A legjobb Siri-parancsikonok az induláshoz

Az iOS 12-ben bevezetett új Parancsikonok alkalmazás lehetővé teszi parancsikonok létrehozását tetszőleges számú feladat automatizálásához. Íme néhány jó ötlet a kezdéshez, abban a reményben, hogy kibontakoztatja kreatív gyümölcseit.

A legnagyobb probléma számomra a Shortcuts alkalmazással az, hogy egyszerűen nem tudtam egyedi felhasználási módot kitalálni neki, de miután elkezdtem keresni előre elkészített parancsikonokat, elgondolkodtatott a lehetőségeken. Szerencsére sok előre elkészített parancsikont találhat, ami különösen jó hír, mert a Shortcuts alkalmazás meglehetősen meredek tanulási görbével rendelkezik, ha a parancsikonokat a semmiből készíti.

Mindenesetre itt van néhány nagyszerű parancsikon, amelyeket hasznosnak találhat.

Csak bizonyos fényképeket jelenítsen meg barátoknak és családtagoknak

Mindannyiunknak vannak olyan fényképei a telefonunkon, amelyeket nem szívesen mutatunk meg másoknak, de ha vannak olyan fotói, amelyeket meg szeretne mutatni másoknak, akkor óvatosnak kell lennie. Azonban, ezt a parancsikont lehetővé teszi bizonyos fényképek kiválasztását és elkülönített diavetítésben való megjelenítését.

Ez egy nagyon egyszerű parancsikon. Csak annyit kell tennie, hogy érintse meg az aktiváláshoz, majd válassza ki, mely fényképeket szeretné megjeleníteni, ugyanúgy, mint általában, amikor több fényképet választ ki a Fotók alkalmazásban. Miután befejezték a fotók megtekintését, koppinthatnak a „Kész” gombra, és a rendszer teljesen kiveszi őket a Fotók alkalmazásból.

Olvassa be a termék UPC-jét, hogy online keressen

Az egyik kedvenc dolgom, amikor vásárolni megyek egy hagyományos boltba, hogy az Amazon alkalmazás segítségével beolvassam a vonalkódokat, és megtudjam, hogy az Amazon olcsóbban értékesíti-e a termékeket. Ez a parancsikon gyorsabb felületet kínál a termék UPC-k szkenneléséhez, és rákereshet a Walmart és a Target webhelyére is.

Automatikus videó rögzítése, amikor elrántják

Míg a legtöbb szokásos forgalmi megállást a rendőrök zökkenőmentesen végzik, mindig jobb félni, mint megijedni. Ez a parancsikon segíteni fog neked, ha elrángatnak.

A parancsikon szünetelteti a zenét, teljesen lecsökkenti a fényerőt, engedélyezi a Ne zavarjanak funkciót, és szöveges üzenetet küld az Ön által választott kapcsolatnak, hogy áthúzzák, és megadja az aktuális tartózkodási helyét (az üzenetet személyre szabhatja ahogy akarod). A parancsikon a videó rögzítését is elindítja az előlapi kamerával. Ha leállítja a rögzítést, a rendszer elküldi a kapcsolattartónak, visszakapcsolja a fényerőt, és letiltja a Ne zavarjanak funkciót.

Ossza meg Wi-Fi jelszavát gyorsan és egyszerűen

Az Apple már most is meglehetősen egyszerűvé teszi a Wi-Fi jelszavak megosztását más közeli Apple-termékekkel, de ha ismerőse Androidot vagy másik terméket használ, ezt a parancsikont gyorsan generál egy QR-kódot a Wi-Fi hálózat nevéből és jelszavából, amelyet beolvashatnak telefonjuk kamerájával.

Értesítést kap, ha iPhone-ja 100%-ra töltődik

Ha nagyon rohan, és szeretné tudni, hogy mikor tölti iPhone-ját, ezt a parancsikont hangjelzéssel és az eszköz rezgésével figyelmezteti Önt, valamint arra, hogy a Siri tudatja Önnel, hogy a töltés befejeződött (testreszabhatja, hogy mit mond).

Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy a parancsikont ki kell kapcsolnia, mielőtt feltölti a telefont, így lehet, hogy nem minden alkalommal szeretné használni, de tökéletes lehet azokban az esetekben, amikor siet. .

Mindenképpen nézze meg a galériát további gyorsbillentyűkért

A Parancsikonok alkalmazás alján található egy „Galéria” fül, ahol böngészhet néhány más előre elkészített parancsikon között. Tehát ha nem talál itt valamit, ami érdekli, nézze meg.

Ki is lehet nézni Parancsikonok Galéria, amely egy harmadik féltől származó webhely, amely tele van más iPhone-felhasználók előre elkészített parancsikonjaival.

Kép innen Művészeti Olimpia/Shutterstock