A Microsoft Teamsben hiányzó naptár javítása

A Microsoft Teams beépített naptárral rendelkezik az alkalmazásba. Ez a naptár inkább egy ütemező, és bár integrálható lesz az Outlookkal, nem fogja megjeleníteni a teljes Outlook-naptárt. A Teamsben beállított értekezletek szinkronizálva lesznek az Outlookkal, de a Teams Naptár lapján csak a Teamshez kapcsolódó események jelennek meg.

A Naptár lap fontos lap, ha megbeszélést szeretne ütemezni egy csapat számára. A felhasználók számára átfogó listát biztosít az aktuális csapat tervezett találkozóiról.

A Microsoft Teamsben hiányzó naptár javítása

Ha nem látja a Naptár lapot a Microsoft Teamsben, annak valószínűleg az az oka, hogy ki van kapcsolva. Ez a probléma azoknál a Microsoft Teams-felhasználóknál jelentkezik, akik vállalati vagy üzleti licenccel rendelkeznek.

  Hogyan lehet megszabadulni a „Segíts javítani” üzenettől a Firefoxban

A javítás egyszerű, de rendszergazdai hozzáférésre lesz szüksége a csapat számára. A Microsoft Teamsben hiányzik a Naptár lap, mert ki van kapcsolva a felügyeleti központból.

Nyissa meg a Microsoft Teams felügyeleti központját.
A bal oldali oszlopban bontsa ki a Felhasználók elemet.
Válasszon ki egy felhasználót.

Lépjen a felhasználóhoz tartozó Irányelv lapra.
Keresse meg a Globális (Szervezeti szintű alapértelmezett) lehetőséget.
Megjelenik az alkalmazások listája. Kattintson az Alkalmazás hozzáadása gombra.
Adja hozzá a Naptár alkalmazást.
Kérjen meg mindenkit a csapatában, hogy indítsa újra az asztali klienst, hogy láthassa a Naptár lapot.

Nincsenek ütemezett értekezletek a Microsoft Teamsben

A Microsoft Teams vállalati/üzleti felhasználóinak hiányzó naptári problémájával éles ellentétben az ingyenes fiókkal rendelkező felhasználók nem láthatják ütemezett értekezleteiket a Naptár lapon.

  Szerezze be a Noun Project bővítményt az MS Word és a PowerPoint rendszerhez

Ez nem hiba. Ez az ingyenes Teams-fiók korlátozása. Az egyetlen megoldás erre a Google Naptár hivatkozás használata, amely az értekezlet ütemezésekor jön létre. Hozzáadhatja az értekezletet a Google Naptárhoz, amely szinkronizálható bármely más naptáralkalmazással, például az iCloud-naptárral vagy az Outlook-naptárral.

Következtetés

Ha a Naptárak engedélyezve vannak a csapatánál, de a Naptár lap még mindig hiányzik az asztali vagy webes alkalmazásból, akkor lehetséges, hogy a használat egy egyéni házirend része, ahol a naptárak ki vannak kapcsolva, vagy a felhasználó nem hozhat létre vagy találkozók ütemezése. A Microsoft Teams számos különböző módot kínál az engedélyek és vezérlők kezelésére a csapat különböző tagjai számára, ezért előfordulhat, hogy egyes felhasználók láthatják a Naptárt, míg mások nem. Ha egy adminisztrátor úgy döntött, hogy a felhasználónak nem kell látnia a Naptár lapot, keveset tehet ellene.

  A Google Maps felülvizsgálati kérelmek leállítása Androidon és iPhone-on