A Meta bemutatja a Llama 2-t és a Microsoft új mesterségesintelligencia-előfizetési díjszabását

Sziasztok emberek! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

A Meta a Microsofttal együttműködve bejelentette új mesterségesintelligencia-modelljét, a LLaMA 2-t (Large Language Model Meta AI), és ami még fontosabb, nyílt forráskódú és szabadon hozzáférhető kereskedelmi használatra.

A cég szerint blogA Llama 2 7B-70B paraméterekre és 2 billió tokenre van előtanulva, finomhangolt modelljeit pedig több mint 1 millió emberi annotációra képezték ki.

A Llama 2 a Microsoft Azure AI modellkatalógusában található, és segíti a Microsoft Azure fejlesztőit abban, hogy csatlakozzanak a felhőalapú tartalomszűrési és biztonsági funkciókhoz. Ezenkívül a Llama 2 az Amazon Web Services (AWS), a Hugging Face és számos más szolgáltatón keresztül is elérhető.

  Hogyan kell játszani a Tyranny-t Linuxon

A generatív mesterséges intelligencia legújabb fejlesztései megzavarhatják a különböző iparágakat, és új lehetőségeket nyithatnak meg az egyének és a vállalkozások számára. Az olyan vállalatok, mint a Meta, széles körű hozzáférést tesznek lehetővé az AI-modellekhez, elősegítve az együttműködést, az innovációt és a kísérletezést.

Nevezetesen, a Microsoft és a Meta együtt dolgoznak az AI technológia hatókörének kiterjesztése érdekében, miközben a kiterjedt nyelvi modellek felelősségteljes felhasználását szorgalmazzák.

A Microsoft új mesterségesintelligencia-előfizetési ára rekordot döntött

A Microsofté A részvények új csúcsot értek el, miután a vállalat bejelentette új mesterségesintelligencia-előfizetési szolgáltatása, a Microsoft 365 Copilot árazási részleteit. Ez a mesterséges intelligencia szolgáltatás mesterséges intelligencia képességeket hoz a Microsoft széles körben használt Office programcsomagjába, amely olyan alkalmazásokat foglal magában, mint a Word, az Excel és a Teams.

  A Surround PhysX konfiguráció konfigurálása

Azok az ügyfelek, akik ezt a szolgáltatást választják, többletköltséget jelentenek havi díj 30 USD, ami a vállalati ügyfelek esetében akár 83%-ot is elérhet. Ez a lépés segít a Microsoftnak abban, hogy kiegészítő bevételeket generáljon az ismétlődő előfizetési modellek megvalósítása révén.

A nyilatkozat bemutatja a Microsoft folyamatos erőfeszítéseit az Office-alkalmazások fejlesztésére, ezáltal növelve vonzerejét a mesterséges intelligenciát (AI) munkafolyamataikba integrálni kívánó vállalkozások számára.

A Microsoft jelentős pénzügyi hozzájárulást nyújtott a generatív mesterséges intelligencia fejlesztéséhez, elsősorban az OpenAI-ba, a ChatGPT mögött álló szervezetbe való jelentős befektetés révén.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.