A legjobb eszköz az ügyfélszolgálati munkafolyamatok átalakításához

Képzelje el, hogy egyszerű Gmail-fiókját csapatmunkaterületté, irányítópulttá, CRM-rendszerré és ügyfélszolgálati szolgálattá alakítja. A Drag alkalmazással mindezt megteheti, és még sok mást is megtehet.

Tudod 1 a 6-ban a vásárlók elhagyják a márkát a rossz ügyfélszolgálat miatt? Legfőbb ideje, hogy a márkák keressenek módokat az ügyfélszolgálati munkafolyamatok átalakítására.

Van azonban egy szűk keresztmetszet. Sok kis- és középvállalkozásnak nem sikerül munkaigényes ügyfélszolgálati folyamatokat kialakítania a kabinjában.

A legtöbben még azt sem engedhetik meg maguknak, hogy különféle CRM-ekre, együttműködési és felügyeleti eszközökre költségigényes előfizetéseket vásároljanak. Egyes vállalkozások megengedhetik maguknak az olyan termékek, mint a G Suite vagy egy egyszerű Gmail-fiók.

Olvasson tovább, hogy megtudja, mi az a Drag alkalmazás, hogyan alakítja át a Gmailt munkaterületté, valamint egy lépésről lépésre szóló útmutatót a Drag alkalmazás beállításához a Gmailben.

Mi az a Drag alkalmazás?

A Drag a Gmail natív ügyfélszolgálati eszköze, amely a beérkező leveleket egy többfunkciós munkaterületté alakítja. Az eszköz a Gmailből működik, és a statikus e-mail-naplókat megosztható és együttműködő munkalapokká alakítja.

A fogd és vidd Kanban táblákat és megosztott beérkező leveleket használhatja jegyek (e-mailek) rendszerezésére és hozzárendelésére, ellenőrző listák létrehozására, tevékenységek naplózására stb.

Ezen felül a munkalapok termelékenységi, automatizálási és együttműködési funkciókkal is fel vannak töltve. Megmentheti értékesítési csapatát a Gmail, a CRM, a feladatkezelő eszközök és a csapatcsevegés között.

Az ötlet azóta véget ért 80% A vállalkozások többsége az e-maileket használja elsődleges kommunikációs csatornaként az ügyfelekkel. Miért nem viszi át a teljes beállítást a Gmailbe, ahelyett, hogy több alkalmazással zsonglőrködne?

Azok számára, akik korábban már dolgoztak felügyeleti eszközökkel, a Drag nem jelent kihívást a tanulásban. Valójában elég letisztultnak és könnyen navigálhatónak találtuk a felületét.

Kulcs elvitel

A Drag alkalmazás egy könnyen használható csapatmunka-alkalmazás, amely a Gmailt egy együttműködési munkaterületté alakítja Kanban-táblák és egyéb együttműködési funkciók segítségével.

Főbb jellemzők

A Drag alkalmazás számos funkcióval büszkélkedhet. Legyen szó a termelékenységről, az együttműködésről vagy az adatvezérelt döntéshozatalról – az alábbiakban a Drag alkalmazás legjobb funkcióit találjuk.

#1. Egységes beérkező levelek

A Drag funkcióval megosztott postaládákat vagy Google-csoportokat hozhat létre. Ezek a csoportok lehetővé teszik, hogy embereket vegyen fel a megfelelő részlegekről, így mindenki naprakész és ugyanazon az oldalon maradhat.

Létrehozhat például egy külön húzótáblát az ügyfélszolgálati részleg és a szervizcsapat fedélzetén. Ezután kártyákat (jegyeket) rendelhet hozzájuk, válaszolhat a nevükben, és valós időben cseveghet.

Ahhoz, hogy csapatát ügyféladatokkal láthassa el, és egy helyen jelenítse meg az ügyfelekkel folytatott beszélgetések kontextusát, adjon hozzá egyéni mezőket minden egyes kártyához tartozó e-mailhez, kapcsolattartási adatokhoz, teendők listájához, jegyzetekhez, fájlokhoz és beszélgetési előzményekhez.

