A legjobb 144 Hz-es monitorok játékhoz

Bár a szabványos 60 Hz-es monitorral továbbra is játszhat, a nagy frissítési gyakoriságú monitor a következő szintre emeli a játékélményt. Rengeteg lehetőség van, de a 144 Hz-es frissítési gyakoriságú monitor tökéletes középutat kínál a teljesítmény és az ár között.

És bár a nagyobb frissítési gyakoriság fontosabb tényező, mint a felbontás játék esetén, ez nem jelenti azt, hogy kevesebbel kellene beérnie. Egy 4K 144 Hz-es monitorral mindent belevághat a gyors, zökkenőmentes és nagy részletességű játék érdekében, vagy vásárolhat QHD vagy 1080p opciót a pénztárcabarát választáshoz.

Íme a ma megvásárolható legjobb 144 Hz-es monitorok játékhoz.

Legjobb 144 Hz-es játékmonitoraink 2023-ban

LG UltraGear 27GP950-B

Összességében a legjobb

Ellenőrizze az összes játékdobozt, és élvezze az utazást

798 USD 900 USD Takarítson meg
102 dollár

Az LG UltraGear 27GP950-B nagyjából mindent kínál a játékosoknak, amire szükségük van. A 4K felbontástól az akár 160 Hz-es frissítési frekvenciáig túlhúzáskor, a gyors 1 ms-os válaszidő mellett több mint alkalmas játékmonitornak. A széles színskála és a 600 nites csúcsfényerő révén a filmek is fantasztikusan néznek ki. Ez egy sokoldalú monitor, amely tökéletes minden játék- és szórakozási igényéhez.

Profik

 • Csodálatos 4K kijelző
 • Kiváló válaszidő és alacsony bemeneti késleltetés
 • Testreszabható RGB világítás
 • Jó portok választék, beleértve a HDMI 2.1-et
 • Jó betekintési szögek

Hátrányok

 • Nincsenek beépített hangszórók
 • A kontrasztszintek nem olyan magasak, mint azt várná
 • A tükrözés kezelését javítani kell

Az LG UltaGear 27GP950-B 4K 144 Hz-es élményt kínál a játékosoknak egy 27 hüvelykes Nano IPS kijelzőn, 16:9-es képaránnyal. A VESA DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal rendelkező monitor átfogó, 98 százalékos DCI-P3 színskálával és 600 nites csúcsfényerővel is büszkélkedhet, hogy élénk, valósághű színeket és pontos részleteket biztosítson.

A Nano IPS panel 178 fokos betekintési szöggel is büszkélkedhet, így a színek telítettek maradnak, függetlenül attól, hogy hol ül a szobában. Az LG UltraGear 27GP950-B a VESA DSC-t is magában foglalja, egy élvonalbeli technológiát, amely 4K felbontást tesz lehetővé nagy frissítési gyakoriság mellett a képminőség romlása nélkül. A túlhúzással pedig akár 160 Hz-es frissítési frekvenciára is tolhatja a monitort.

Ez volt az első monitor, amely HDMI 2.1 támogatást kínált, ami optimális megjelenítési minőséget tesz lehetővé a következő generációs konzolok lejátszásakor. VRR-támogatást kap, amely magában foglalja a G-SYNC és a FreeSync Premium Pro kompatibilitását. Ezen kívül kiváló 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, így szinte minden látható szellemkép és elmosódás kiküszöbölhető. Végül egy meglehetősen menő kinézetű RGB gyűrű a hátoldalon feldobja az egész műsort, és dinamikus játékhangulatot teremt.

Gigabyte M32U

A legtöbb szolgáltatás

Funkciókkal teli 144 Hz-es játékmonitor

650 USD 730 USD Takarítson meg
80 dollár

Ha olyan monitorra összpontosít, amely számos játékfunkcióval rendelkezik, fontolja meg a Gigabyte M32U-t. Olyan funkciókat tartalmaz, mint az Aim Stabilizer Sync az elmosódás minimalizálása és a Black Equalizer, amely segít észrevenni az árnyékban lévő ellenségeket, és egyéb értékes kiegészítőket is tartalmaz. Ezenkívül tartalmazza az összes szükséges csengőt és sípot, a HDMI 2.1-től a gyors, 1 ms-os válaszidőig.

Profik

 • Alacsony bemeneti késleltetés
 • Gyors, 1 ms válaszidő
 • Kiváló képminőség
 • Rengeteg játékfunkció

A Gigabyte M32U egy funkciókban gazdag 32 hüvelykes, 4K, 144 Hz-es játékmonitor tisztességes 1 ms-os MPRT-vel és az AMD FreeSync Premium Pro támogatásával. A felépítés erős, fekete műanyag, a kijelző tükröződésmentes matt felülettel és vékony keretekkel rendelkezik. Ezenkívül nem rendelkezik RGB világítással, így ha nem szereti ezt a megjelenést, az egyszerű, de elegáns megjelenésű Gigabyte M32U lehet az Ön számára.

