A legjobb iPhone autós töltők 2023-ban

Manapság rendkívül fontos, hogy a telefont menet közben is töltve tartsa, különösen, ha navigációra használja. Egy jó autós telefontöltő sokat segít abban, hogy a napi ingázás és a hétvégi kiruccanások stresszmentesek legyenek. Ha iPhone-ja van, ezek az autós töltők kötelezőek, ha kint van.

Az iPhone autós töltőtől kezdve mindenhez a legjobb választás az Anker PowerDrive Speed+ 2. Kicsi, könnyű és kompakt, mégis tartós, és tűzálló anyagból készült a nyugalom érdekében. Ezenkívül az Anker biztonsági rendszere teljes UL-tanúsítvánnyal rendelkezik, és a töltő nem melegíti túl vagy tölti túl iPhone-ját.

A 30 W-os Power Delivery USB-C portnak köszönhetően iPhone 15-je gyorsan töltődik, és elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy bizonyos MacBookokat levetítsen. Ezenkívül van egy 19,5 W-os Fast Charge USB-A port az egyidejű nagy sebességű töltéshez, és mindezt méltányosnál kedvezőbb áron kapja meg.

Anker PowerDrive Speed+ 2

Összességében a legjobb

26 USD 31 USD Takarítson meg
5 dollár

Az Anker PowerDrive Speed+ 2 alacsony árának és nagy sebességű töltésének köszönhetően kiváló üzletet kínál a vásárlóknak. Az UL-tanúsítvánnyal rendelkező biztonsági funkciókkal együtt ez a kompakt, könnyű és tartós opció a legjobb iPhone autós töltő, amelyet megvásárolhat.

Profik

 • Gyors töltés
 • Két készüléket tölt fel sebességvesztés nélkül
 • Jó biztonsági funkciók
 • Kompakt, könnyű és tartós
 • Jó ár-érték

UGREEN

Annak ellenére, hogy 20 W-os tápellátást és Quick Charge 3,0 18 W-os gyorstöltést kínál, az UGREEN USB autós töltő a legalacsonyabb áron elérhető. Mindössze fél óra alatt képes 15-60 százalékra feltölteni egy iPhone-t, és USB-C és USB-A porttal rendelkezik az egyidejű töltéshez.

Az UGREEN azonban kijelenti, hogy a töltési idő hosszabb lesz, ha mindkét portot használjuk, ami nem igazán meglepő, különösen ezen az áron. A töltő biztonságot nyújt az automatikus tápellátás minden porthoz való hozzárendelésével, az alumíniumötvözet felépítése pedig tartós és karcálló.

UGREEN USB autós töltő

Legmegfizethetőbb

A tartós felépítésnek és a figyelemre méltó biztonsági funkcióknak köszönhetően az UGREEN USB autós töltő egy kicsit lopás, amikor minőségi, mégis megfizethető autós töltőt kell találni iPhone-jához. Az USB-C és USB-A portokkal egyszerre két eszközt tölthetsz fel, miközben a gyorstöltési lehetőségekkel pillanatok alatt tele lehet tölteni iPhone-od.

  30 legjobb Video Grabber eszköz videók letöltéséhez

Profik

 • Kiemelkedő érték
 • Gyors töltés
 • Kicsi, kompakt és tartós
 • Két USB port
 • USB-C iPhone 15-höz

Hátrányok

 • A töltés lelassulhat mindkét port használatakor

ESR

A MagSafe autóba szerelhető töltő CryoBoosttal az ESR szabadalmaztatott technológiájával rendelkezik, amely a hűtőventilátort hőleadó alkatrészekkel kombinálja. Ez lehetővé teszi a maximális sebességű töltést, még akkor is, ha iPhone-ját használja. A töltési sebesség nem csökken, ha GPS-t használ, vagy megkérdezi Sirit, hol álljon meg ételért.

Ez a technológia azt is jelenti, hogy kétszer olyan gyorsan tud áramot adni, mint a többi MagSafe töltő túlmelegedés nélkül. Ez védi az akkumulátort, sőt meghosszabbítja élettartamát, míg a CryoBoost töltők további biztonsági funkciókkal is védik készülékét.

Ezenkívül a HaloLock mágnesgyűrű erős, és biztonságosan tartja a helyén MagSafe-kompatibilis iPhone-ját (iPhone 12 és újabb).

ESR MagSafe autóba szerelhető töltőhöz CryoBoost funkcióval

A legjobb a MagSafe számára

30 dollár 50 dollár spóroljon
20 dollár

Az ESR CryoBoost funkciós MagSafe autós töltője kiváló töltő MagSafe-kompatibilis iPhone készülékekhez. Hűtési és hőelvezető technológiájának köszönhetően a töltő sokkal gyorsabban tudja feltölteni iPhone-ját, mint a többi MagSafe töltő. Az iPhone hűvös marad töltés közben, még használat közben is.

Profik

 • A mágnesek 3000 g-os tartóerővel rendelkeznek a HaloLock telefontokokkal
 • Rendkívül gyors töltés
 • Hatékony hűtőventilátor és hőleadó technológia
 • Állítható golyó a szögben történő megtekintéshez
 • Portré és fekvő módok

Hátrányok

 • Tápadapter nem tartozék

BASEUS

Ez az autós töltő három porttal rendelkezik, kombinált 160 W maximális teljesítménnyel. Egyetlen 100 W-os és két 30 W-os porttal három független gyorstöltő-nyílás található, amelyeket egyidejűleg használhat anélkül, hogy lelassítaná bármely eszköz töltési sebességét.