  5 szövegalapú kalandjáték, amelyet a böngészőben játszhat

#2. Együttműködés

A Drag belső csevegőrendszerrel rendelkezik, amely be van ágyazva a Gmailbe. Segítségével frissítéseket kaphat a feladatokról, ping-elheti a csapattagokat, vagy kérheti segítség@említésüket a csapatcsevegésben.

Ráadásul a Drag ütközésérzékelő funkciója megakadályozza, hogy a csapattagok ugyanarra az e-mailre válaszoljanak.

#3. Jegykezelés

A Drag alkalmazás egyszerűsített jegykezelést kínál a Kanban táblákon keresztül. Egyszerűen húzza át a jegyeket (e-maileket) a táblára a kártyák létrehozásához.

Ráadásul egy kattintással jegyeket rendelhet a személyzethez. Annak biztosítása, hogy minden jegynek legyen felelős tulajdonosa, az emberek felelősséget vállalnak munkájukért.

Vagy beállíthat munkafolyamatokat a bejövő e-mailek kulcsszavak, e-mail küldője vagy címzettje alapján történő automatikus hozzárendeléséhez. Később a jegykezelési folyamat egyszerűsítése érdekében testreszabhatja a kártyákat címkékkel, címkékkel, színekkel és határidőkkel.

Nem szabad megfeledkezni a privát jegyzetekről, amelyeket a kártyákba írhat, hogy belső kommunikációt végezhessen. Használja a feladat személyes nézeteinek rögzítésére.

#4. E-mail sablonok

Nem ritka, hogy az ügyfélszolgálati osztályok monoton megkeresésekkel foglalkoznak. A húzással e-mail-sablonokat hozhat létre és menthet el ezekhez a válaszokhoz. Ezenkívül megoszthatja a hozzáférést csapatával, így javíthatják az olyan mutatókat, mint a válaszidő és az első hívás felbontása.

#5. E-mail követés

A Drag e-mail-követési funkciója ritka gyöngyszem. Úgy működik, mint a WhatsApp kék pipája – tudd meg, hogy a címzett valós időben nézte-e az e-maileidet dupla pipával.

#6. Automatizálás és munkafolyamatok

A Drag beállít és felejt automatizálási képességei segítenek az ügyfélszolgálati munkafolyamatok egyszerűsítésében. Különféle felhasználási esetekben használható, mint pl.

 • Az ütemezett időpontokban nyomon követési e-maileket indíthat
 • Tömeges e-mailt küldhet a személyre szabás veszélyeztetése nélkül
 • Automatizálja az ismétlődő feladatokat és válaszokat

Több ügyféllel végzett tömeges nyomon követés esetén a Drag automatikusan egyéni mezőket szúr be, hogy egyedi információkat adjon az e-mail címzettjéhez, mint például a keresztnév, vezetéknév és cég. Így nem kell minden alkalommal manuálisan kitölteni.

Az alábbi képek bemutatják, hogyan segít a DragApp gyorsan automatizálni az ügyfélszolgálati munkafolyamatokat.

Ebben az esetben, Ha kártya érkezik Az ügyfélszolgálati táblán, Ha a feladó e-mailje tartalmazza a @support, akkor rendelje hozzá [email protected].

#7. Platformok közötti funkcionalitás

Amikor elkezdte szeretni a Dragot, mint Chrome-bővítményt, mobilalkalmazásként is elérhető. Letöltheti iOS és Android készülékekre. Az alkalmazással a következőket teheti:

 • Tekintse meg az összes táblát, kártyát, feladatot és határidőt.
 • Kártyák hozzáadása, hozzárendelése, törlése vagy áthelyezése a táblák között
 • A tábla elrendezésének módosítása
 • Ellenőrzőlisták és megjegyzések megtekintése csak olvasható módban
 • Megjegyzés a belső chatekben
 • Válaszoljon az e-mailekre egyéni felhasználóként vagy megosztott postafiókon keresztül

És ami a legfontosabb, soha ne maradjon le arról, hogy segítsen az ügyfeleknek, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik – strandokon vagy hegyeken.

