A legjobb testreszabható játékvezérlők 2023-ban

Akár profi játékos vagy, akár csak alkalmi, de versenyképes, a testreszabható játékvezérlők segíthetnek előnyt szerezni ellenfeleiddel szemben.

Microsoft

Kompatibilis az Xbox One családdal, az Xbox Series X|S-vel és a PC-vel, a A Microsoft Bluetooth Elite Series 2 Controller számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek a személyre szabható vezérlést teszik lehetővé.

Tapasztalja meg a folyékony mozgást és a gyorsabb tűzsebességet az állítható feszítésű hüvelykujjjal és rövidebb hajtincsekkel. Ezenkívül hozzáférhet az egyéni gombleképezéshez, és hangparancsokat állíthat be az Xbox kiegészítők alkalmazással. Mentsen el akár három egyéni játékosprofilt, és váltson közöttük menet közben, vagy rendeljen több funkciót egyetlen gombhoz a mélyebb testreszabhatóság érdekében.

A mellékelt cserélhető hüvelykujjakkal, D-padokkal és lapátokkal testreszabhatja az Elite Series 2 formáját és tapintását is. Prémium szolgáltatásaival és lenyűgöző, 40 órás akkumulátor-üzemidejével ez a legjobban testreszabható vezérlő az általa nyújtott hatalmas szabadság szintjéhez.

Microsoft Elite Series 2

Összességében a legjobb testreszabható vezérlő

A Microsoft Elite Series 2 mélyreható testreszabási lehetőségeket kínál a játékmenethez, valamint lenyűgöző, 40 órás akkumulátor-üzemidőt kínál, hogy játékát a következő szintre emelje.

Profik

 • Mély testreszabási lehetőségek
 • Bluetooth vezérlő
 • A cserélhető lapátok és egyebek lehetővé teszik a testreszabást az ergonómiai preferenciák szerint
 • Jó akkumulátor élettartam

Hátrányok

 • Kisebb kezekre elég vaskos
 • Drága

A legjobb költségkímélő testreszabható vezérlő: PDP Afterglow Wave

PDP

A 2023-as újdonság, a PDP Afterglow Wave egy vezeték nélküli LED-vezérlő a Nintendo Switchhez. A hivatalosan a Nintendo által engedélyezett, nyolc RGB világítási zónával rendelkezik, négy előre beállított móddal több tucat élénk világítási kombinációhoz.

A klasszikus Nintendo Switch elrendezést alkalmazva a gombok konfigurációja azonnal ismerős lesz a Switch-lejátszók számára. Kivéve a két teljesen testreszabható hátsó lapátot, amelyek testreszabottabb gombbetöltésre programozhatók. Helyezze át a játékon belüli vezérlőket ezekre a lapátokra, hogy gördülékenyebb játékélményt élvezhessen.

Ez a színes vezeték nélküli vezérlő 40 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és PC-kkel is kompatibilis. És viszonylag megfizethető árával ez az egyik legjobb vezeték nélküli testreszabható vezérlő, amit megvásárolhat.

PDP Afterglow™ Wave vezeték nélküli LED vezérlő

A legjobb költségvetés testreszabható vezérlő

Két testreszabható hátsó lapáttal és nyolczónás RGB világítással a PDP Afterglow Wave az egyik legjobb ár-érték arányú vezeték nélküli vezérlő, amit pénzért meg lehet vásárolni.

Profik

 • Megfizethető
 • PC-vel is működik
 • Hűvös RGB világítás

Hátrányok

 • Csak két testreszabható lapát gomb

A valóban új generációs vezeték nélküli vezérlő, a Razer Wolverine V2 Pro most PS5 játékra lett módosítva. A Razer HyperSpeed ​​Wireless funkciójával ultragyors és alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolat érhető el a csomagban található USB-A dongle segítségével.

A HyperTrigger funkcióval válthat a teljes hatótávolságú húzások és a villámgyors triggerlenyomások között, és tapasztalhatja meg a reaktívabb gombnyomásokat a V2 mecha-tapintható gombjainak köszönhetően. Hat átmásolható gomb található itt a játékmenet testreszabásához, köztük két egyedi lökhárító, a nyolcirányú mikrokapcsolós D-pad pedig lehetővé teszi, hogy érezze és hallja minden iránynyomást. Tökéletes, ha trükkös kombókkal zsonglőrködsz.

A Chroma RGB segítségével a Razer Controller App segítségével testreszabhatja a V2 világítási kijelzőjét a több mint 16,8 millió színből álló palettáról. A testreszabási lehetőségek tárházával a motorháztető alatt a PS5-höz készült Razer Wolverine V2 Pro bőven kínál valamit ezért a prémium árért cserébe.

Razer Wolverine V2 Pro vezeték nélküli játékvezérlő PlayStation 5-höz

A legjobb prémium testreszabható vezérlő

Az ultragyors és alacsony késleltetésű vezeték nélküli játékmenetet testreszabási lehetőségek tárházával, valamint RGB Chroma világítással kínáló Razer Wolverine V2 Pro Controller hihetetlen módon javítja a játékmenetet.

