A legjobb vállalati LMS, amely képessé teszi szervezetét

Az Enterprise Learning Management System (LMS) elengedhetetlenné vált minden olyan szervezet számára, amely különféle tanulási programokat kíván biztosítani a felhasználók, különösen a vállalati alkalmazottak és az érdekelt felek számára.

Az alkalmazottak naprakészen tartása a legújabb fejlesztésekkel, eszközökkel és technológiákkal kapcsolatban elengedhetetlen ahhoz, hogy boldoguljanak ebben a versengő világban.

Ezért sok szervezet fektet be a készségfejlesztésbe és hoz létre tanulási programokat.

Vállalati LMS használata, mint pl Gondolkodó megkönnyíti a folyamatot azáltal, hogy számos előnyt kínál, így sikeresen elindíthatja online tanulási programját.

Vessünk egy pillantást a Thinkfic részletes áttekintésére, hogy eldöntsük, megfelelő eszköz-e az Ön igényeinek kielégítésére.

Mi az a Thinkific Enterprise LMS?

Gondolkodó A vállalati tanulásmenedzsment rendszer egy robusztus LMS-platform, amelyet sok szervezet elismer és használ hatékony tanulási programok létrehozására.

A Thinkific LMS segít létrehozni egy lenyűgöző és vonzó tanulási környezetet, amely képzési programokkal az alkalmazottai javára válik. Ideális azoknak az egyéneknek vagy vállalkozóknak is, akik nagyszabású tanulási termékeket szeretnének tervezni és eljuttatni az iparág szakemberei számára.

Több mint 50 000 aktív felhasználójával az egyik legjobb e-learning platform, amely megkönnyíti a kurzusok létrehozásának és kezelésének folyamatát. Ez egy felhő alapú platform, amely rengeteg funkciót kínál a kurzuskészítő eszközöktől, a fehér címkével ellátott környezetektől és az egyszeri bejelentkezéstől az SOC 2 megfelelőségig és a korlátlan rendszergazdákig.

A Thinkific LMS funkcióinak használatához nincs szükség semmilyen technikai szakértelemre, mivel ezek használata meglehetősen egyszerű. Csak koncentráljon a nagyszerű tanulási programok létrehozására, és hagyja, hogy az eszköz gondoskodjon a többiről.

Ez a platform egy Plus funkciót is biztosít, amely megkönnyíti csapata számára, hogy fantasztikus tanulási leckék létrehozására összpontosítson anélkül, hogy a kód miatt kellene aggódnia. Ezzel az eszközzel személyre szabhatja tanulási környezetének minden aspektusát, és a tanulók ragaszkodhatnak a tanfolyamhoz.

A Thinkific Enterprise LMS jellemzői

A Thinkific hasznos funkciókat kínál, amelyekre a kurzusok létrehozásához és kezeléséhez van szüksége.

#1. Fehér címkézés egyedi márkajelzéssel

A Thinkific speciális, egységes platformot biztosít Önnek, ahol közzéteheti és eladhatja egyéni online tanulási programjait számos közönség számára. Könnyen használható, fehér címkével ellátott környezetet biztosít, ahol elhelyezheti logóját, egyéni domainjét és márkáját az összes kurzus közzétételéhez.

Ez a testreszabott környezet segít felhívni az alkalmazottak és a vállalati szervezetek figyelmét, akik olyan platformokat keresnek, amelyek személyre szabott tanulási élményt kínálnak alkalmazottaiknak.

#2. Speciális felhasználókezelés

A Thinkific LMS fejlett felhasználókezeléséről ismert, és használatával az LMS platform összes felhasználója kezelhető és nyomon követhető. Lehetősége van arra is, hogy a felhasználókat preferenciáiktól függően különböző tanfolyamokra regisztrálja.

  Esküdhetek a TikTokra?

A felhasználókezelési lehetőségeket kihasználva ez a platform lehetővé teszi a szervezetek és oktatók számára a felhasználók fejlődésének nyomon követését.

#3. Több harmadik féltől származó integráció

Más, minimális integrációt kínáló vállalati LMS-platformoktól eltérően a Thinkific számos, külső féltől származó eszközzel integrálódik a különféle képességek eléréséhez. A Thinkific elsősorban a fizetésfeldolgozáshoz, a felhasználói elemzéshez és az e-mail marketinghez szükséges eszközöket fedi le, és amelyekhez integrálásokat biztosít.

