A legjobb táblaeszköz nagy teljesítményű csapatok számára?

A Lucidspark egy hatékony eszköz, amelyet a vállalkozások hasznos funkciói és képességei miatt használnak az együttműködés fokozására, az ötletek megvitatására, a tervezésre és az ötletek életre keltésére.

A modern vállalkozások sok adattal és ötlettel foglalkoznak, de ezeknek az adatoknak az értelmezése és az ötletek projektekben való felhasználása bonyolultnak tűnik.

Ez egy zsúfolt teret hozhat létre emberekkel, ötletekkel és munkával mindenhol, utat adva a zűrzavarnak és az eredménytelenségnek.

Itt hasznos egy megosztott virtuális tábla, például a Lucidspark használata.

Ez egy közös platformot biztosít az egész csapatnak a megosztáshoz, hozzájáruláshoz, megvitatáshoz és fejlesztéshez.

Beszéljük meg a Lucidsparkot és kínálatát, és döntsük el, hogy megfelel-e üzleti igényeinek vagy használati eseteinek.

Lucidspark: Áttekintés

A Lucidspark egy virtuális tábla, amellyel az egész csapatot összekapcsolhatja, projekteket és ötleteket vitathat meg, és megvalósíthatja ezeket az ötleteket. Számos intuitív funkciót kínál a hatékony munkavégzéshez, az új ötletek kitalálásához, a kapcsolatok létrehozásához és a betekintések felszínre hozásához.

Ez a felhőalapú eszköz segít a vállalkozásoknak ötleteket rögzíteni és megosztani, információkat rendszerezni, projekteket megvitatni és sok mást egy virtuális táblán. Lehetővé teszi vállalkozásának feljavítását azáltal, hogy megkönnyíti a csapat együttműködését, így mindenki ugyanazon az oldalon állhat. Képes lesz dinamikus teret adni csapatának, és megkötések nélkül megoszthatja velük a kontextust.

A Lucidspark segítségével csapata új betekintést nyerhet, kezelheti azokat, és magabiztosan azonnal intézkedhet. A Lucidspark nagyszerű eszköz az innovációra koncentráló és tervezésben gondolkodó csapatok számára, mivel digitális táblája hasznos funkciókkal és funkciókkal rendelkezik.

Az eszközt kifejezetten az ötletbörze, a szervezés és értékelés, az együttműködési értekezletek, a stratégiai elemzés, az agilis tervezés és az egyéni tapasztalatok áttekintése hatékonyságának növelésére tervezték.

Ezenkívül a Lucidspark vizuális munkaterületei lehetővé teszik csapata számára, hogy megosszák terveiket, áttekintsék projekteiket és feladataikat, visszajelzést adjanak, megjegyzéseket fűzzenek hozzá, és a csevegési lehetőség használatával kommunikáljon más tagokkal.

Egy egységes portálon színkódolt kurzorokat, szabadkézi rajzokat, alakzatokat, vonalakat és öntapadó jegyzeteket kaphat, így szervezete javaslatokat, visszajelzéseket és csapatmegtekintést kaphat.

Ezenkívül a Lucidspark számos szolgáltatást kínál, mint például:

 • Együttműködés menedzsment
 • Egyszeri bejelentkezés
 • Címkézés
 • Segített csoportosítás
 • Hitelesítés
 • Biztonságos adattárolás
 • Testreszabható sablonok

Ezenkívül a projektmenedzserek könnyedén megoszthatják az értekezletek napirendjét, szavazhatnak, feladatokat rendelhetnek hozzá és nyomon követhetik a feladatokat. Bővítse együttműködését a csevegési és kitörési táblákon lévő csere-visszajelzésekkel. A Lucidspark segítségével semmilyen munkája nem megy kárba.

Felveheti cetlikjét és firkáit, és valós idejű projektötletekké alakíthatja őket szavazással, trendekkel és témákkal csoportosítva a betekintést, valamint projektdokumentációt készíthet a munkafolyamatokkal együtt. A Lucidspark több harmadik féltől származó alkalmazással is integrálható, mint például a Google Drive, a Zoom és a Slack.

Így egy rugalmas és végtelen vásznat kap, amellyel valós időben megoszthatja egyedi ötleteit, és valóra válthatja azokat.

