, és a legrosszabb esetben az érzékeny információk feletti kontroll elvesztéséhez vezethet. Ezért olyan fontos ezekben a helyzetekben egy professzionális ransomware-eltávolító céget hívni. A legtöbb vállalkozás számára nem tanácsos, hogy a váltságdíjat saját maga fizeti ki.

  Hogyan lehet törölni az összes üzenetet a táviratban

A MonsterCloud évente több ezer ransomware támadást tekint át, amelyek számos problémát illusztrálnak a ransomware támadások önálló megbirkózásában. A ransomware vírusok általában egy nagyon kifinomult kódot tartalmaznak, amely még a legtöbb házon belüli IT-részlegen is túlmutat. Ha saját maga fizeti ki a hackereknek a váltságdíjat, nincs garancia arra, hogy ténylegesen felszabadítják a rendszer irányítását, és még ha meg is teszik, bármikor újra támadhatnak.

Kik célozzák meg leginkább a Ransomware-támadókat

A zsarolóvírus-hackerek szinte minden számítógépes hálózatot megtámadnak, de tudják, hogy a valódi pénz nagy entitások megtámadásában van. A legutóbbi ransomware támadások gyors Google-keresése képet ad arról, hogy milyen típusú intézményeket céloznak meg leginkább. Olyanok, amelyek mély zsebekkel, több belépési ponttal és sok érzékeny adattal rendelkeznek hogy a „legjobb” célokat.

Ezért fogsz látni óriásvállalatokat, városok és önkormányzatokiskolák, kórházakés a bűnüldöző szervek a leggyakoribb célpontok. Ezeknek a szervezeteknek sok vesztenivalójuk van, és több okból is motiváltak lehetnek arra, hogy elhallgatják a támadást, ami nagyobb valószínűséggel próbálja gyorsan és csendesen kifizetni a váltságdíjat, és továbblépni.

Miért célozzák a zsarolóvírus-támadók a bűnüldözést?

Az elmúlt 20-30 évben országszerte számos bűnüldöző szerv tett összehangolt erőfeszítéseket a digitális átállás érdekében. Sok részleg hatalmas munkát vállalt kampányok digitalizálására papíralapú dossziéikat, jelentéseiket, űrlapjaikat és egyebeket, hogy a tisztek gyorsabban és hatékonyabban végezhessék munkájukat.

  Hogyan készítsünk költség- és bevételi táblázatokat a Microsoft Excel programban

A tolltól és a papírtól való átállás a digitálisabbá válás nagyszerű volt a bűnüldözés számára. Pénzt takarított meg, és lehetővé tette a tisztek számára, hogy agilisabbak és hatékonyabbak legyenek a terepen. Lehetővé teszi a valós idejű információmegosztást is, ami segít a tiszteknek jobban végezni munkájukat.

A fő probléma azonban az, hogy a bűnüldözés által felhasznált és előállított hihetetlenül értékes és érzékeny adatok már online vannak. Ez azt jelenti, hogy azok a bűnözők bandái, akik soha nem voltak elég ostobák ahhoz, hogy besétáljanak egy rendőrőrsre, és megpróbálják elzárni az iratszekrényeiket váltságdíjért, most megkísérelhetik ennek a számítógépes megfelelőjét.

Hogyan működik a MonsterCloud a bűnüldöző szervekkel

Ha megnézed a tucatnyit pozitív MonsterCloud értékelések online, látni fogja, hogy bármilyen alakú és méretű vállalkozással és szervezettel dolgoznak. Ez magában foglalja a Fortune 500 cégeket a kisvállalkozásokon át az önkormányzatokig.

Sok intézmény érthető módon ideges, hogy felvegye cége vagy városa nevét a felülvizsgálatba, mert befektetőik, részvényeseik és aggódó polgáraik vannak, akikre gondolniuk kell. A bűnüldöző szervek egyik csoportja, akiknek általában nem okoz problémát annak ellenére, hogy a nevüket a MonsterCloud véleményekbe írják.

A MonsterCloud régóta együttműködik a bűnüldöző szervekkel, gyakran kedvezményes áron vagy ingyenesen. Ez a küldetés, hogy támogassa a bűnüldözést az általuk végzett létfontosságú és jó munkában, a MonsterCloud vezérigazgatójának, Zohar Pinhasinak az izraeli hadseregben töltött idejéből, kiberbiztonsági szakértői munkájából, valamint a világ bűnüldöző szervekkel a kiberterrorizmus elleni küzdelemben folytatott hosszú távú partnerségéből ered.

A MonsterCloud webhelyén megteheti tekintse meg az ajánlásokat a különböző rendőrségi és seriff osztályoktól, amelyeknek a vállalat az évek során segített megszabadulni a zsarolóvírusoktól, és gyorsan és incidensek nélkül helyreállítani a fájljaikat.

  Hogyan hozzunk létre egy e-mail listát a Gmail számára csoportos e-mailek küldéséhez

Következtetés

A MonsterCloud áttekinti, javítja és segít megelőzni a jövőbeli zsarolóprogram-támadásokat a bűnüldöző szervek számára az egész országban. Gyorsan, teljes mértékben teszik ezt, és kötelességtudatból teszik, hogy segítsenek azoknak, akik megvédenek minket.

Bár a bűnüldözési esetek mindegyike egyedi lehet, a közös téma az, hogy amikor a bűnüldöző szervek ransomware támadás áldozatává válnak, az komoly probléma. Ez veszélybe sodorhatja a tiszteket a terepen, és oda vezethet, hogy a rosszfiúkat nem zárják el a bűneik miatt.

Amikor a bűnüldöző szervek a MonsterCloud segítségét kérik, a cég képzett kiberbiztonsági szakértői akcióba lépnek. Gondoskodnak arról, hogy ezek a részlegek minden kritikus adatukat helyreállítsák, és ezt gyorsan meg is teszik. Tudják, hogy minden egyes perccel, amikor egy részleg leépül, több veszélyt jelent az egész közösségre, amelyet szolgálnak.