Ez a platform lehetővé teszi a Zapier eszközzel való integrációt is, amely számos feladatot automatizálhat. Használhatja a Zapier Triggert olyan felhasználók hozzáadásához, akik az e-mail marketingjén keresztül regisztrálnak. A Thinkific segítségével lehetőség nyílik a Facebook Pixel integrálására is, ahol az előbbi segít a közönség újracélzásában a Facebook marketingen keresztül.

#4. Zökkenőmentes felhasználói élmény

A Thinkific egyik legjobb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi az összes felhasználó számára, hogy könnyen csatlakozzon a kurzushoz a magasan biztonságos egyszeri bejelentkezéses OpenID kapcsolaton keresztül. Az egyszeri bejelentkezési integrációt széles körben preferálják annak kényelmének köszönhetően, hogy a felhasználók meglévő vállalati hitelesítő adataikkal jelentkezhetnek be a kurzusba.

#5. Biztonság és megfelelőség

A Thinkific különös figyelmet fordít az adatok és tanfolyamok biztonságára, és módszereket alkalmaz az adatok védelmére és a rosszindulatú támadások miatti szivárgások megelőzésére.

A SOC 2 megfelelése révén garantálja elkötelezettségét az adatbiztonság fenntartása mellett, beleértve a platformot használó felhasználók személyes adatait is. A Thinkific emellett figyelmet fordít a fizetési tranzakciók biztonságára és a kapcsolódó részletekre.

#6. Mobil elérhetőség

A Thinkific exkluzív alkalmazásboltot biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 80 alkalmazáshoz férhessenek hozzá, amelyek továbbfejlesztett tanulási élményt nyújtanak. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a képzési tartalmakhoz, ami javítja az általános felhasználói élményt.

A Thinkific a vállalati LMS-en keresztül egy online közösséget is kínál, ahol a felhasználók interakcióba léphetnek egymással, és számos témában csoportos megbeszéléseket folytathatnak.

Ez egy praktikus platform az új hallgatók számára, hogy tanuljanak egymástól, és megvitassák azokat a problémákat, amelyekkel az adott kurzusok során szembesülhetnek. A felhasználók közzétehetik a felmerülő problémákat vagy lekérdezéseket, és ajánlásokat kaphatnak a tagok hatalmas csoportjától. Az oktatók értékeléseiket közzétehetik a közösségben, és digitális tanúsítványokat bocsáthatnak rendelkezésre.

#8. Speciális elemzés és jelentéskészítés

Ez a vállalati LMS fejlett analitikai és jelentéskészítési funkcióiról ismert, amelyek fontos szerepet játszanak minden felhasználó lecke haladásának és általános elkötelezettségének nyomon követésében. Ezek a funkciók hasznosak a kurzus hatékonyságának felméréséhez, és annak felméréséhez, hogy a felhasználók milyen előnyökkel járnak belőlük.

Ezektől a betekintésektől függően adatvezérelt döntéseket hozhat a tanulási élmény javítása érdekében.

#9. Több tanfolyam és lecke támogatása

A Thinkific segítségével nem kell kompromisszumot kötnie a tanulói órákkal kapcsolatban, mert az óratípusok széles skáláját támogatja. Lehetővé teszi videók, szöveges, kvíz, letölthető vagy prezentációs leckék létrehozását.

A Thinkific segít az ideális óraprogram összeállításában, hogy felhívja magára a figyelmet és fenntartsa az alkalmazottak elkötelezettségét a tanfolyam során.

#10. Cross-Sell és Upsell

Ennek az LMS-platformnak egy másik egyedülálló tulajdonsága, hogy lehetővé teszi az összes kurzus keresztértékesítését és továbbértékesítését ezen a platformon keresztül. Lehetővé teszi az összes kurzus összevonását és a szervezetek számára történő felajánlását. Ez akkor előnyös, ha növelni szeretné a felhasználók elköteleződését a tanfolyamokon.

  33 INGYENES Harvard Egyetemi kurzus, amelyet most is elvégezhet

#11. Támogatott marketingeszközök

A Thinkific olyan marketingeszközöket biztosít Önnek, amelyek révén a kurzusai megkapják a szükséges figyelmet. Annak ellenére, hogy nem lesz sok beépített marketingeszköze, a harmadik féltől származó szolgáltatásokkal való integráció révén különböző eszközöket is kihasználhat.