A Lucidspark jellemzői

Képzelje el, hogy egyesítheti szabad formájú gondolkodását valós idejű gyakorlati struktúrával. Ez ideális környezetet biztosít innovatív ötleteihez. Ez azt jelenti, hogy a Lucidspark segítségével teret kaphat a gondolkodáshoz vagy új ötletek és eszközök elképzeléséhez, amelyekkel a projektjére összpontosíthat.

A Lucidspark mélyebb megértéséhez meg kell értenie annak különféle funkcióit, amelyek megvalósítása óriási előnyökkel járhat:

  A CalypsoAI 23 millió dollárt gyűjt a biztonságos mesterségesintelligencia-modellekért, és átlépi a 10 milliós regisztrációt

Kitörési táblák

Javíthatja együttműködési munkameneteit, ha kisebb csoportokra osztja őket, így könnyedén dolgozhat a Breakout Boards-on. A munka befejezése után mutassa be a nagyobb csoportnak, hogy automatikusan szinkronizálja az alaplapra.

Időzítő

Megkönnyítheti a timebox tevékenységet, hogy megragadja mások figyelmét és összpontosítson. Könnyen és gyorsan mozgathatja dolgait a beépített időzítővel, amely visszaszámlálót mutat a képernyőkön.

Hívj Másokat

A Lucidspark segítségével egyszerűen elérheti, hogy a csapat minden tagja egyetlen helyre kerüljön a fórumon. Nincs szükség az egyes tagok jelenlétének nyomon követésére, mivel nincs esély a csapat elvesztésére.

Szavazás

A Lucidspark szavazási funkciót kínál, amely lehetővé teszi csapata számára, hogy az ötletekre szavazzon. A szavazatokat egyszerűen össze is számolhatja, megjelenítheti az eredményeket, és a szavazatok száma szerint csoportosíthatja őket. Ez egy gyors módja a trendek kiemelésének és a leginkább potenciális ötlet meghatározásának.

Gyűjtse össze és rendezze

A Lucidspark segítségével automatikusan összegyűjtheti és rendszerezheti mindenki ötleteit. Engedje meg csapatának, hogy együtt dolgozzon, és az ötleteket a potenciál, az emelés vagy a prioritás alapján rendezze.

Ötlet és ötletelés

Használja ki a digitális munkaterület nyújtotta előnyöket, és mutassa be ötletbörzei és ötletgazdai tehetségét kreatív folyamatként. Ehhez ragadhat cetlit, szabadkezes megjegyzéseket vázolhat, és nézheti, ahogy innovatív ötletei virágoznak a végtelen vásznon.

Ez az az idő, amikor szabadon engedheti ötleteit. Azonnal ragadja meg ötleteit, miután eszébe jutottak, és azonnal vigye fel őket a vásznra. Gépelhet, rajzolhat, használhat cetlit, formákat stb.

Dolgozzon együtt csapatával egy intuitív ötletelési ökoszisztéma segítségével, cserélje ki a visszajelzéseket, és ossza meg gondolatait, hogy megtudja, mi a jobb és miért. Megjegyzéseket is írhat, reagálhat kedvenc hangulatjeleivel, vagy bekapcsolódhat a csevegésbe. Szerezzen be végtelen lehetőséget és korlátlan számú munkatársat egyetlen oldalon a Lucidspark segítségével.

A testreszabható formákkal és színekkel, valamint sablontárral mindenre készen áll a munkaasztal. Kezdje újra, vagy húzzon egy sablont, hogy határozott szerkezetet adjon gondolatainak. Frissítse megbeszéléseit innovatív munkamenetekké azáltal, hogy kreatív rugalmassággal ruházza át őket.

Csapatmunka és együttműködés

Használja ki a Lucidspark rugalmas munkaterületét, és egyszerűen ossza meg ötleteit, valós időben készítsen ötleteket, keressen visszajelzést, és fedezze fel együtt a lehetőségeket. Együttműködésének korlátlannak kell lennie, ezért a Lucidspark megosztott innovációs vásznat kínál, ahol csapatát építheti.

Sokszorosítsa ötleteit a csapatötlet és az együttműködés erejével. Függetlenül attól, hogy közös irodaterületen osztozik, akár nem, mindez összeállhat egy vizuális munkaterületen, amelyet kifejezetten a csapata számára építettek, miközben élvezheti a hely kényelmét.

