A legjobb GoPro alternatívák korlátozott költségvetéshez

Nem kell szárnyasruhás vakmerőnek lenni ahhoz, hogy akciókamerát használj. A GoPro legújabb eszközeiért sem kell a legjobb dollárt kiadnia.

Rengeteg olcsó GoPro alternatíva létezik, amelyek közül sok hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A GoPro kopogtatásáról kapott felvétel nem lesz olyan jó, mint az igazi, és előfordulhat, hogy fel kell áldoznia a használhatóságot, de a pénztárcája meghálálja.

Hobbijaid, nyaralásaid és mindennapi nagylátószögek megörökítéséhez itt van hat egyedi akciókamera, amely nem fogja feltörni a pénzt.

Válogatásaink a 2023-as legjobb olcsó GoPro alternatívákhoz

DJI Action 2 Power Combo

Összességében a legjobb

A GoPro-hoz legközelebb álló dolog

239 USD 299 USD Takarítson meg
60 dollár

A DJI Action 2 a legközelebbi riválisa a legújabb GoPro Hero akciókamera minőségének. Elérhető a Power Combo csomagban, de választhatja a drágább Dual-Screen Combo-t is. Az Action 2 szélesebb objektívvel rendelkezik, mint a GoPro, és bár nem igazán éri el a kamera videofelbontását, a minőség továbbra is kiváló. 4K felbontású, 120 képkocka/mp sebességű videót kap a legjobbakkal vetekvő képstabilizátorral.

Profik

 • Két kameratartó tartozik hozzá
 • USB-A – USB-C töltőkábel
 • Hangutasítás támogatás
 • DJI Mimo alkalmazás támogatása Android és iOS eszközökhöz
 • USB webkameraként is működik

Hátrányok

 • A mikrofonok nem szűrik jól a háttérzajt

A DJI Action 2 a GoPro egyik legjobb közvetlen riválisa. Bár nem éppen ez a legolcsóbb alternatíva, a Power Combo iterációja még mindig meglehetősen könnyen veri a legújabb GoPro-t az ár tekintetében. Mérete 1,5 x 1,5 x 0,9 hüvelyk, és 2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Súlya mindössze 2 uncia, és 12 MP-es, 1/1,7 hüvelykes CMOS-érzékelője f/2,8 155 fokos FOV objektívvel rendelkezik. Ez az objektív szélesebb, mint a GoPro Hero 12-é, így sokkal kiterjedtebb háttereket rögzíthet snowboardozás, szörfözés vagy vlogozás közben.

33 lábig vízálló, vagyis szinte bármilyen vízi tevékenységet rögzíthet. Megörökíthetsz sznorkelezést és kajakozást, vagy akár búvárkodhatsz is, ha további lakást vásárolsz. Azonban meg kell jegyezni, hogy a bővített akkumulátormodul nem vízálló, így a vízben a fényképezőgép beépített akkumulátorára korlátozódik.

Mágnesek kötik össze a kamerát a kiterjesztett akkumulátormodullal, tartókkal és egyéb tartozékokkal. A fényképezőgép állványra helyezése és a stabilizátor kikapcsolása meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Bár nem valószínű, hogy a meghirdetett 180 perc közelébe kerül.

A képminőség kiváló; a színek élénkek és telítettek, a kamera RockSteady 2.0 digitális stabilizátora pedig a hatékonyság tekintetében vetekszik a GoPro-val. Kalandjait 4K-ban rögzítheti akár 120 FPS-sel. A GoPro-hoz hasonlóan azonban a hő korlátozza a hosszú videók rögzítését. A hosszú formátumú filmekhez alacsonyabb felbontással és képkockasebességgel kell fényképezni.

AKASO V50X

A legjobb kezdőknek

Kiváló ár-érték arány újonc akciókamerák számára

100 USD 130 USD Takarítson meg
30 dollár

Az AKASO V50X jó választás azok számára, akik most ismerkednek az akciókamerákkal. A kezelőfelület könnyen használható és érthető, miközben a kamera meglepően jó videókat és fényképeket biztosít. Ha beleszámít a tisztességesebbnél tisztességesebb elektronikus képstabilizátorba, láthatja, hogy igazi durranást kap a pénzéért.

