A legjobb 3 az 1-ben Apple töltőállomások

Ha befektetett az Apple ökoszisztémájába, nagy eséllyel rendelkezik iPhone-nal, Apple Watch-tal és AirPod-dal. Külön kábelek és adapterek használata helyett beruházhat egy 3 az 1-ben töltőállomásba, amellyel egyszerre töltheti fel az összes Apple-eszközt, és felszámolhatja az asztalán vagy az éjjeliszekrényén lévő rendetlenséget.

Íme a legjobb 3 az 1-ben Apple töltőállomások, amelyeket ma megvásárolhat.

Legjobb választásunk a 3 az 1-ben Apple töltőállomásokhoz

Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő MagSafe-el (2. generáció)

Összességében a legjobb

Prémium dizájn és teljesítmény

128 USD 150 USD Takarítson meg
22 dollár

Ha kifogy az okostelefonból, csatlakoztassa a konnektorhoz. Ha iPhone, AirPods és Apple Watch akkumulátorának feltöltésére van szüksége, használja a Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőjét MagSafe-el (2. generációs).

Profik

 • Gyors töltés iPhone és Apple Watch számára
 • Prémium építési minőség
 • Zökkenőmentes töltési élmény a MagSafe segítségével
 • Tartozék adapter töltőkábellel

Hátrányok

 • Nem használható az éjjeliszekrény mód az Apple Watchhoz

A Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő MagSafe-el a legnagyobb kényelmet kínálja az Apple-felhasználók számára, lehetővé téve számukra, hogy egyszerre töltsék iPhone-jukat, Apple Watch-jukat és AirPod-jukat, értékes konnektorokat szabadítva fel, és megszűnik a rendetlenség. Más töltőállomásokkal ellentétben, amelyek legfeljebb 7,5 watt töltési teljesítményt kínálnak, a Belkin 3 az 1-ben töltő a teljes 15 wattos MagSafe töltési sebességet biztosítja, így ez a rendelkezésre álló leggyorsabb és leghatékonyabb opció.

A második generációs legújabb modell támogatja az Apple Watch Series 7 és újabb, valamint az Apple Watch Ultra és az Ultra 2 gyorstöltését. 33%-kal gyorsabban tudja tölteni az Apple Watch-ot, mint a normál töltők, így az órája újra használható lesz. 100% pillanatok alatt. Ezenkívül az AirPods töltőpárnán a fülhallgatók készen állnak a következő hallgatásra.

A Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő MagSafe-el is kitűnik prémium és stílusos kialakításával. A lebegő MagSafe puck dizájn nemcsak azt biztosítja, hogy telefonja könnyen a helyére pattanjon, hanem lehetővé teszi a fekvő és az álló mód közötti váltást is, megkönnyítve ezzel a FaceTime-ot, az értesítések ellenőrzését vagy a filmnézést telefonja töltése közben.

Twelve South HiRise 3 Deluxe

Premium Pick

A legjobb 3 az 1-ben töltő készenléti módhoz

A Twelve South HiRise 3 Deluxe rengeteg állíthatóságot és távolságot kínál iPhone-jához, ami tökéletes, ha szeretné kipróbálni az új StandBy módot. Kisebb helyigényű, mint a Belkin, és rekordsebességgel tudja tölteni iPhone-ját és Apple Watch-ját.

Profik

 • Kis lábnyom
 • Gyors töltés iPhone és Apple Watch számára
 • Luxus bőr bevonat
 • Tökéletes az iOS 17 készenléti üzemmódjához és az Apple Watch éjjeliszekrényes töltéséhez
 • Tápegység és kábel mellékelve

A Belkinhez hasonlóan a Twelve South HiRise 3 Deluxe is Apple-tanúsítvánnyal rendelkezik, és támogatja a 15 wattos töltést az iPhone-ok esetében, valamint a gyorstöltést a legújabb Apple Watch-modelleknél, beleértve a Series 9-et és az Ultra 2-t is. Bár mindkettő ugyanannyiba kerül, a HiRise 3 Deluxe néhány extra funkciót kínál, amelyek segítenek a Belkin és más 3 az 1-ben töltőállomások fölé emelkedni.

A HiRise 3 Deluxe kevesebb helyet foglal el az éjjeliszekrényen, és bőrbevonatának köszönhetően prémium és fényűzőbb. A dokkolás után 35 fokkal megdöntheti iPhone-ját, hogy megtalálja a tökéletes látószöget, vagy fekvő helyzetbe forgatva aktiválja az új StandBy módot az iOS 17 rendszerben. Az alap súlyozott, így nem csúszik vagy mozog, amikor csatlakoztatja vagy válassza le a telefont.