Használja ki hatékonyan a webalapú és mobilalkalmazásokat, és ossza meg ötleteit valós időben @megemlítésekkel, terméken belüli csevegéssel és megjegyzésekkel. A munkatársakkal teli teremben mindenki szabadon bemutathatja ötleteit. Adja meg mindenkinek a lehetőséget, hogy felvegye aggodalmát, és szavazzon a legjobb ötletre.

Számoljon össze több ötletet, csoportosítsa őket a szavazatok száma szerint, és hozzon igazságos döntéseket. Ez a döntéshozatali eljárások egyszerűsítésének legegyszerűbb módja. Adjon színkódot minden közreműködő formájához, rajzához és vonalához, hogy mindent nyomon követhessen. Ezenkívül elindíthatja az időzítőt, hogy kihasználja a timeboxing tevékenységeket.

Ha van dokumentuma vagy napirendje, egyszerűen megoszthatja azokat a Jegyzetpanelen, és mások is megtekinthetik azokat. Csak egy gombnyomással ülhet a fórumon ugyanazon az oldalon.

Szervezés és értékelés

Az ötletgyűjtés hatékony módja a cél elérésének, de csak akkor, ha ezeket az ötleteket tettekké tudja váltani. Innovatív ötletei segítségével tárjon fel értékes ismereteket, és szavazza meg a csoportot, hogy megtalálja a legjobb lehetőségeket. Innentől kezdve a dokumentáció és a munkafolyamatok segítenek megvalósítani elképzeléseit.

  Hogyan nézhetek Fast & Furious filmeket a Netflixen bárhonnan?

Fedezzen fel több betekintést és mintát az elemek tárolókba való címkézésével és csoportosításával. Így nem veszíti el az ötletbörze jegyzeteit. Vigye át jegyzeteit affinitási, szintézisdiagramokba és döntési fákba. Megnyithatja a valós idejű szavazási munkameneteket, és automatikusan megjelenítheti a végeredményt. Motiválja csapatát, hogy ösztönözze őket a szavazáson való részvételre.

Ha gyorsan szeretne reagálni egy ötletre, csak adjon hozzá egy megfelelő hangulatjelet. Ezenkívül közvetlenül a projekttáblán folytathatja a kommunikációt, és a csapat minden tagja ugyanazon az oldalon maradhat. Az összes megbeszélést egyetlen helyen érheti el, és közvetlenül a Jegyzetpanelen követheti nyomon a projektek fejlődését.

Kapjon visszajelzést az érdekelt felektől, hogy ígéretes ötleteit valós idejű konkrét tervekké alakíthassa – ossza meg a táblákat a megfelelő emberekkel, hogy időben elvégezhesse munkáját. Ha készen áll a projektjavaslattal, tervezze meg prezentációját, és juttassa el a megfelelő emberekhez, hogy közvetlenül közölje velük elképzelését.

Változtassa egyszerű ötleteit csodálatos projektekké a Lucidchart használatával. Mostantól a jegyzeteit projektdokumentációvá és munkafolyamatokká alakíthatja.

Vásárlói élmény

A Lucidspark lehetővé teszi, hogy ügyfeleit tartsa a fő hangsúlyban, mivel ők a kulcsok a termék sikeréhez. Együttműködhet a kutatási folyamat során, hogy azt nyújthassa, amit ügyfelei szeretnének. Gyűjtsd össze, oszd meg és jelenítsd meg a betekintést a csapatodban, hogy csapatod minden tagja összhangban maradjon.

Ezenkívül lefordíthatja jegyzeteit látványelemekké, például felhasználói történettérképekké, és továbbfejlesztheti azokat, hogy feltárja ügyfelei igényeit. Ha megérti ügyfele céljait és fájdalmas pontjait, könnyen hihetetlen élményekkel gazdagodhat. Kövesse nyomon ügyfélútját, és készítsen úttérképet, amely kiemeli a különböző fejlesztési lehetőségeket.

Ezenkívül összegyűjtheti és dokumentálhatja kutatásait egy vizuális munkaterületen. Fedezzen fel minden ügyfélinterjút, és szerezzen hasznos gyöngyszemeket a csapattal együttműködve. Az interjú átirataitól a felvételekig mindent megoszthat a Jegyzetpanelen. Csak engedje, hogy tagjai beugorjanak, és vegyenek részt az ötletelési folyamat előkészítésében.