Profik

 • Két elem tartozék
 • A vízálló ház lehetővé teszi, hogy 131 láb (40 méter) mélységig merüljön
 • Vezeték nélküli távirányító
 • Intuitív kezelőfelület
 • Jó 4K videó és minőségi állóképek

Hátrányok

 • Gyenge mikrofon minőség
 • Az 1080p videó rossz minőségű

Ez a nagyszerű kis AKASO fényképezőgép a V50X. Ez egy másik pénztárcabarát alternatíva a GoPro-hoz, de ez kiváló választás bárki számára, aki az akciókamerák világában indul. Ez egy egyszerűen használható eszköz, amely nem kerül egy karba és egy lábba, és egy olyan eszköz, amely a legkezdetesebb noobokat felkészíti az akciókamera használatára.

A felhasználói felület rendkívül egyszerű elrendezésű és zökkenőmentesen működik. Az érintőképernyővel vagy a fizikai gombokkal navigálhat, a lehetőségek pedig alapvetőek és egyszerűek. A fényképezőgép menet közbeni használata közben könnyen hozzáférhet a beállításokhoz, ha lenyomva tartja az exponáló gombot.

A videó minősége jó 4K-ban 30 FPS-en, és a kamera hatékony képstabilizátorral rendelkezik. Valójában ebben az árkategóriában valószínűleg a legjobb EIS-je van az akciókamerák közül. Sima felvételeket készíthet futás, kerékpározás vagy bármilyen tevékenység közben. 4K-ban jó mennyiségű részletet kapsz a videóidban. Ha azonban leállunk 1080p-re, a dolgok kissé délre fordulnak. A videó minősége nem megfelelő, ezért javasoljuk, hogy maradjon 4K-nál.

Az állóképek minősége is jó. A színt és a kontrasztot nem lehet beállítani, de az előállított színek élénkek és világosak, és kellő részletgazdagsággal rendelkeznek ahhoz, hogy magabiztosan tölthesse fel képeit a közösségi médiára. Még gyenge fényviszonyok mellett is elfogadható eredményeket érhet el. Előfordulhat, hogy a képeken gabonaszemek láthatók, de az árához képest látványosak és tetszetősek.

Dragon Touch Vision 3

Legjobb ár-érték

Verhetetlen ára jó képminőséggel

50 dollár 80 dollár spóroljon
30 dollár

A Dragon Touch Vision 3 sokkal megfizethetőbb opció a GoPro Hero akciókamerákhoz. Bár nem képes ugyanazt a képminőséget előállítani, a videó és az állóképek több mint elfogadhatóak ezen az áron. Rengeteg kiegészítőt is tartalmaz, köztük tartókat, rögzítőket, távirányítót és két újratölthető elemet. Az akciókamerák újoncainak ez egy másik kiváló választás.

Profik

 • Jó fotó és videó minőség
 • Rengeteg kiegészítő
 • 4x zoom funkció
 • Víz alatti ház tartozék

A Dragon Touch Vision 3 4K akciókamerával valóban a pénzért járó területre költözhet. Ez egy másik megfizethető GoPro-alternatíva, amely nagyszerű, ha még csak most kezdi, és még nem áll készen arra, hogy egy prémium eszközt használjon. Ezt a fényképezőgépet minden olyan tartozékkal együtt szállítjuk, amelyre valószínűleg szüksége lesz, és a képminőségre, amelyre nehéz panaszkodni.

170 fokos nagylátószögű objektívjével és 4-szeres zoommal jó videókat készíthet 4K-ban 30 képkocka/mp sebességgel. Ha nagyobb képsebességet szeretne, próbálja ki az 1080p-t 60 képkocka/mp-en a tökéletesen megfelelő minőség érdekében. Élénk, 20 MP-es állóképeket is készíthet jó színtelítettséggel és kontraszttal. Kezdőként értékelni fogja a különféle fényképezési módokat, a vezetéstől a timelapse-ig. Ezenkívül a mellékelt víz alatti ház azt jelenti, hogy a kamerát 100 láb (30 méter) mélységig is elviheti.

Egy praktikus vezeték nélküli távirányítós csuklópántot is kap, 33 láb hatótávolsággal. Ezenkívül a csomag kerékpár- és sisaktartókat, valamint két darab 1050 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amelyek élettartama akár 60 perc 4K-s felvételt is biztosít.