Letöltés: Chrome bővítmény, iOS alkalmazás, Android alkalmazás

 • Működik:

 • ablakok

 • iOS

 • Android

 • Mac operációs rendszer

#8. Valós idejű elemzés

A Drag magasabb szintű tervei lehetővé teszik az elemzések nyomon követését és jelentések készítését. Elemezheti a kártyákat, a táblák tevékenységét, a ranglista lapjait, és összehasonlíthatja a múltbeli és jelenlegi trendeket.

Ha az ingyenes verziót használja, akkor is hozzáférhet bizonyos elemzésekhez, például elemezheti a lekérdezések számát vagy a megbízottonkénti munkaterhelést.

A jobb áttekintés érdekében szűrheti a jelentéseket a tábla, a felhasználó és a dátum szerint.

A Kártyák lapon megtekintheti a csapata által kezelt kártyák mennyiségére és típusára vonatkozó statisztikákat a különböző táblákon.

  Miért hangzik furcsán a Siri?

A Testületi tevékenység lap az adott táblán végrehajtott összes művelet statisztikáit jeleníti meg, beleértve a fogd és vidd műveleteket, a válaszokat, az említéseket, az archívumokat, a hozzárendeléseket és a megjegyzéseket.

#9. Integrációk

A Gmail mellett a DragApp integrálódik a Google ökoszisztémájába, beleértve a Google Workspace-t, a Csoportokat és a Naptárat. De az alkalmazás nem korlátozza ezeket.

Még ha harmadik féltől származó eszközt is szeretne integrálni, a Drag Zapier-integrációja lehetővé teszi, hogy több mint 5000 alkalmazással csatlakozzon.

Drag App Pricing

A Drag alkalmazás megfizethető árat kínál, amely tökéletes a kis- és közepes méretű vállalkozások számára. Kezdheti egy 7 napos ingyenes próbaverzióval, majd választhat fizetős csomag vásárlása mellett, vagy inkább a Drag ingyenes csomagjával folytathatja.

Hogyan állítsuk be a DragApp alkalmazást a Gmailben?

A Drag alkalmazás könnyen beállítható, telepítés és többletköltség nélkül. Így alakíthatja át az ügyfélszolgálati munkafolyamatokat perceken belül.

1. lépés: Adja hozzá a Drag App alkalmazást a Gmailhez

A kezdéshez adja hozzá a Drag alkalmazásbővítményt a Chrome webáruház.

Miután hozzáadta a Chrome-ban, a rendszer átirányítja a Gmailbe. Itt válassza ki azt a Gmail-fiókot, amelyet társítani szeretne az alkalmazással.

Ezután kattintson a DragApp ikonra a jobb sarokban, hogy engedélyezze azt a kiválasztott Gmail-fiókban.

2. lépés: Hozzon létre egy munkaterületet

Új tábla létrehozásához kattintson a Drag Boards utáni „+” jelre.

Létrehozhat egy húzótáblát a megosztott postafiókhoz, a Google csoportos e-mailekhez, vagy kezdheti egy üres táblával. Példánkban egy üres húzótáblát fogunk használni.

Ezután adjon hozzá csapattársakat a táblához az e-mail címük egyszerű megadásával.

A tábla Gmail-fiókja bal oldalsávján jelenik meg. Amikor új húzótáblát hoz létre egy másik részleghez, például a marketinghez, itt megtalálhatja azokat.

3. lépés: Kártyák hozzáadása a táblához

Húzza át az e-maileket a beérkező levelek közül a megfelelő táblákra. A Drag alkalmazás automatikusan kártyává alakítja az e-maileket.