Bármilyen e-mail marketingeszközt, például a CovertKit-et vagy a Mailchimpet használhatja e-mail lista összeállításához és célzott kampányainak szervezéséhez. Vannak olyan marketingeszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy videókat, képeket, beszámolókat és egyéb űrlapokat használjon, hogy mindenki számára láthatóvá tegye a kurzusokat.

Vevőszolgálat

A Thinkific rendkívül hatékony ügyfélszolgálati csapatot alkalmaz, hogy gondoskodjon minden problémájáról, és a lehető leghamarabb megoldja azokat. Ügyfélszolgálatot kínálnak e-mailben, és a hét minden napján elérhető. Megfelelő és informatív megoldással válaszolnak kérdéseire, így Ön gyorsan meg tudja oldani a problémát.

Alaptervükben nem kapsz élő chat-ügyfélszolgálatot és szupergyors válaszokat e-mailben. De magasabb terveikben élő csevegési támogatást kap. A nagy súgóközpont könyvtáruk azonban rendkívül hasznos lesz az Ön számára, mert minden alapvető támogatást megad, amire szüksége lehet.

Mivel több száz cikk, GYIK, oktatóvideó, lépések dokumentációja és egyéb források állnak rendelkezésre a webhelyükön, nem okoz gondot a problémák megoldása. Ezeken a hatalmas erőforrásokon keresztül a legtöbb szolgáltatást lefedték, így Ön választ kap kérdéseire.

Az ügyfélszolgálatot a weben az „Erőforrás” lapon érheti el, míg a mobilalkalmazásban a „Súgó” gombbal kell elérnie.

Gondolkodó árképzés

A Thinkific különböző árképzési szintet kínál, hogy megfeleljen a különböző igényekkel rendelkező vállalkozásoknak. Nézzük meg az összes általuk kínált tervet.

Ingyenes terv

A Thinkific ingyenes csomagja egy nagyszerű kezdő terv, amellyel megtekintheti a platformot, és hogyan építheti fel kurzusait itt. Ez egy demó terv a legtöbb számára, mielőtt belevágnak a fizetős tervekbe.

Ez a terv lehetővé teszi, hogy csak egy kurzust hozzon létre, valamint egy közösséget, amely két térrel és egy rendszergazdával rendelkezik. Egy tanfolyamra korlátlan számú hallgatót nevezhetsz. E-mailes támogatást és chatbotot is kapsz.

Alapterv

Amikor feliratkozik az alapcsomagjukra, az segít hozzáférni azokhoz az alapvető funkciókhoz és eszközökhöz, amelyekre az online tanulási vállalkozása felépítéséhez szüksége van. Nemcsak korlátlan számú kurzus közzétételére van lehetősége, hanem hozzáférhet az Accelerator Programhoz is, és annyi hallgatót nevezhet be kurzusaira, amennyit csak szeretne.

Ezzel a tervvel létrehozhatja közösségét; közösségenként csak öt helyet osztanak ki. Emellett kínálja fehér címkével ellátott mobilalkalmazását is, amely hasznos a kurzustartalmak továbbításában. Mindezen létesítményekért havi 36 dollár prémiumot kell fizetnie.

Start terv

Ha túl szeretne lépni az alapcsomagon, választhatja a Start csomagot, amely havi 74 dolláros előfizetési díjat von maga után. Ezzel a tervvel számos további funkcióhoz juthat hozzá, amelyek segítenek növelni a felhasználói élményt és az elköteleződést.

Ebben a Start-tervben az Alapterv összes funkcióját megkapja, de itt közösségenként tíz hely lesz. A Start terv segítségével feladatokat, csomagokat, élő leckéket és tagsági terveket biztosíthat felhasználóinak. Ezenkívül használhatja a haladó tanfolyam-építést és a webhely kódolását.

Növekedési terv

A Növekedési terv a legnépszerűbb terv, amelyben a Thinkific az összes fejlett eszközt, valamint a szabványos eszközöket biztosítja, hogy vállalkozása még jobban növekedjen. Ideális az Ön számára, ha több tanulási termékre szeretne kiterjeszteni, és három közösséget szeretne felhasználóinak. Nem csak, hogy közösségenként 20 helyet kap.

  A törölt piszkozat helyreállítása az Outlook 365-ben

A Thinkinfic lehetővé teszi, hogy két adminisztrátor gondoskodjon a vállalkozásáról, és saját márkajelzését is beillesztheti a platformba. Különleges terveket kap, például tömeges hallgatói e-mail-küldést és beiratkozásokat, amelyek rendkívül hasznosak vállalkozása gyors ütemű bővítéséhez. Exkluzív API-hozzáférést is kap, amely rendkívül hasznos a harmadik féltől származó eszközök vállalkozásába való integrálásához. Mindezen funkciókért azonban 149 dolláros havi díjat kell fizetnie.