Összességében nem valószínű, hogy ezzel a fényképezőgéppel lángra lobbantja a művészeti világot, de kielégítő fotókat és videókat fog készíteni. Rengeteg akció-kamerázási gyakorlatot is beszerezhet, mielőtt egy prémium minőségű eszközhöz ugorna.

WOLFANG GA400

A legintuitívabb felület

Egyszerűen használható akciókamera, kellemes eredményekkel

Tisztességes EIS-jével, 4K 60 képkocka/mp-es videójával és akár 20 MP-es állóképeivel a WOLFGANG GA400 jó, megfizethető alternatívája a GoPro Hero-nak. Menüi könnyen navigálhatók az intuitív és érzékeny érintőképernyőnek köszönhetően, a könnyű kezelhetőséget pedig az egyszerű alkalmazás és a mellékelt távirányító fokozza.

Profik

 • Jó képminőség és 4K 60 fps sebességgel
 • Vízálló ház mellékelve
 • Állvány menet
 • Két elem tartozék
 • 6 tengelyes EIS

Hátrányok

 • Feltűnően nehéz sisak viselésekor
 • Nem támogatja a külső mikrofonokat

A WOLFGANG GA400 a cég egyik legjobb akciókamerája. Bár a képminőség és a stabilizálás terén nem okoz gondot a GoPro-nak, megfizethető alternatívaként több mint elég van benne ahhoz, hogy minden vásárló elégedett legyen.

Árát tekintve veri a legtöbb versenytársát kép- és felépítési minőségben, ugyanakkor a dobozból kivetve az egyik legkönnyebben használható. 170 fokos nagylátószögű objektívvel büszkélkedhet, hátulján 2 hüvelykes érintőképernyővel. A kamerát ezzel az intuitív képernyőmenükkel rendelkező, érzékeny érintőképernyővel vagy a hozzá tartozó iSmart DV2 alkalmazással vezérelheti a felbontások és egyéb beállítások, például az expozíciókompenzáció és az EIS beállításához.

Maga az elektronikus képstabilizátor nagyon jó egy fényképezőgépnek ezen az áron. Bár a GoPro Hero 12 által kínált HyperSmooth 6.0-hoz hasonlót nem fogsz kapni, ennek ellenére meglehetősen jól kisimítja az akcióvideókat.

4K videót kap 60 FPS sebességgel, ami tekintélyes eredményeket produkál, emellett rengeteg más felbontási és képkockasebesség-beállítás is rendelkezésre áll. Tetszetős, akár 20 MP-es állóképeket is készíthet élénk, természetes színekkel, jó kontraszttal és részletességgel.

Végül a kamera 8 méterig vízálló, a búvárkodás szerelmesei pedig alig több mint 130 láb mélységben élvezhetik a mellékelt házat. A csomagban két 1350 mAh-s akkumulátor is található, amelyek körülbelül egy óra felvételi időt biztosítanak.

AKASO Brave 7 LE

A legjobb vloggerek számára

Elülső és hátsó képernyők vlogozáshoz és szelfikhez

150 USD 180 USD Takarítson meg
30 dollár

Bár áldozatot kell hoznia, ha megfizethető GoPro alternatívát keres, az AKASO Brave 7 LE számos dobozt ellenőriz, és meglepően jó minőséget kínál a megfelelő környezetben. A legjobb képminőség eléréséhez napsütésre lesz szüksége, de a felvétel 4K-ban történik, és még néhány szemet gyönyörködtető állókép is készíthető. Vízálló házzal rendelkezik a búvárok számára, a mellékelt extra akkumulátor pedig megduplázza a felvételi időt.

Profik

 • Extra akkumulátor tartozék
 • Vízálló házzal szállítjuk
 • 4K videó és minőségi állóképek
 • 6 tengelyes EIS
 • Könnyű és kompakt

Hátrányok

 • Szegény alkalmazás
 • Gyenge fényviszonyok mellett a teljesítmény nem a legjobb

Az AKASO Brave 7 LE jó, megfizethető alternatíva a legújabb GoPro-hoz. Könnyű, alig több mint 2,5 uncia, így könnyen szállítható, vagy akár zsebbe is csúsztatható. Elülső és hátsó képernyőjével pedig megfelelő költségvetési lehetőség a vloggerek számára.

Azonban nem olyan vízálló, mint a GoPro. IPX7 besorolásával az AKASO Brave 7 LE csak vízálló. Kissé taszítja a zord időjárást, és rövid időre elmerítheti sekély vízben.