Ha végzett a kártyák létrehozásával, így fog kinézni a végső Drag tábla.

Kíváncsi lenne, hogyan különböznek ezek a kártyák címkéi, színei és címkéi – nos, ezt a következő lépésben tárgyaltuk.

4. lépés: A kártyák testreszabása

Válasszon ki egy kártyát a táblán, és egyetlen kattintással nyissa meg a kártyát. A felső eszköztáron a kártya testreszabásának lehetőségei találhatók. Például a következőket teheti:

 • Adjon hozzá címkéket, címkéket és színeket
 • Rendeljen kártyákat a csapattársakhoz
 • Állítsa be a feladatok határidőit
 • Küldj kártyákat egy másik táblára
 • Adjon hozzá egyéni mezőket, beleértve a telefonszámot, a dokumentumazonosítót, a pénznemet stb.

Ezután a következő lehetőségek közül választhat:

 • Adjon hozzá feladatokat minden kártyához
 • Írj privát jegyzeteket
 • Felügyelje a kártyán szereplő tevékenységeket a tevékenységnaplón keresztül
 • Fájlok vagy dokumentumok hozzáadása a kártyához

És ez az! Amikor egy jegyet megoldott, vagy az összes feladatot befejezte, egyszerűen húzza át a jegyeket a megfelelő oszlopokba a haladás nyomon követéséhez.

A Drag App alternatívái

#1. Helprace

Helprace személyre szabott jegyrendszert kínál az ügyfélszolgálati munkafolyamatok egyszerűsítésére. Az alkalmazás segítségével a jegyeket működőképes feladatokká alakíthatja át, ügyfélszemélyeket hozhat létre, automatizálhatja az ismétlődő folyamatokat, betekintést generálhat stb.

Főbb jellemzők:

 • Jegyek delegálása vagy automatikus hozzárendelése a csapatokhoz esetszabályokkal (ha-else feltételekkel). Használja az automatikus jegyútválasztást a jegyek automatikus hozzárendeléséhez a legkevésbé elfoglalt ügynökökhöz.
 • Az ütközésészlelési funkció riasztásokat vált ki, amikor mások ugyanazt a jegyet nézik vagy válaszolják, mint az Öné.
 • Lehetővé teszi az ügyfelek valós idejű visszajelzését azáltal, hogy minden válasz vagy kérdés megoldása után megkéri őket, hogy értékeljék elégedettségi pontszámukat.
 • Szerkeszthető és automatikusan feltöltött ügyfélprofilok nyilvánosan elérhető adatok felhasználásával. Használja az ügyfelek információinak központosítására, például kapcsolattartási adatokra, elégedettségi pontszámokra, korábbi beszélgetésekre és egyebekre.
 • Vizuális szerkesztővel rendelkezik, amely több helyőrzővel rendelkezik a munkaterület kialakításához. Engedélyezheti a szerepkör alapú hozzáférést, hogy korlátozza, ki milyen jegyeket tekinthet meg/szerkeszthet.
 • Olvasásra kész jelentéseket kaphat működéséről és csapata teljesítményéről. A jelentés olyan fontos ügyfélszolgálati KPI-ket tartalmaz, mint a megoldási idő, az első válaszidő, a boldogságpontszám stb.
  A navigációs ablak testreszabása az Outlookban

Emellett a Helprace más hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint például tevékenységnaplók, címkék, spamszűrők, automatikus válasz stb. Az eszköz REST API-k segítségével integrálható webhelyével vagy alkalmazásával is.

