A legjobb Samsung Soundbarok

Míg a tévégyártás aranykorát éljük, a nehezen megkeresett pénz egyenkénti kiadása általában azzal a kiábrándító felismeréssel jár, hogy a hang nem felel meg az elvárásoknak. Sajnálatos, hogy többet kell költenünk, hogy az audiorendszert a semmibe hozzuk.

Szerencsére a soundbar piacnak megvannak az eszközei, hogy vizuális örömünket audio/vizuális boldogsággá emeljék. A Samsung a vezetők közé tartozik a hangsugárzók terén, és még fokozhatja az élményt, ha a számos iparágvezető tévéje egyikével párosítja.

Nézzünk meg néhányat a ma elérhető legjobb Samsung soundbarok közül.

Válogatásaink a 2023-as legjobb Samsung Soundbarok közül

Samsung HW-Q990C

Összességében a legjobb

Az Ultimate Dolby Atmos 3D Soundstage

Kategóriájában vezető Dolby Atmos 3D hangzással a Samsung HW-Q990C vezető szerepet tölt be a prémium hangsávok terén, amelyek hangos Nirvánát képesek elérni. Míg a 11.1.4-es valós csatornás szett elég fillérekbe kerülhet, egy olyan audiorendszert kap, amely nemcsak tökéletes hangzást biztosít a házimozi-beállításokhoz, hanem egy olyan rendszert is, amellyel tökéletes tisztasággal élvezheti a zenét.

Profik

 • Nincs torzítás a megnövelt hangerővel
 • A basszus nem győzi le a többi frekvenciát
 • Az Adaptive Sound Mode energikus hangzást biztosít alacsonyabb hangerő mellett
 • Továbbfejlesztett zenereprodukció

A Samsung HW-Q990C a Q990B utódjaként a vállalat legújabb zászlóshajója lett. Noha ez egy prémium hangsugárzó, a kiadások több mint indokolt. A 11.1.4-es valós csatornaszám együttes 656 W-os teljesítménye a tökéletes Dolby Atmos élményt nyújtja, amely ma is megtalálható. És ezt tökéletes pontossággal és tisztasággal teszi.

A 48,5 x 2,7 x 5,4 hüvelykes méretű soundbar azonban terjedelmes. De így is elfér a nagyobb méretű tévék alatt, és a ferde oldalsó hangszórók egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. A mélysugárzó szintén nem meglepően masszív, tekintve a mély, mennydörgő alacsony frekvenciákat. Két hátsó hangszóró teszi teljessé a készletet az autentikus, magával ragadó Dolby Atmos/DTS:X élmény érdekében, amely a 3D hangszíntér közepébe helyezi Önt.

Ezen túlmenően, könnyű beállítani, és hatékony, jól megtervezett távirányítóval szállítjuk. Ha úgy tetszik, használhatja a SmartThings alkalmazást is. Az egyik hátránya azonban a HDMI 2.1 támogatás hiánya. A konzolos játékosok azonban megkerülhetik ezt úgy, hogy először a TV-hez, majd az eARC-csatlakozás segítségével a soundbarhoz csatlakoznak.

Samsung HW-S60B

A legjobb ár-érték arányú Soundbar Dolby Atmos funkcióval

Verhetetlen érték a filmkedvelők számára

A HW-S60B egy kompakt, vékony, 5.0 csatornás soundbar, amely figyelemfelkeltő áron kapható. A hangminőség jó, különösen filmnézés közben, és ha nemrégiben Samsung TV-t használ, élvezheti a vezeték nélküli Dolby Atmos funkciót a magával ragadó térhangzás érdekében.

Profik

 • Kompakt és elegáns kialakítás
 • Vezeték nélküli Dolby Atmos és DTS:X támogatás
 • Zökkenőmentes beállítás
 • Intuitív alkalmazás
 • Alexa és Google Assistant támogatás

Hátrányok

 • A basszus néha kissé lapos
 • Csak egy HDMI port és nincs eARC
 • A 200 W teljesítmény nem biztos, hogy elég nagy helyiségekhez

Vékony, kompakt soundbarhoz verhetetlen áron, szobát betöltő hanggal, fontolja meg a Samsung HW-S60B-t. A „H” a „High-End”, míg a „W” a „Wireless”-t jelöli. A vezeték nélküli funkciók azonban csak azokra korlátozódnak, akik 2022-ben vagy újabb Samsung TV-vel rendelkeznek. Bármelyik ilyen TV-vel vezeték nélküli Dolby Atmos és DTS:X térbeli hangzást és egyéb funkciókat kap. Ezek közé tartozik a Q-Symphony, amely a TV hangszóróit integrálja az audiorendszerbe, és az Adaptive Sound a szobakalibrációs funkciókhoz. Azok, akik nem rendelkeznek modern Samsung tévével, továbbra is élvezhetik a Dolby Atmost HDMI-n keresztül.