De vízálló házzal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 40 méter mélyre is vigye. A homályos mélységben azonban nem lesz kiemelkedő képminőség, mivel a fényképezőgép gyenge fényviszonyok között nem a legjobb teljesítményt nyújtja. De sekélyebb mélységben, a halak és a korallok színét fokozó fényes sugarak mellett, egészen tisztességes képeket kaphat.

Víz felett és napsütés mellett meglepően jó 4K videókat készíthetsz. A felvétel 4K-ban, 30 képkocka/másodperc sebességgel történik, ha nagyobb képkockasebességre vágysz, többféle lehetőséggel. Jó állóképeket is készíthet akár 20 MP-es felbontásban is. A képek világosak és részletesek, jó kontraszttal.

A kamera 6 tengelyes elektronikus képstabilizátorral is rendelkezik, amely némileg simítja a felvételt. Itt nem számíthatsz GoPro Hero szintekre, de azért némi fejlesztést tesz.

AKASO EK7000 Pro

A legjobb sokoldalú

Jó ár-érték arányú akciókamera, amely minden szükséges négyzetet kijelöl

68 USD 110 USD Takarítson meg
42 dollár

Az AKASO EK7000 Pro egy pénztárcabarát alternatív akciókamera a GoPro Hero-hoz. 20 MP-es állóképekkel és 4K videóval büszkélkedhet 30 képkocka/mp sebességgel vagy Full HD 60 képkocka/mp sebességgel. Beépített EIS-vel is rendelkezik, és minden szükséges tartozékkal rendelkezik, beleértve a vízálló házat a búvárok számára.

Profik

 • Jó képminőség
 • Aranyos, alap dizájn
 • Sima 60 fps Full HD videó
 • Verhetetlen érték
 • Minden szükséges tartozék megvan

Hátrányok

 • Az EIS zümmögő hangot okozhat
 • Megbízhatatlan alkalmazás

Az AKASO EK7000 Pro a legújabb GoPro Hero árának töredékéért kapható. És ezen az áron mit várhat el őszintén egy akciókamerától? Nos, a válasz több, mint gondolnád.

Akár 20 MP-es, kellően megfelelő minőségű állóképeket kaphat az Instagram számára élénk színekkel és kellően éles részletekkel, valamint 4K-s 30 képkocka/mp-es videóval. A simább képsebesség érdekében Full HD-ben filmezhet 60 képkocka/mp sebességgel. A videó minősége is elég jó, és egy csomó más felbontás és képsebesség közül választhat. Elfogadható képstabilizátorral is rendelkezik, bár ez zümmögő hangot eredményezhet videó lejátszása közben.

A készüléket minden tartozékkal együtt szállítjuk, amelyhez egy akciókamerához szüksége van, a sisaktartótól a vízálló házig. Ez a ház lehetővé teszi, hogy 131 láb (40 méter) mélységbe vigye. Ezenkívül kicsi, könnyű és könnyen szállítható. A kezeléshez és a menüben történő navigáláshoz használhatja az érintőképernyőt, a fizikai gombokat vagy az egyszerű távirányítót.

Összességében az AKASO EK7000 Pro abszolút lopás, amely több mint megérdemli a helyét a megfizethető GoPro Hero alternatívák között.

PROGRACE gyerekkamera

A legjobb gyerekeknek

Szórakoztató fényképezőgép gyerekeknek

Ha a gyerekek egy akciókamerát szeretnének, hogy rögzítsék magukat, amikor kerékpározni, gördeszkázni, úszni vagy bármi mást tanulnak, akkor valószínűleg egy kifejezetten számukra tervezett, megfizethető eszközre lesz szüksége. A PROGRACE Kids fényképezőgép többféle színben és kivitelben kapható, és nem fogja feltörni a pénzt. Videókat és állóképeket rögzít, miközben a gyerekek élvezhetik a szórakoztató szűrők és keretek hozzáadását, valamint a mellékelt tartozékok előnyeit.