#2. Elülső

Elülső egy ügyfélszolgálati és üzemeltetési platform, amelyet ügyfélközpontú csapatok számára fejlesztettek ki. A platform lehetővé teszi a támogatási folyamatok kezelését, együttműködését és automatizálását az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálása érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Többcsatornás támogatást kínál. E-mail, közösségi média, csevegés – kezelje az összes ügyfélkommunikációt a csapat postaládájában.
 • Automatikusan irányíthatja az ügyfelek beszélgetéseit a csatornáiról, így biztosítva, hogy minden üzenet a megfelelő személyhez jusson el.
 • Könnyen használható automatizálás, amely a változó üzleti vagy ügyféligényekhez konfigurálható
 • Közvetlenül az üzenetszálakhoz írjon megjegyzéseket, hogy a kontextusok egy helyen maradjanak. Minden beszélgetést ügyfeleink előzményei és releváns adatok vesznek körül, így a csapatok a színfalak mögött dolgozhatnak a jobb válaszok gyorsabb elkészítése érdekében.
 • Valós idejű e-mail-elemzés a válaszidő, az SLA-követés és a csapatteljesítmény nyomon követésére és mérésére, így a csúcsminőségű szolgáltatás folyamatosan javul.
 • Mentse el a leggyakrabban használt válaszokat sablonként, így személyre szabásával töltheti az idejét.

Több mint 8000 csapat olyan vezető vállalkozásoktól, mint a DropBox, GoDaddy és HootSuite használja a Frontot a termelékenység és a munkafolyamatok javítására. Emellett a platform azonnali integrációt kínál más alkalmazásokkal, például tárcsázókkal, CRM-ekkel, projektmenedzsment szoftverekkel és még sok mással.

#3. Intercom

Intercom egy hatékony ügyfélszolgálati szoftver, amelyet a vállalkozások és ügyfeleik közötti kommunikáció javítására terveztek. A platformot olyan Fortune 100 cégek bízzák meg, mint az Amazon, a Meta, a Microsoft és mások.

Főbb jellemzők:

 • Valós idejű, személyre szabott beszélgetések az ügyfelekkel az összes csatornáján – e-mailben, WhatsAppban, Instagramon és egyebekben.
 • Több mint 350 integráció kedvenc CRM-jeihez, e-mailjéhez, jegyértékesítéséhez, közösségi csatornáihoz, jelentéskészítő eszközeihez és belső adatbázisaihoz – így ez a képességek fájdalommentes frissítése.
 • Használjon AI-botokat a gyakori lekérdezések megválaszolásához és a rutinfeladatok automatizálásához. Segít önkiszolgáló tudásbázis felépítésében, hogy az ügyfelek önállóan találják meg a válaszokat.
 • Egységesített postafiókkal rendelkezik, amely megkönnyíti az együttműködést, az egyszerűsített munkafolyamatokat és az automatizálást egyetlen üvegtáblából.
 • Valós idejű betekintést nyerhet az ügyfelekkel folytatott interakciókba és csapata ügyféltámogatási stratégiáinak fejlesztésébe.

Sokoldalú szolgáltatásaival az Intercom ügyfélszolgálati szoftver értékes eszköz azoknak a vállalatoknak, amelyek az ügyfélszolgálat és a támogatás terén kitűnnek.

Becsomagolás

A Drag a világ első munkaterület-megoldása a Gmailben. A számos funkciónak köszönhetően pedig nagy az esélye, hogy vállalkozásának nem lesz szüksége különböző alkalmazásokra való előfizetésre.

Egyszerűen fogalmazva, a Drag alkalmazás segíthet:

 • A támogatási jegyek gyorsabb kezelése, nyomon követése és megoldása
 • Az ügyfélszolgálati műveletek központosítása
 • Együttműködhet a csapattal anélkül, hogy elhagyná a Gmailt, vagy másolatot küldene nekik
 • Automatizálja a munkafolyamatokat
 • Mérje és elemezze a csapat teljesítményét

És még sok más! Így ha Gmail-fiókot használ, nem hozhatja ki a legtöbbet Drag nélkül!

Következő, ezért érdemes a Google Workspace-t választania levelezéshez és együttműködéshez!