A legújabb Samsung TV nélkül is élvezheti a hatalmas, 5.0 csatornás hangminőség javulást a TV hangszóróiból. Megfizethetősége és kompakt, 26,4 x 2,4 x 4,1 hüvelykes mérete ellenére kiválóan alkalmas filmnézésre. A Voice Enhancement és az Adaptive Sound varázslatos funkciójával a párbeszéd kristálytiszta. A külső mélynyomó hiánya miatt azonban az alacsony frekvenciák néha kissé laposak lehetnek. Ez időnként elnyomhatja az akciófilmeket és a basszusgitárokkal átitatott zenei műfajokat.

A beállítás és a működtetés gyerekjáték. Csak csatlakozik a TV-hez, és minden zökkenőmentesen megy. A távirányító egyszerű, az alkalmazás pedig intuitív és még egyszerűbb. A csatlakozási lehetőségek közé tartozik a Wi-Fi, a Bluetooth, az AirPlay 2 és a Spotify Connect. Azonban csak egy HDMI-port van, amely nem támogatja az eARC-t, és nincs benne kábel sem.

Samsung HW-S50B

Legmegfizethetőbb

Megfizethető Soundbar kis és közepes méretű szobákba

198 USD 248 USD Takarítson meg
50 dollár

Egy egyszerű és megfizethető Samsung soundbarért, amely a drágább modelleken található kiváló funkciókat kínálja, tekintse meg a Samsung HW-S50B-t. Támogatja a Dolby Digital 5.1-et és a DST Virtual: X-et a térhatású hangzás érdekében, és elegendő teljesítményt biztosít a kis és közepes méretű helyiségek számára. Középső hangszórójával kristálytiszta hangokat is élvezhet filmnézés közben, így soha nem marad le a cselekményről.

Profik

 • Érintse meg a Hang bizonyos Samsung mobileszközökön elérhető elemet
 • Q Symphony és Adaptive Sound Lite
 • Megfizethető
 • Minőségi központi hangszóró

Hátrányok

 • Nincs Dolby Atmos támogatás
 • Nincs elég áram nagy helyiségekhez

Míg a Samsung HW-S60B a HW-S50B utódja, az előd még mindig sok mindent kínál, különösen még kedvezőbb árával. Ha olyan pénztárcabarát soundbart keres, amely jó hangminőséggel rendelkezik, és az újabb, drágább modellek csengőivel és sípjaival rendelkezik, fontolja meg a HW-S50B-t.

Noha nem támogatja a Dolby Atmos-t, ez a 3.0 csatornás hangsáv Dolby Digital 5.1 és DTS Virtual: X hangzást biztosít a valósághű térhangzás érdekében. Ezenkívül megkapja a Q Symphony-t, amely integrálja a TV hangszóróit az akcióba, valamint az Adaptive Sound Lite-ot, amely elemzi és optimalizálja hangtartalmát. A beépített középső hangszórónak köszönhetően a soundbar még jobban alkalmas filmnézésre. A párbeszédek a fókuszponttá válnak, és sokkal pontosabbak és megfejthetőbbek, bármilyen hangos is a háttérzaj vagy a zene.

A középső hangszórón kívül két mély- és három magassugárzót integráltak a karcsú, 26,4 x 2,4 x 4,1 hüvelykes sávba, amelyek összesen 140 watt teljesítményt adnak le. Ez elég egy kis és közepes méretű helyiség kitöltésére. De ha egy nagy helyiségbe keres soundbar-ot, akkor előfordulhat, hogy meg kell néznie néhány közepes és prémium opciót, amelyek nagyobb teljesítményt nyújtanak.

Samsung HW-S800B

A legvékonyabb Soundbar

Ultravékony Soundbar, amely epikus hangzást biztosít

Ha a legvékonyabb Samsung soundbarra vágyik, a HW-S800B a cég egyik legvékonyabb készüléke. A hangminőségben azonban nem tesz kompromisszumot, és a hozzá tartozó mélynyomó szűk, alacsony frekvenciájával hozzájárul a filmek és a zene javításához.