Thinkific Alternatives

Most pedig nézzünk meg néhányat a legjobb Thinkific alternatívák közül, amelyeket megfontolhat, ha valamilyen okból nem szeretné használni a Thinkific-et.

#1. LearnWorlds

A Thinkific egyik legjobb alternatívája, LearnWorlds egy könnyű és felhő alapú LMS, amelyet arra terveztek, hogy átalakítsa a képzést a szervezetében.

A megfelelőségtől és az alkalmazottak képzésétől az ügyfelek oktatásáig a LearnWorld segít különböző típusú képzési programok létrehozásában, amelyek szükségesek szervezete növekedéséhez.

Ezzel a vállalati LMS-sel rengeteg funkcióval fog dolgozni. Lehetővé teszi, hogy sok rugalmas kurzust és interaktív videókat hozzon létre, ami ideális arra, hogy a közönséget a végéig leköti.

1:1 arányú vagy csoportos élő konverziókat szervezhet az összes felhasználóval, és jobb tanulási élményt teremthet, miközben lehetővé teszi mások számára, hogy interakcióba lépjenek önmagukkal. Ez a díjnyertes LMS-platform segít a tartalomkészítés egyszerűsítésében azáltal, hogy lehetővé teszi a SCORM- és HTML5-csomagok egyszerű importálását.

A platform teljesen e-kereskedelemre kész, és kap egy fehér címkével ellátott webhelyet is, ahol logóját használhatja kurzustartalmának népszerűsítésére. A LearnWorlds platform négy különböző csomagban érhető el, a kezdőcsomagtól kezdve, amely havi 24 dollárba kerül.

#2. Litmosz

Egy másik vállalati LMS-platform, amelyet megfontolhat Litmosz, amelyet sok vezető vállalat figyelembe vesz, amikor képzési programokat kínál. Ez egy méretezhető és felhő alapú platform is, amely lehetővé teszi a virtuális, mobil és közösségi tanulás egységesítését.

A Litmos oktató által vezetett képzést kínál, amelyet bármilyen eszközről elérhet. Létrehozhat dinamikus SCORM-tartalmat, hogy támogassa az összes típusú oktatót, és növelje az elkötelezettséget a gamification folyamaton keresztül.

A legjobb dolog ebben az LMS-ben, hogy számos szempontot képes automatizálni, beleértve a feladatkiosztást, a tanulási útvonalakat és a csoportos beiratkozást. Ezenkívül csoportosíthat különböző tanfolyamokat, hogy személyre szabott képzési programot hozzon létre különböző egyének számára.

Az LMS jelentéskészítési és nyomon követési képességével a Litmos segítségével nyomon követheti az edzésprogramok teljesítményét, és betekintést nyerhet azok hatékonyságába is. Képzési programjaiban elhelyezheti cége logóját, színét és betűtípusát, hogy egyéni felhasználói felületet hozzon létre.

A Litmos három rugalmas tervet tartott meg – alapozócsomagot, premier csomagot és platinacsomagot, különféle kiegészítők lehetőségével.

Következtetés

A Thinkific egy kiváló vállalati LMS, amellyel képzési tartalmat vagy bármilyen más tanfolyamot hozhat létre alkalmazottai számára, illetve bevételszerzési célokra. Minden olyan funkciót megkap, amelyre szüksége van a kurzusok zökkenőmentes tervezéséhez, elkészítéséhez, közzétételéhez és értékesítéséhez egy fehér címkével ellátott platformon keresztül.

A Thinkific fejlett kínálata lehetővé teszi, hogy tartalmai kivívják a szükséges figyelmet. A Thinkific használatához nem kell vagyonokat költenie, mivel különböző árszinteken érhető el, így minden felhasználó számára rendkívül kényelmes.

Ezért próbálja meg a Thinkificot, hogy megértse, hogyan működik. Az ingyenes terv alapján eldöntheti, hogy fontolóra veszi-e a Thinkific-et a következő kurzus létrehozásához vagy sem. Ha tetszik, választhat magasabb csomagokat, és több funkciót nyithat meg.

Ezután tekintse meg a legjobb tanulásirányítási rendszereket (LMS) az SMB számára.