Dobja le az Apple Watch-ot és az AirPod-ot az alapra, hogy egyszerre töltse fel az összes Apple-eszközét. Az Apple Watchot laposan vagy éjjeliszekrény módban töltheti, és igen, a nagy Ultra modellek és a masszív óratokok is elférnek benne. A tetején az a cseresznye, hogy az AirPods helyen tölthetsz egy másik okostelefont is, így még az Androidos haverjaid is kaphatnak egy szeletet a tortából.

ESR HaloLock 3 az 1-ben óra vezeték nélküli töltőkészlet

Legjobb ár-érték

Megfizethető három készülék töltés

70 USD 77 USD Takarítson meg
7 dollár

3 az 1-ben töltőt keres Apple eszközeihez, de nem akarja tönkretenni a pénzt? Az ESR HaloLock 3 az 1-ben óra vezeték nélküli töltőkészlete a megfelelő eszköz a munkához, feltéve, hogy nem vágyik a csúcsminőségű töltési sebességre.

Profik

 • Megfizethető
 • Vékony és tágas
 • Kivehető Apple Watch töltő
 • Tartozék USB-C adapter és kábel

Hátrányok

 • Nem tölti gyorsan az Apple Watch-ot vagy az iPhone-t

Az ESR HaloLock 3 az 1-ben óra vezeték nélküli töltőkészlet fele áron elérhető, az egyik legolcsóbb 3 az 1-ben töltőállomás, amely Apple eszközei számára elérhető. Bár előfordulhat, hogy nem tölti fel olyan gyorsan az eszközeit, mint a Belkin és a Twelve South alternatívái, ez nem jelent törést, ha elsősorban egyik napról a másikra tölti az eszközeit.

A töltőállomás felemelve és láthatóan tartja iPhone-ját, így könnyen használható töltés közben. Készenléti módhoz is tökéletes, mivel az erős mágnesek biztosítják, hogy a telefon ne csússzon le a töltőről. Kiveheti az Apple Watch töltőt, hogy utazás közben is használhassa, majd visszahelyezheti, amikor otthon van, hogy egyetlen konnektorból töltse az összes Apple-eszközét. Az alap a nagyobb stabilitás érdekében súlyozott, és az AirPods töltésjelzővel rendelkezik, így kiküszöböli a találgatásokat.

mophie 3 az 1-ben utazási töltő MagSafe-el

A legjobb utazáshoz

Mint az Apple MagSafe Duo, de jobb

A MagSafe funkcióval ellátott Mophie 3 az 1-ben utazási töltő laposan kinyílik, és felfedheti az iPhone, az Apple Watch és az AirPods töltési pontjait, és elég kicsire lehajtható, hogy kevesebb helyet foglaljon a táskában vagy zsebében. Minden tartozékkal jár, beleértve a hordtáskát is, így tökéletes utazáshoz.

Profik

 • Kompakt, háromszoros kivitel
 • Könnyűsúlyú
 • Gyors 15 W-os iPhone töltés MagSafe animációval
 • Szép szövet kivitelezés
 • Hordtáskát és USB-C hálózati adaptert tartalmaz

Hátrányok

 • Nem támogatja az Apple Watch gyorstöltést

Ha sokat utazik, a Mophie 3 az 1-ben úti töltő MagSafe-el csökkentheti a magával hozandó kábelek és adapterek számát, így csak egy kábelre és adapterre van szükség az Apple-eszközök egyidejű töltéséhez. De ami igazán tökéletessé teszi utazáshoz, az a háromszoros kialakítása. Szépen összecsukható zsebbe helyezhető méretűre, így tökéletesen kompakt és hordozható.

Ez egy Apple-tanúsítvánnyal rendelkező tartozék, így a leggyorsabb 15 wattos sebességgel tudja tölteni iPhone-ját, és még a hűvös MagSafe töltési animációt is megjeleníti. Az egyetlen hátránya, hogy a legújabb Apple Watch modelleket nem tudja gyorstölteni, és bár pehelyfényes kialakítása kiválóan alkalmas a hordozhatóságra, az iPhone leválasztásához mindkét kezedre lesz szükséged.

A dobozban találsz egy USB-C adaptert és kábelt, amellyel MacBookod vagy iPaded tápellátására is használhatod, valamint egy hordtáskát, hogy minden rendben legyen.

Anker 3 az 1-ben kocka MagSafe-el

Legkompaktabb

A 3 az 1-ben töltőállomások Optimus Prime-ja

Az Anker 3 az 1-ben Cube MagSafe-el egy másik kompakt és utazásbarát 3 az 1-ben Apple töltőállomás. A Mophie 3 az 1-ben MagSafe utazási töltővel ellentétben támogatja az iPhone és az Apple Watch gyorstöltését, de nehezebb.