Profik

 • 32 GB-os memóriakártya mellékelve
 • USB-kábel fényképek és videók átviteléhez
 • 3 képkocka/mp-es sorozatfelvétel
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Nem lehet videókat és fényképeket megtekinteni a kamerán
 • A Mac felhasználóknak hubot kell használniuk a csatlakozáshoz

A kerékpározni, gördeszkázni vagy akár úszni tanuló fiatalabb gyermekek természetesen szeretnék, ha erőfeszítéseiket rögzítenék. Nem valószínű azonban, hogy egy több száz dollárt érő akciókamerát akar kockáztatni! Szerencsére vannak alternatív lehetőségek a gyerekek számára, köztük a PROGRACE Kids Camera. Három éves kortól alkalmas gyermekek számára, és bár az 5 MP-es kamera és az 1080p/30 képkocka/mp-es videók nem lesznek olyan lenyűgözőek, mint más alternatívák, a rögzített állóképek és filmek több mint elegendőek a fiatal tanulók elégedettségére.

A gyerekek élvezhetik, ha szűrőket és kereteket adnak hozzá fényképeikhez és videóikhoz, fényképezés közben pedig kísérletezhetnek a 4-szeres digitális zoommal, a sorozatfelvétellel és a timelapse móddal. Ezenkívül minden olyan tartozékkal együtt szállítjuk, amelyre egy gyermeknek szüksége lehet, beleértve a sisaktartókat és a víz alatti házat, amely lehetővé teszi, hogy a kamerát 98 láb mélyre vigye le – ez több mint elég minden gyermek számára!

A legjobb GoPro alternatíva kiválasztása korlátozott költségvetéssel

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és alternatívát keres a drága GoPro-k helyett, az elsődleges áldozat a képminőség. A költségvetési kategóriában semmi sem hasonlítható ahhoz, amit a GoPro tud. Amint elkezdi belefoglalni az olyan dolgokat, mint az 5,3K-s videó, a HyperSmooth technológia és a fantasztikus tartósság, csábító lehet az engedés és a kifröccsenés.

A tapasztalt akciókamerás fotósok számára az olyan eszközök, mint a GoPro Hero 12, páratlanok. Érthető azonban, hogy esetleg valami egyszerűbbre és megfizethetőbbre vágyik, ha kezdő a hobbiban. Az olyan olcsó akciókamerák, mint az AKASO V50X vagy a WOLFGANG GA400, továbbra is minőségi képeket és 4K videót tud nyújtani sokkal kielégítőbb áron, mint a Hero 12. Kezdőként annak is örülni fog, ha megszabadulhat mindenféle szorongástól. a drága berendezésekkel való kezdésről.

Vannak azonban még megfizethetőbb lehetőségek, mint az a két kamera, amelyek továbbra is jó specifikációkat és teljesítményt kínálnak. A Dragon Touch Vision 3 egy másik 4K-s akciókamera, amely verhetetlen ütést kínál az Ön pénzéért. Ezzel a megfizethető kamerával nem csak 4K videót kap, hanem meglepően jó minőségű 20 MP-es állóképeket is.

Ha azonban olyan megfizethetőbb eszközt szeretne találni, amely még mindig megközelíti a GoPro minőségét, akkor a legjobb megoldás a DJI Action 2 Power Combo. Még mindig valamivel olcsóbb, mint a legújabb GoPro modellek, és 4K felbontást kínál 120 képkocka/másodperc sebességgel, és szélesebb látószögű objektívet kínál, mint a Hero 12. Emellett kiváló képstabilizátorral rendelkezik, amely talán nem éri el a GoPro Emmy-díjas magasságát, de ennek ellenére kiváló munkát végez. .

DJI Action 2 Power Combo

Összességében a legjobb

A GoPro-hoz legközelebb álló dolog

239 USD 299 USD Takarítson meg
60 dollár

A DJI Action 2 a legközelebbi riválisa a legújabb GoPro Hero akciókamera minőségének. Elérhető a Power Combo csomagban, de választhatja a drágább Dual-Screen Combo-t is. Az Action 2 szélesebb objektívvel rendelkezik, mint a GoPro, és bár nem igazán éri el a kamera videofelbontását, a minőség továbbra is kiváló. 4K felbontású, 120 képkocka/mp sebességű videót kap a legjobbakkal vetekvő képstabilizátorral.

Profik

 • Két kameratartó tartozik hozzá
 • USB-A – USB-C töltőkábel
 • Hangutasítás támogatás
 • DJI Mimo alkalmazás támogatása Android és iOS eszközökhöz
 • USB webkameraként is működik

Hátrányok

 • A mikrofonok nem szűrik jól a háttérzajt
  Lehetőségek, megszerezhető készségek és tanulási források