A mesterséges intelligencia által vezérelt Bing fenyegeti a Google Keresést és az AutoGPT új trendjét

Helló! 🙋Ma a következő termékfrissítésekkel várjuk Önt! 📣

Drágakövek

A McKinsey által végzett tanulmány szerint a dolgozók idejük 19%-át információkereséssel és -gyűjtéssel töltik, és ez a munkahét egy teljes napja.

Egy másik, az IDC által végzett tanulmány szerint „az adatszakértők hetente idejük 50%-át veszítik el” – 30%-uk keresi, irányítja és készíti elő az adatokat, valamint 20%-a megkettőzi a munkát.

E kihívások leküzdése érdekében az AI-alapú Gems platform minden kérdésére választ ad az összes olyan kedvenc eszközéből származó információk alapján, mint a Notion, Gmail, Slack stb.

Megbíznak benne a világ legjobb szervezetei, mint például a Morgan Stanley, a The New York Times, a Mckinsey&Company, a Credit Suisse, a Gartner, a Harvard Egyetem stb.

  Melyiket használja és mikor

Ez egy mesterséges intelligencia által támogatott asszisztens, amely teljes, szintetizált és használatra kész válaszokat ad az alkalmazás információi alapján. A válasz forrásokat is tartalmaz majd a mélyebbre ásáshoz.

Ezen felül könnyedén megoszthatja az ezen a platformon található információkat barátaival, kollégáival, csapattársaival stb. A termék béta állapotban van, és elérhető a Gems-nél.

A mesterséges intelligencia által vezérelt Microsoft Bing és az induló You.com fenyegeti a Google keresési dominanciáját

A New York Times legfrissebb jelentése szerint a Google versenytársai, mint például az AI-alapú Microsoft Bing, 25 év alatt gyorsan komoly fenyegetést jelentenek a Google keresőiparára nézve.

Ahogy a felhasználók hatékonyabb keresési lehetőségeket keresnek, a Microsoft Bing és az induló You.com új mesterséges intelligencia-szolgáltatásai elkezdték megkérdőjelezni a Google keresési dominanciáját.

Richard Socher, a You.com vezérigazgatója szerint a Google keresési alternatívái mostantól személyre szabottabb keresési élményt nyújtanak a felhasználóknak. Kitért arra, hogy a SEO-vezérelt alacsony minőségű tartalom csökkentette a keresési eredmények értékét.

  Hogyan telepítsük a Matcha témát Linuxra

A generatív mesterséges intelligencia, például az OpenAI ChatGPT és a hatalmas nyelvi modellek most új kihívások elé állítják a Google Keresést.

A New York Times cikke továbbá arról szólt, hogy a Samsung Electronics elektronikai óriáscég azt fontolgatja, hogy a Google-t az alapértelmezett keresőmotorként a Microsoft Bing-ére cseréli le eszközein.

A Google azt tervezi, hogy a jövő hónapban elindít egy új, mesterséges intelligenciával hajtott keresőmotort, és ősszel további képességekkel bővül. Az új funkciók kezdetben egymillió ügyfél számára lesznek elérhetőek az Egyesült Államokban.

A gyorsan növekvő AI-alapú keresőmotorok leküzdése érdekében a Google egy teljesen új, technológián alapuló keresőmotor felépítésén versenyez.

Auto-GPT

Próbáltad már a ChatGPT-t? Ez szükségessé teszi, hogy produktív kérdéseket tegyen fel, amíg nem kap megoldást vagy választ. Miért nem hagyja tehát, hogy az alkalmazás maga generálja a kérdést? Ha nem szeretné betáplálni a kérdéshurkot a ChatGPT-be, próbálja meg az Auto-GPT-t.

  Hogyan ellenőrizhető, hogy valaki elolvasta-e az e-mailjeit

Az Auto-GPT kifinomultabb, több lépésből álló feladatokat tud végrehajtani, mint a meglévő LLM-alapú programok, mivel saját promptokat generál, és visszaadja őket magának, és egy hurkot képez a kérdéses feladat befejezéséig.

Toran Bruce Richards tervezte az Auto-GPT nyílt forráskódú alkalmazást. Richards azért hozta létre az Auto-GPT-t, hogy leküzdje a hagyományos mesterséges intelligencia korlátait, amelyek hosszú távú tervezést igényelnek, és nem képesek önállóan finomítani megközelítéseiket a valós idejű visszajelzések alapján.

A GitHub webhely szerint az Auto-GPT a GPT-4 segítségével szöveget és kódot generál, a GPT-3.5-öt pedig az adatok tárolására és összegzésére használja, és információkat gyűjt az internetről.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.