Profik

 • Élvezze a gyorsabb, gördülékenyebb játékmenetet
 • Jó testreszabási lehetőségek
 • A Chroma RGB fények nagyon jól néznek ki

SCUF

A Scuf Instinct Pro Performance Series az egyik legjobban testreszabható vezérlő a PC-játékosok számára, köszönhetően a különféle játéklehetőségeknek. A hátoldalon négy további lapát található, amelyek akár 16 különböző funkcióval is feltérképezhetők az egyénibb és gördülékenyebb játékélmény érdekében.

A dedikált profilkapcsoló segítségével akár három teljesen átdolgozott lapátkonfigurációt is tárolhat, így még mélyebbé téve a testreszabást. Vannak állítható azonnali triggerek is, amelyek lehetővé teszik a ravaszt húzó mechanika törlését, így érzékenyebb, ultragyors egérkattintási stílusra válthat az extra pontosság érdekében.

Extra kényelmet biztosít a nagy teljesítményű, csúszásmentes hatszögletű markolat a fogantyúkon. A cserélhető hüvelykujjak további lehetőséget kínálnak a vezérlők tetszés szerinti beállítására, így a SCUF Instinct az egyik legjobb kontroller a személyre szabott PC-s játékmenethez.

SCUF Instinct Pro Steel Grey egyedi vezeték nélküli teljesítményvezérlő Xbox Series X|S-hez

A legjobb testreszabható vezérlő PC-hez

A SCUF Instinct Pro verhetetlen testreszabási lehetőségeket kínál a PC-játékosok számára. Legfeljebb 16 funkciót rendelhet hozzá négy hátsó lapáthoz, állítson be egyéni profilokat, és állítsa be a triggereket, hogy a maga módján játszhasson.

Profik

 • Teljesen testreszabható gombbeállítások
 • Változó trigger funkciók
 • Több egyedi profilt is tárolhat
 • Kényelmes használat

Hátrányok

 • Nem szünteti meg a botsodródás minden előfordulását

Sony

A hagyományos PS5 DualSense szupererős változata, a DualSense Edge néhány nagyszerű kiegészítő funkcióval rendelkezik, amelyek előnyt jelentenek a versenytársakkal szemben.

A szabványos DualSense tapintó visszacsatolásain, adaptív triggerein és mozgásvezérlőin kívül a DualSense Edge lehetővé teszi az összes gombfunkció átrendezését és egyedi profilok létrehozását, amelyek között azonnal válthat. Testreszabhatja a joystick érzékenységét, beállíthatja a holt zónákat és aktiválhatja a holt zónákat, valamint beállíthatja a vibráció intenzitását. Mindez gördülékenyebb és egyedibb játékélményt biztosít.

A vezérlőn található felhasználói felület lehetővé teszi a játék és a csevegés hangerejének gyors beállítását vagy az előre beállított vezérlőprofilok közötti váltást. Cseresznyeként még három különböző hüvelykujj fogantyúkészletet is kapsz hozzá, ami játékmenetet és kényelmi előnyt is biztosít.

Sony PS5 DualSense Edge vezeték nélküli vezérlő

A legjobb testreszabható vezérlő PS5-höz

A Sony PS5 DualSense Edge vezeték nélküli vezérlője szilárdan kézben tartja az irányítást. A gombok újratervezése, a holt zónák testreszabása, egyéni profilok mentése és a vibrációs funkciók menet közbeni beállítása a gördülékenyebb és intuitívabb játékmenet érdekében.

Profik

 • Rengeteg testreszabási lehetőség
 • Az állítható kioldóhossz nagyszerű funkció
 • Ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az eredeti DualSense
 • Elegáns kialakítás

Hátrányok

 • Az akkumulátor élettartama egy kicsit túlzó

GYIK

K: Miért hívják vezérlőnek?

A vezérlő egyszerűen a videojátékok bemeneti eszköze, és a neve arra utal, hogy a játék képernyőn történő vezérlésére szolgál.

K: Megérik a testreszabható vezérlők a költségeket?

Ha Ön olyan játékos, aki versenyszerűen játszik, akkor biztosan értékelni fogja a testreszabható vezérlők által kínált további funkciókat. Az egyéni gombleképezéstől az állítható trigger- és hüvelykujj-érzékenységig számos módot kínálnak az Ön által kedvelt játékstílushoz.

K: Mi az a SCUF vezérlő, és megéri?

A SCUF a teljesítményű játékvezérlők vezető márkája. A professzionális játékosok gyakran előnyben részesítik őket az általuk kínált testreszabási lehetőségek, valamint a megnövelt fogás és a vezérlőik továbbfejlesztett ergonomikus kialakítása miatt. Ha Ön professzionális vagy versenyképes játékos, aki nagy teljesítményű hardverre támaszkodik, akkor mindenképp megéri a prémiumot.

K: Használhatom a vezérlőimet PC-n?

Számos vezérlő használható PC-s játékhoz. Különösen az Xbox vezérlőket úgy tervezték, hogy Windows rendszerrel működjenek, és ezért PC-n is jól működnek, akárcsak a PS5 DualSense vezérlők. Ezen kívül rengeteg harmadik féltől származó vezérlő létezik, amelyek lehetővé teszik a többplatformos játékmenetet.

K: Van olyan játékvezérlő, amely minden játékkonzolon működik?

Bár sok kontroller kompatibilis mind a PC-vel, mind a konzolos játékkal, még nincs egyetlen olyan vezérlő, amely minden egyes játékplatformon működne.