Profik

 • Gyorsan tölti az iPhone-t és az Apple Watch-ot
 • Utazáshoz kicsire összehajtható
 • Tökéletes iOS 17 készenléti módhoz
 • 30 W-os USB-C adaptert és kábelt tartalmaz

Ha valami tökéleteset szeretne otthoni és útközbeni használatra, az Anker 3 az 1-ben kocka MagSafe-el minden megfelelő négyzetet bejelöl. Ellentétben sok 3 az 1-ben töltővel, amelyek vagy túl terjedelmesek ahhoz, hogy hordozhatóak legyenek, vagy nem támogatják a gyorstöltést, az Anker első hivatalos MagSafe töltője mindkét szempontból kiváló, miközben megőrzi stílusos és prémium vonzerejét.

A Cube tetején egy valódi 15 wattos MagSafe pad található, amelyet felhajtva felfedhet egy külön töltési helyet az AirPods számára. A MagSafe technológiás Mophie 3 az 1-ben utazási töltővel ellentétben ez ferdén tartja iPhone-ját, így könnyen láthatja az értesítéseket, vagy akár készenléti módot is használhat. Ezenkívül a rejtett, kinyíló óramodulon a legújabb Apple Watch modelleket is gyorsan töltheti.

Használaton kívül minden összecsukható egy kompakt, 2,5 hüvelykes kockává, így nagyon kevés helyet foglal el utazótáskájában vagy zsebében. Míg ezzel a táskával nem kapsz hordtáskát, az Anker tartalmaz egy USB-C tápadaptert és kábelt – mindent, ami az eszközeid azonnali feltöltéséhez szükséges.

mophie 3 az 1-ben állvány a MagSafe töltőhöz

Legmegfizethetőbb

Költségvetési ár, tele energiával

60 USD 90 USD Takarítson meg
30 dollár

Mindaddig, amíg a hivatalos Apple MagSafe töltővel rendelkezik, a Mophie 3 az 1-ben állvány a MagSafe töltőhöz kiváló választás Apple iPhone és tartozékok töltéséhez. Nemcsak ugyanazt a 15 W-os töltési sebességet biztosítja, mint a Belkin BoostCharge PRO, de az ár töredéke is.

Profik

 • 15 W-os gyors vezeték nélküli töltés
 • Kiváló minőségű és stílusos kivitel
 • Egyszerű és pontos mágneses beállítás

Hátrányok

 • Apple MagSafe töltő szükséges

Azok, akik Apple töltőállomást keresnek több MagSafe töltővel ellátott eszközhöz, de nem szeretnének túl sokat fröcsögni, érdemes megfontolni a Mophie 3 az 1-ben állványt a MagSafe töltőhöz. Külön töltőpontokkal rendelkezik az AirPods és az Apple Watch számára, valamint egy nyílás, ahol telepítheti az Apple MagSafe töltőt, amellyel egyszerre töltheti fel az összes Apple eszközt.

15 W-os gyors vezeték nélküli töltési sebességet kap a MagSafe segítségével, akárcsak a Belkin BoostCharge PRO 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő, de sokkal olcsóbb áron. A MagSafe-nek köszönhetően nem kell minden alkalommal beállítani iPhone-ját, amikor fel szeretné tölteni. A beépített Apple Watch töltő éjjeliszekrény módba helyezi az óráját, hogy ébresztőóraként működjön, ideális éjjeliszekrénynek.

Ennek a töltőállomásnak az egyetlen hátránya, hogy az iPhone töltéséhez rendelkeznie kell a hivatalos Apple MagSafe töltővel. Egyébként ez egy jól átgondolt töltő, ami a legtöbb Apple-rajongónak tetszeni fog. Tiszta, matt fehér felülettel rendelkezik, amely jól illeszkedik egy modern irodába vagy éjjeliszekrénybe.

Belkin BoostCharge 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő Apple eszközökhöz

A legjobb régebbi iPhone készülékekhez

Nincs MagSafe, nincs probléma

80 USD 120 USD Takarítson meg
40 dollár

A Belkin BoostCharge 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő Apple-eszközökhöz nagyszerű választás, ha iPhone-ja nem támogatja a MagSafe-et. Úgy tervezték, hogy az iPhone 8-as sorozattól kezdődően régebbi iPhone készülékekkel működjön, és külön töltőpontokat tartalmaz az Apple Watch és az AirPods számára.

Profik

 • Minden iPhone készülékkel működik, amely támogatja a vezeték nélküli töltést
 • Támogatja az Apple Watch Nightstand módot
 • Szem előtt tartja telefonját és Apple Watch-ját

Hátrányok

 • Nem kompatibilis az Apple Watch Ultra készülékkel

A Belkin BoostCharge 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő Apple eszközökhöz az egyik legelső lehetőség volt, amely piacra került, és még mindig nagyszerű választás a 3 az 1-ben töltéshez, különösen, ha régebbi iPhone-ja van, amely nem támogatja MagSafe. Akár 7,5 W-ot ad le az iPhone-nak, ami valamivel lassabb, mint a MagSafe által támogatott 15 W, de így is képes egy éjszaka alatt teljesen feltölteni a telefont.