Profik

 • Google Asszisztens és Alexa kompatibilis
 • Kiváló függőleges hangvisszaadás
 • Jól kiegyensúlyozott basszus
 • Tiszta és élénk hangzás

Hátrányok

 • Csak HDMI ARC
 • Mini-HDMI port

A Samsung HW-S800B egy hihetetlenül vékony soundbar. Valójában olyan vékony, hogy egy átlagos méretű kéz kényelmesen be tud zárni körülötte. Ennek ellenére vékony megjelenése ellenére a Samsung védjegyének számító hangzást ad egy megtévesztően kompakt mélynyomó kíséretében. Feszes és erőteljes alacsony frekvenciákat rezonál, amelyek soha nem győzik le a közép- és magas frekvenciákat. A 3.2.1-csatornás soundbar és sub kombináció nemcsak lenyűgöző filmzenéket biztosít, hanem két hüvelykujjjal is feltartja a zenei megjelenítést.

A hangsugárzó vékony kialakítása azonban tartalmaz néhány hibát. A legnyilvánvalóbb a hossza. 45,7 hüvelykes méretével kissé megnyúltnak tűnik, mégis jól elfér a nagyobb tévék alatt. További probléma, hogy nincs sok hely a portoknak. Csak egy magányos mini-HDMI port található a tápcsatlakozó tetején. A csomag tartalmaz egy adapterkábelt, de a legjobb, ha vásárlás előtt ellenőrizze a TV-vel való kompatibilitást. Ha 2021 után gyártott Samsung TV-vel rendelkezik, Wi-Fi-n keresztül csatlakoznia kell a vezeték nélküli Dolby Atmos élményhez.

Samsung HW-A650

Best Value Combo

Egy A-sorozatú Soundbar megfizethető mélynyomóval és Soundbar kombinációval

A 3.1 csatornás Samsung HW-A650 soundbar és mélynyomó kombinációja 430 watt teljesítményt kínál kedvező áron. Mivel nincsenek térhatású hangsugárzók, a hangsugárzó támogatja a DTS Virtual: X technológiát, és kristálytiszta előlappal rendelkezik, amely könnyen érthető énekhangot kínál a filmekben. A mélynyomó alacsony frekvenciákat ad hozzá, és a Bass Boost funkcióval bármikor felerősítheti.

Profik

 • Egyszerű beállítási folyamat
 • Az alapvető távirányító összhangban van az egyszerű kezeléssel
 • Tiszta énekhang filmekhez
 • Jó előtér hangzás
 • Hangos teljesítmény az árért

Hátrányok

 • A Wi-Fi kapcsolat hiánya azt jelenti, hogy nincs hang- vagy alkalmazástámogatás
 • Furcsán elhelyezett USB-port
 • A HDMI csak ARC
 • Nincs térhatású hang, tehát nincs Dolby Atmos vagy DTS:X

A HW-A650 a legnagyobb ebben a Samsung A-sorozatban, de még mindig kompaktabb méreteket kínál, mint a vezető Samsung soundbarok. 38,6 x 2,3 x 4,1 méretével elég sokoldalú ahhoz, hogy különféle helyekre beférjen. A mellékelt mélynyomó kiegészíti a 3.1 csatornát, és nem is különösebben nehézkes. A 430 watt kombinált teljesítménnyel elég hangos rendszert kap a költségért.

A soundbar támogatja a Dolby Digital és a DTS technológiát, beleértve a DTS Virtual: X-et is. Mivel a beállításban nincsenek surround hangszórók, a Virtual: X helyettesítheti a hangerőt és az irányt. Ez azonban nem helyettesítheti a tényleges surround rendszert, és lehet, hogy jobb, ha kompatibilis surround hangsugárzókkal bővíti.

Tehát a legtöbb hang az első színpadról érkezik. A hang kiegyensúlyozott és tiszta, rengeteg mélységgel, és a középső csatorna beépítése biztosítja a párbeszédek tisztaságát. A mélynyomó soha nem győzi túl a többi frekvenciát, hogy segítsen ebben. De ha úgy érzi, hogy az alacsony frekvenciákon szükség van egy kis erősítésre, akkor könnyedén aktiválhatja a Bass Boost módot. A soundbar különféle hangmódokkal is rendelkezik, beleértve a játékmódot és az Adaptive Sound Lite-ot, hogy a megtekintett tartalom alapján optimalizálja a hangot.

Samsung HW-S61A

Legjobb Design

Stílusos Soundbar nagy hangzással

A Samsung HW-S61A szürke és fekete színben kapható, és zökkenőmentes, minimalista dizájnnal rendelkezik, amelyet stílusos anyagok fokoznak. A tiszta, éles párbeszédnek köszönhetően kiváló választás filmekhez, míg a kétoldalas kürthangszórók és az Acoustic Beam Technology széles hangtartományt kínálnak.