A Baseus 160 W-os USB-C autós töltő támogatja a PPS, PD3.0 és QC5.0 protokollokat a különféle okostelefonok, táblagépek és laptopok gyors töltéséhez. A töltő fejlett biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyek megvédik iPhone-ját és más eszközeit a túlmelegedéstől, túltöltéstől és rövidzárlattól, és automatikusan kikapcsolnak, ha az eszköz teljesen feltöltődött.

  6 felhasználási lehetőség a tartalék iCloud-tárhelyhez

Baseus 160W USB C autós töltő

A legjobb többportos

46 USD 60 USD Takarítson meg
14 dollár

A Baseus 160 W-os USB-C autós töltő kiváló választás, ha többportos töltőt keres. Tartalmaz egy 100 W-os portot a nagyobb eszközök számára, és két 30 W-os portot, amelyek segítségével gyorsan feltöltheti iPhone-ját. Eszközeit fejlett biztonsági funkciók is védik a nyugalom érdekében töltés és vezetés közben.

Profik

 • Kompakt és könnyű
 • Egyszerre három készüléket tölt fel gyorsan
 • Karcálló
 • Jó biztonsági funkciók

Nekteck

Ez a kicsi, kompakt Nekteck autós töltő olcsó, és megbízható, gyors töltést kínál iPhone-okhoz. Két portja van: egy 45 W-os USB-C és egy 12 W-os USB-A. Az iPhone 15-nél régebbi modellekhez azonban megfelelő kábelre vagy adapterre lesz szüksége.

A Nekteck PD 45W Type-C autós töltő megfelel az USB-C gyorstöltési szabványoknak. Az USB-C PD portot és az USB-A portot pedig maximális teljesítménnyel egyszerre használhatja.

Ezenkívül a 45 W-os Type-C Power Delivery port képes tölteni iPhone-ját és a legtöbb más okostelefont, iPadet és laptopot, beleértve bizonyos MacBookokat is.

Nekteck PD 45W Type-C autós töltő

Legkompaktabb

20 dollár 26 dollár spóroljon
6 dollár

A Nekteck PD 45W autós töltő egy kompakt, gyorstöltő, amely kompatibilis az iPhone készülékekkel. A 45 W-os USB-C porton felül van egy 12 W-os USB-A port is, amelyeket a töltési sebesség csökkenése nélkül használhatunk együtt.

Profik

 • Azonosítja az eszközt és maximalizálja a töltési sebességet
 • USB-IF tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Tűzálló anyagokból készült
 • Intelligens töltésvédelem

Hátrányok

 • A kábel csak USB-C és USB-C közötti

GYIK

K: Szükségem van Lightning kábelre vagy USB-C kábelre az iPhone töltéséhez?

A 2023-ban kiadott iPhone 15s sorozattal az Apple áttért az USB-C-re. Ha egy korábbi modellből származó Lightning-kábellel rendelkezik, az nem fog működni az iPhone 15-tel. Az iPhone 15 előtti modellekhez mindegyikhez Lightning-kábel szükséges.

  Hány jelentést kell kitiltani a Snapchaten

A megfelelő kábel használatának alaposabb megismeréséhez tekintse meg útmutatónkat arról, hogy milyen kábelt kell használnia az iPhone töltéséhez.

K: Egy autós töltő tönkreteszi az iPhone akkumulátorát?

Nem valószínű, hogy egy autós töltő tönkreteszi az iPhone akkumulátorát. Ügyeljen azonban arra, hogy minőségi autós töltőt használjon. Egy olcsón gyártott modell feszültségugrásokat okozhat, amelyek károsíthatják az iPhone akkumulátorát.

K: Ha az iPhone-omat az autóban töltöm, tönkreteszi az autóm akkumulátorát?

Az iPhone vezetés közbeni töltése nincs hatással az autó akkumulátorára. A generátor elegendő energiát tud termelni az autó akkumulátorának feltöltéséhez. Ha azonban leállított motor mellett vagy huzamosabb ideig alapjáraton csatlakoztatja iPhone készülékét, fennáll a veszélye annak, hogy lemerül.

K: Miért nem működik megfelelően az iPhone autós töltőm?

Általában ez egy sérült vagy hibás kábel miatt van. Hasonlóképpen előfordulhat, hogy Lightning-kábelt használ egy iPhone 15-tel, ami nem működik. Ugyanez vonatkozik az USB-C kábel használatára az iPhone régebbi verziójával.

Ha azonban nem kábelprobléma, akkor az autós töltő csatlakozója megsérülhet, vagy a biztosíték kiolvadt. Az iPhone portja is piszkos lehet. Megpróbálhatja óvatosan megtisztítani puha sörtéjű kefével vagy fogpiszkálóval.

Ez kompatibilitási probléma is lehet. Ezért vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy autós töltője kompatibilis az iPhone készülékekkel.

K: Mely iPhone modellek támogatják a MagSafe-et?

A MagSafe technológiát az iPhone 12-vel integrálták az iPhone készülékekbe. Az azóta kiadott összes iPhone modell támogatja a MagSafe-et.