Stratégiai elemzés

A Lucidspark lehetővé teszi, hogy prioritást állítson fel üzleti igényeinek, bemutatható dokumentumokkal részt vegyen az érdekelt felekkel folytatott találkozókon, és stratégián alapuló távoli munkameneteket bonyolítson le. Tevékenységeit és céljait modellvásznon rendezheti, hogy szemmel tartsa az igazodást. Innentől kezdve könnyedén felveheti a stratégiát a termék ütemtervére, és elindulhat a célja felé egy megosztott munkaterületen.

Győződjön meg róla, hogy mindenki a megfelelő pontot célozza meg. Ezen túlmenően, elérheti a többfunkciós összehangolást az érdekelt felek térképének felépítésével és a teendők listájának a csapat sávszélessége, az indítási dátumok és a feladatok függősége alapján történő rendezésével. Az értekezletek virtuális térre van szüksége ahhoz, hogy ötleteit feldobja, megosszon és dolgozzon a visszajelzéseken, valamint mindenki kreativitását bemutassa.

A beépített időzítővel mozgásban tarthatja a dolgokat. Ezenkívül más lehetőségeket is használhat, például kényelmes sablonokat, szabadkézi rajzeszközöket és szavazási funkciókat. Elemezze tervét és érje el célját folyamatábráival.

Agilis és projekttervezés

A kreatív tervezés kreatív folyamatokhoz vezet. A Lucidspark keretet biztosít az ötletek és gondolatok rendszerezéséhez. Most már összeállíthatja a csapatot a sprinttervezés, a retrospektívek és a standupok során, hogy megvalósíthassa kreatív ötleteit.

Könnyen tarthat távolról csapattalálkozókat, dokumentálhatja az előrehaladást, és visszajelzést cserélhet a projekt lendületének fenntartása érdekében egy kényelmes online térben. Változtassa meg sprinttervezési munkameneteit, retrospektívjeit és távoli standupjait rugalmas eszközökkel, hogy megfeleljen csapata igényeinek.

Szerezzen be praktikus sablonokat a szabadkézi diagramok széles skálájával, amelyek megkönnyítik csapata munkáját, miközben valós idejű online együttműködést folytatnak. Tartsa feladatait, erőforrásait és projektötleteit középen és elöl, ahol bárki könnyen megtalálhatja azokat. Ezenkívül a Version History (Verzióelőzmények) opció segítségével láthatja a távollétében bekövetkező változásokat.

  Javítás: Az Active Directory tartományi szolgáltatások jelenleg nem érhetők el

Ezenkívül összehasonlíthatja és megoszthatja ötleteiket a projekt életciklusa során, ha nyomon követi a csapat visszajelzéseinek és ötleteinek történetét. Ha rossz úton találja magát, azonnal visszaléphet, és új megközelítéssel kezdheti el.

Sablonok

A Lucidspark sablonjai egyszerű módot kínálnak a belemerüléshez, és azonnali munkakezdéshez. Sablonkönyvtára intuitív kereteket kínál az úttérképezéstől a stand-upokig és a sprinttervezésig. A Lucidspark iparágvezető szakértők segítségével biztosítja, hogy az Ön igényeinek megfelelő sablon álljon rendelkezésre.

Különféle sablonok állnak rendelkezésre:

Ötlet és ötletelés:

 • Agyírás
 • Fogalom összefoglaló
 • Storyboard
 • Gondolattérképek
 • Drótvázak

Csapatmunka és együttműködés:

 • Gondolattérképek
 • 2×2 mátrix
 • Pontos szavazás

Szervezés és értékelés:

 • Folyamatábrák
 • Venn diagramok
 • 2×2 mátrix
 • Pontos szavazás
 • Döntési fák
 • Affinitás diagramok
 • Szintézis

Stratégiai elemzés:

Vásárlói élmény:

 • Felhasználói személyiség
 • Ügyfél úti térkép
 • Empátia térkép

Agilis és projekttervezés:

Integrációk

Élvezze a kedvezőbb és hatékonyabb munkafolyamatot a Lucidspark integrációkkal. Egyszerűen hozhatja létre a vizuális együttműködést a csapattagok által használt alkalmazásokban. Ezekkel az integrációkkal maximalizálhatja termelékenységét és hatékonyságát, ha integrálja a Lucidsparkot az Ön által használt alkalmazásokkal.