Profik

 • Koppintson a Hang a Samsung Galaxy felhasználók számára elemre
 • AirPlay 2 támogatás
 • Az adaptív hangmód elemzi a tartalmat a hangjavítás érdekében
 • Az Acoustic Beam Technology a hangot a képernyőn elhelyezett pozícióhoz igazítja

Hátrányok

 • A Bluetooth-kapcsolat miatt a hang elveszíti a részleteket
 • Nincs Dolby Atmos támogatás

A Samsung HW-S61A hangsugárzó nagyszerű megjelenésű hangszóró, és egy másik, amely a megfizethető szalaghirdetés alá kerül. A teljes bárt beborító Kvadrat szövetnek köszönhetően a design ízléses és zökkenőmentes. Szürke és fekete színben kapható (a fekete variációt HW-S60A-nak hívják), a kijelző hiánya pedig fokozza stílusos kialakítását. Ehelyett egy sor kis, színes LED-jelzőfény villogva továbbítja az információkat.

Az 5.0 csatornás soundbar összesen hét hangszóróval rendelkezik, két beépített mélysugárzóval és egy magassugárzóval. 30 x 2,7 x 4,9 hüvelykes méretével, kompakt és vékony, és a kiterjedt hangfelülettel párosulva bármely helyiségben könnyedén megtalálhatja a megfelelő helyet. A SmartThings alkalmazás utasításokat is tartalmaz az optimális hangzás legjobb elhelyezésére vonatkozóan. Az alkalmazás leegyszerűsíti a beállítási folyamatot, mindent kínál, amit a távirányító, és csatlakozik az Alexához.

Ez a népszerű HW-S60T folytatása, és számos hangminőségi fejlesztést tartalmaz elődjéhez képest. A filmek most élvezetesebb élményt jelentenek a középső hangszórónak köszönhetően, és a két oldalon lévő kürt hangszórók jól terjesztik a hangot. Az alacsony frekvenciák is morognak, de még mindig van hely a mélyebb mélységben, és a soundbar kompatibilis külső mélynyomóval történő párosítása még jobb eredményt hoz.

Melyik Samsung Soundbar a megfelelő választás az Ön számára?

Számos lehetőség és funkció áll rendelkezésre, a pénztárcabarát Samsung soundbaroktól a prémium hangsugárzókig. Még a skála költségvetési végén is legyen valami, ami mindenkinek megfelel. Ez persze csak akkor van, ha egy nagy helyiséget a lehető legjobb hanggal akar megtölteni.

A Samsung soundbar lehet egyedi hangszóró, de lehet egy csomag külső mélynyomóval vagy akár pár hátsó hangszóróval. A megfizethetőbb opciók általában egyetlen egység integrált mély- és magassugárzókkal. A Samsung HW-S50B ezek közé tartozik, és minőségi hangzást biztosít olyan funkciók mellett, amelyek a cég drágább opciói között is megtalálhatók.

A HW-S50B azonban nem támogatja a Dolby Atmost vagy a DTS: X-et. A tökéletes surround hangzás élményéhez ezekre van szüksége, különösen a Dolby Atmosra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kisebb vagyont is ki kell húzni, mert az S50B utódja, a Samsung HW-S60B mindkét formátumot támogatja. És ha van egy 2021 után gyártott Samsung tévéje, akkor vezeték nélkül is élvezheti ezt a luxust.

De a tökéletes élményért, és ha az árcédula sem tántorít el, válassza a Samsung HW-Q990C-t. Egész egyszerűen egy vadállat. A népszerű Q990B utódja, és még jobb hangzást és funkciókat kínál, miközben kedvezőbb áron érhető el. A 11.1.4-es valós csatornás kimenettel és a 656 W teljesítménnyel egyszerűen a Samsung által kínált legjobb hangsávval fog rendelkezni.

Samsung HW-Q990C

Összességében a legjobb

Az Ultimate Dolby Atmos 3D Soundstage

Kategóriájában vezető Dolby Atmos 3D hangzással a Samsung HW-Q990C vezető szerepet tölt be a prémium hangsávok terén, amelyek hangos Nirvánát képesek elérni. Míg a 11.1.4-es valós csatornás szett elég fillérekbe kerülhet, egy olyan audiorendszert kap, amely nemcsak tökéletes hangzást biztosít a házimozi-beállításokhoz, hanem egy olyan rendszert is, amellyel tökéletes tisztasággal élvezheti a zenét.

Profik

 • Nincs torzítás a megnövelt hangerővel
 • A basszus nem győzi le a többi frekvenciát
 • Az Adaptive Sound Mode energikus hangzást biztosít alacsonyabb hangerő mellett
 • Továbbfejlesztett zenereprodukció
  Webhely hozzáadása a gyorstárcsázóhoz a Firefoxban