Az állvány ideális függőleges helyzetben tölti a telefont és az Apple Watch-ot az értesítések megtekintéséhez vagy az Éjjeli állvány üzemmód aktiválásához. Az Apple Watch összes modelljével működik, kivéve a nagyobb Ultra és Ultra 2 modellt. Dobja be AirPods vagy AirPods Pro készülékét a dedikált dokkolóba, hogy töltse és stílusosan mutassa be Apple eszközeit.

Satechi Dock5 többeszközös töltőállomás

A legtöbb töltési teljesítmény

Az akkumulátor élettartamának jelentős növelése

Mi lehet jobb három eszköz egyidejű töltésekor? Mit szólna öt eszköz egyidejű töltéséhez; a Satechi Dock5 többeszközös töltőállomás a tökéletes töltési megoldás minden Apple-eszközéhez.

Profik

 • Egyszerre akár öt eszközt is tölthet
 • Elegáns alumínium kivitel
 • Beépített tápegység

Hátrányok

 • Töltő kábelek nem tartozék

A Satechi Dock5 többeszközös töltőállomás kiválóan alkalmas családi vagy munkahelyi használatra, mivel akár öt eszközt is képes egyszerre tölteni. Két USB-C PD porttal (egyenként 20 W-ig), két USB-A porttal (egyenként 12 W-ig) és egy Qi vezeték nélküli töltőpaddal (max. 10 W-ig) rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több iPhone, iPad és AirPod töltését. . Az Apple Watchhoz nincs dedikált mágneses töltő, de a készlettöltőjét csatlakoztathatja az egyik USB-porthoz.

Az űrszürke alumínium felülettel a Dock5 tökéletesen illeszkedik a meglévő Apple ökoszisztémába. A szilikon elválasztók nemcsak megvédik eszközeidet, hanem szépen rendezik is azokat töltés közben. Vonzó árai ellenállhatatlanná teszik a Dock5-öt, különösen akkor, ha több eszköz is van a háztartásban. Azonban saját töltőkábeleket kell biztosítania, mivel az egységhez csak tápkábel tartozik.

A legjobb 3 az 1-ben Apple töltőállomás vásárlása

Mindenki több akkumulátor-üzemidőt használhat. A vezeték nélküli töltőállvánnyal olyan egyszerű, hogy többet hozzon ki Apple eszközeiből, mintha egy töltőkorongra helyezné. Van azonban néhány kulcsfontosságú funkció, amelyekre figyelnie kell, ha többeszközös töltőállványt vásárol. Először is tájékozódjon a töltés hatékonyságáról.

A hivatalos MagSafe töltők 15 W-tal tölthetik iPhone-ját, de a Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltőállványok csak 7,5 W-ot vásárolnak. A Qi töltőállványok általában alacsonyabb árfekvésűek, mint a MagSafe alternatíváik, ezért érdemes eldönteni, hogy a leghatékonyabb töltőt vagy azt, amelyik megfizethető áron végzi el a munkát.

Érdemes átgondolni a töltő kialakítását is. Kényelmesen fogja tartani iPhone-ját, AirPodjait és Apple Watch-át? Ha különösen nagy iPhone-ja van, mint például az iPhone 15 Pro Max, akkor szükség lehet egy speciális töltőre, amely megfelel a telefon méretének. A Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő MagSafe-el (2. generációs) állványa azonban szinte mindenkit el fog ragadni. Nemcsak a maximális 15 W-os töltési sebességet kínálja, hanem stílusos dizájnnal is büszkélkedhet, amely nem lóg ki úgy, mint a hüvelykujj az asztalon vagy a munkalapon.

Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő MagSafe-el (2. generáció)

Összességében a legjobb

Prémium dizájn és teljesítmény

128 USD 150 USD Takarítson meg
22 dollár

Ha kifogy az okostelefonból, csatlakoztassa a konnektorhoz. Ha iPhone-ja, AirPodja és Apple Watchja akkumulátoros részlegre van szüksége, használja a Belkin 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőjét MagSafe-el (2. generáció).

Profik

 • Gyors töltés iPhone és Apple Watch számára
 • Prémium építési minőség
 • Zökkenőmentes töltési élmény a MagSafe segítségével
 • Tartozék adapter töltőkábellel

Hátrányok

 • Nem használható az éjjeliszekrény mód az Apple Watchhoz
  Új Disgaea RPG kódok: Váltsd be most