A leggyakrabban használt integrációk a következők:

 • Google Workspace: Ezzel az integrációval vizuális együttműködést hozhat létre a Táblázatokban, Diákban és Google Dokumentumokban. Tárolja dokumentumait kényelmesen a Google Drive-ban, és egyszerűen ossza meg őket a Naptáron keresztül.
 • Microsoft: Vizuális elemek hozzáadása Excel-táblázatokhoz, Word-dokumentumokhoz, SharePoint-webhelyekhez és PowerPoint-bemutatókhoz. Együttműködjön csapatával a Microsoft Teams segítségével.
 • Atlassian: Állítsa össze csapatát diagramok, táblák stb. integrálásával az Atlassian termékekbe. Ossza meg nagy ötleteit szabad formájú vizuális kontextussal és ötletbörzével.

Árazás

A Lucidspark vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt szolgál. Íme az árstruktúrája:

 • Ingyenes: mindenki számára ingyenesen használható
 • Egyéni: 7,95 dollárba kerül a korlátlan számú szerkeszthető kártya, 1 GB tárhely és prémium látványelemek
 • Csapat: 9 dollárba kerül felhasználónként a speciális funkciókért
 • Vállalati: vegye fel a kapcsolatot az értékesítéssel, és kérjen árajánlatot, vállalati használatra alkalmas fejlett funkciókat tartalmaz

Rengeteg más integráció is elérhető az Ön számára, mint például az Asana, Jira, BambooHR, Salesforce és Lucid kártyák a Trello-hoz, monday.com, Smartsheet stb.

A Lucidspark alternatívái

Ha nem szeretné használni a Lucidsparkot valamilyen okból, például funkciók és funkciók, árképzés, használhatóság stb. miatt. Az alábbiakban felsorolok néhány jó Lucidspark alternatívát.

Nézd meg őket.

#1. Miro

Építsen bármit a csapatával Miro‘s könnyen használható és ingyenes virtuális tábla hasznos funkciókkal. Akár szeretne agyalni, hogy merész ötleteket ébresszen, cetlik segítségével jegyezze fel ötleteit, szavazzon a legjobbra, vagy kibővítse a vitát a különféle koncepciókról, használja a Miro virtuális tábláját úgy, ahogy akarja.

Ne korlátozza gondolkodási képességét néhány elemre. A Miro digitális táblája rengeteg lehetőséget kínál a kezdéshez, beleértve a hangulatjeleket, tolleszközöket, képeket, alakzatokat, csatlakozási vonalakat, cetliket és még sok mást. Kapsz hibrid munkát, stratégiát és tervezést, diagramkészítést, értekezleteket és workshopokat, agilis munkafolyamatokat és projektmenedzsmentet.

Kattintson a Fel gombra

Változtassa csapata ötleteit valós idejű akciókká A ClickUp virtuális táblája. Segít tökéletes vásznat létrehozni a munkafolyamatokhoz. Képes lesz nyomon követni mindenki tevékenységét, és távolról együtt dolgozni csapatával.

Ötletbörze, és hozza a legjobb ötletet a kreatív vászonra. Ezenkívül megszüntetheti az ötletelés és a végrehajtás közötti szakadékot azáltal, hogy közvetlenül a tábláról hoz létre feladatokat. A munkakörnyezetet is hozzáadhatja, és fájlokhoz, dokumentumokhoz, feladatokhoz és egyebekhez kapcsolhatja.

Ezenkívül különféle alakzatokat adhat hozzá, szabadkézi rajzolhat, összekapcsolhatja ötleteit és jegyzeteket írhat. Használjon egyszerű fogd és vidd opciót több objektum összekapcsolásához ütemtervek, munkafolyamatok és kapcsolatok megrajzolásához.

Végső szavak

A Lucidspark kétségtelenül nagyszerű eszköz az együttműködéshez, a megbeszéléshez és a csapattal való hatékony együttműködéshez. Funkciói és képességei hasznosak, amelyeket bármilyen méretű vállalkozás használhat.

Tehát, ha megfelelőnek találja vállalkozása számára, próbálja ki. De ha nem tetszik, akkor választhatja a fent említett Lucidspark alternatívát.

Ezután nézze meg a brainstorming eszközöket, amelyekkel növelheti a csapat kreativitását.