A legjobb helyek domain név vásárlására

Hacsak nincs kapcsolatban az ICANN-nel, a domain nevek létrehozásáért felelős szervezettel, akkor a domainnevét egy „Domain Name Registrar”-tól, az ICANN által domainnevek értékesítésére akkreditált vállalattól vásárolja meg.

Megvásárolhatja domain nevét ezen regisztrátorok bármelyikétől, és az ugyanúgy fog működni. Az egyetlen dolog, ami elválasztja ezeket a cégeket egymástól, az a szolgáltatásuk egyszerű használhatósága és a domainhez tartozó egyéb szolgáltatások, például az e-mail szolgáltatás, Kicsoda védelmet, valamint névszervereik minőségét.

Google Domains: Egyszerű domainek, egyszerű integrációk

Google Domains egy egyszerű, problémamentes regisztrátor. Megrázza a Google letisztult dizájnját, nagyszerű DNS-eszközökkel és iparágvezető biztonsággal kombinálva. A legtöbb domaint kereső ember azt is szeretné, ha az e-mailek mellé kerülnének, és a Google Domains jól integrálható a meglévő G Suite-előfizetésével. Vegye figyelembe, hogy ehhez fizetnie kell a Google prémium e-mail szolgáltatásáért; szabványos Gmail fiókkal nem fog működni.

  Betűtípusok beágyazása a PowerPointba

A keresési funkciójuk meglehetősen egyszerű, de nem áll az útjába. Ha tudod, hogy mit keresel, lehet, hogy megfelelő lesz az Ön számára.

Árazásuk meglehetősen átlagos, de ha gyorsan, minden rendetlenség nélkül szeretné felépíteni webhelyét, valószínűleg a Google a legjobb megoldás.

Lebeg: Remek keresőeszközök és javaslatok

Lebeg egy egyszerű regisztrátor, átlagos árakat és jó szolgáltatást kínál. Ahol a Hover ragyog, az ő javaslataik vannak, amelyek hasonló domaineket jelenítenek meg különböző stílusokkal és szinonimákkal, hogy segítsenek leszűkíteni a kívánt domaint. A keresőoldalukon egy hasznos oldalsáv található, különböző kategóriákkal és szűrőkkel a különböző bővítményekhez.

Itt a „cookiesbygrandma.com” domainre kerestünk, amelyet elfoglaltak. A hover automatikusan felkínált egy listát a keresési kifejezésünkhöz eléggé hasonló domainekről, így talán ezekkel is rendben leszünk. Ha nem biztos abban, hogy pontosan milyen domaint szeretne, próbáljon meg keresni a Hoveren.

  Az AirPods automatikus váltása iPhone-on, iPaden és Macen

.com domainjeik évi 12,99 USD-tól kezdődnek, és évi 5 USD-ért kínálnak e-mail-továbbítást, valamint ezen felül ingyenes WhoIs adatvédelmet.

GoDaddy: Domainek és tárhely, magasabb árak

Hajrá apu nagyszerű lehetőség, ha webtárhelyet szeretne a domainjével együtt, vagy azt szeretné, hogy mindezt ugyanazon esernyő alatt kezeljék. Általában célszerű a domaint elkülönítve tartani a tárhelyszolgáltatótól arra az esetre, ha valamikor másik szolgáltatóra szeretne váltani. A GoDaddy azonban először domainregisztrátor, másodsorban webtárhely-szolgáltató, így mindig átviheti a domaint egy másik regisztrátorhoz, vagy módosíthatja a DNS-t, hogy egy új gazdagépre mutasson.

A GoDaddy nagyszerű tárhelyszolgáltatásokat, egyéni webhely-készítőt és felügyelt WordPress-tárhelyet kínál, valamint számos sablont, amelyek segítenek az indulásban. Kicsit drágák, és a webtárhelyük egy kicsit nehézkes lehet minden bonyolult dologhoz, de ha egy egyszerű webhelyet készít, az megteszi a dolgát.

  A OneDrive „Personal Vault” használata a fájlok védelmére

A GoDaddy árai elsőre alacsonynak tűnnek, de az első év után emelkednek. Teljes áron a .com domainjeik évi 15 dollárba kerülnek, de ez az az ár, amelyet a legnagyobb domainregisztrátornál kell fizetni.

Név Olcsó: Olcsó árak, tisztességes szolgáltatás

NévOlcsó olyan olcsó, mint a név sugallja. Nagyszerű ajánlatokat kínálnak, már 8,88 USD-tól kezdődően a legtöbb .com domain esetében, néhány homályosabb kiterjesztéssel még egy dollár alatt is. A DNS-ük sem rossz, ingyenes WhoIs-védelmet és robusztus DNS-szolgáltatót kínál, amely könnyen kezelhető és átvihető.

Rendelkeznek egy „tömeges keresés” opcióval, amellyel akár 50 domain névben is kereshet egyszerre, így ha van egy teljes ötleted listája, beírhatja az összeset, megnézheti, melyiket veszik igénybe, és ellenőrizheti a különböző árat. TLD-k.

Felügyelt WordPress-tárhelyet kínálnak az EasyWP-n keresztül, bár valószínűleg az a legjobb, ha egy jobb WordPress-szolgáltatót választ, és továbbítja a domaint arra az oldalra.

A kép forrásai: Maxx-Studio/Shutterstock