A monitor HDMI 2.1 támogatással, valamint egy USB Type-C porttal rendelkezik a kijelző bemenetéhez és az energiaellátáshoz. Van még egy DisplayPort 1.4, három USB-A downstream port, egy USB-B upstream és egy 3,5 mm-es audiokimenet. A kijelző 90 százalékos DCI-P3 lefedettséggel, 400 nites csúcsfényerővel és 10 bites (8 bit plusz Frame Rate Control) színmélységgel rendelkezik.

A monitor néhány kiemelkedő funkciója közé tartozik az Aim Stabilizer Sync, amely csökkenti a képernyő elmosódását, és a Black Equalizer, amely világosabbá teszi a kijelző sötét részeit anélkül, hogy befolyásolná a világosabb foltokat. Kép a képben és Képről képre funkciókat is kap, amelyek lehetővé teszik két csatlakoztatott eszköz egyidejű megtekintését. Végül a Game Assist számos hasznos játékfunkciót kínál.

ASUS TUF Gaming VG249Q

Legmegfizethetőbb

Minőségi, mégis megfizethető 144 Hz-es játékmonitor

A pénztárcakímélőknek az Asus TUF Gaming VG249Q 144 Hz-es frissítési frekvenciát és gyors, 1 ms-os MPRT válaszidőt kínál a játékosoknak. Ez egy zsebbarát opció minőségi Full HD kijelzővel, további funkciókkal, hogy a játékélmény a lehető legjobb minőségű legyen.

Profik

 • Megfizethető
 • Masszív felépítés
 • Jó képminőség
 • Kiváló bemeneti késleltetés

Ha 144 Hz-es játékélményt keres olcsón, fontolja meg az ASUS VG249Q-t. Érezhetően szilárd felépítésű, de a zsebbarát opció választása azt jelenti, hogy nélkülöznie kell a drágább monitorok által kínált egyes funkciókat. A hiányosságok között szerepel a HDMI 2.1 hiánya és az USB-portok hiánya.

A 24 hüvelykes, 16:9-es Full HD felbontású IPS panel azonban kíméli a szemet és a GPU-t is. A színek is élethűek és élénkek, 100 százalékos sRGB lefedettséggel. Bár a kontraszt időnként enyhén tűnhet az alsó oldalon egy IPS-panel esetében, árkategóriájához képest még mindig kellő részletgazdagságot és élességet kínál, és elérheti a 250 nites csúcsfényerőt.

A bemeneti késleltetés kiváló, de a pixelválasz elmarad a prémium monitorokétól. Azonban 4 ms-nál (1 ms MPRT) még mindig nagyon jó, és a Trace Free overdrive beállításokat használhatja a szellemkép csökkentésére, az ELMB módot pedig az elmosódás javítására. Ez egy FreeSync játékmonitor, amely a G-Sync-el is kompatibilis, így a GPU-tól függetlenül kiküszöbölheti a képernyő szakadását és a képfrissítési sebességet.

Sony Inzone M9

A legjobb PS5-höz

A PS5 felhasználók extra előnyöket élvezhetnek a Sony M9 segítségével

A PS5-felhasználók néhány apró bónuszt élvezhetnek, ha a Sony M9 mellett döntenek. Mindazonáltal kiváló játékmonitor minden konzolhoz, minden szükséges funkcióval, a 144 Hz-es frissítési gyakoriságtól a VRR és HDMI 2.1 támogatásig. Fényes és élénk UHD kijelzője is van, teljes tömbös helyi tompítással, amely magával ragadó játékélményt biztosít.

Profik

 • 2x HDMI 2.1 port és USB-C
 • 178 fokos széles látószög
 • Állítható magasságú és dönthető állvány
 • DisplayPort USB-C-n keresztül
 • Lenyűgöző 4K kijelző

Hátrányok

 • Átlagos hangminőség a beépített hangszórókból
 • Kábelek nem tartozék (a tápkábel kivételével)

A Sony sok mindent megtett az első 4K-s játékmonitorával. Az UHD felbontással, a 16:9-es IPS LCD-panellel és a teljes helyi tompításból származó pontos háttérvilágítással a monitor biztosítja, hogy a videojátékok és a médiatartalom részletgazdag és élénk színekben pompázzon.

A Sony M9 DisplayHDR600 tanúsítvánnyal is büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy megtapasztalhatja a 95 százalékos DCI-P3 színlefedettséget, a kivételes részletgazdagságot és a sokoldalú vibrálást a kiváló 600 nites csúcsfényerő mellett. Ideális HDR tartalmak nézéséhez és lejátszásához, és gyorsan észreveszi az árnyékban megbúvó ellenségeket.

A monitor kiváló, 1 ms-os válaszidővel is büszkélkedhet, amely könnyedén követi a 144 Hz-es frissítési gyakoriságot. A bemeneti késleltetés is kivételesen alacsony, ami követhetetlen mértékű mozgási elmosódást eredményez a gyorsan mozgó objektumok körül. A PC-játékosok élvezhetik a HDMI 2.1 támogatást mindkét bemeneten, és a képernyő szakadása és akadozása nem létezik az NVIDIA G-Sync kompatibilitásával.

A Sony természetesen kissé elfogult a hűséges Playstation-ügyfeleivel szemben. Az olyan funkciókkal, mint az Auto HDR Tone Mapping és az Auto Genre Picture Mode, a Sony megjutalmazza a PS5 felhasználókat ezzel a kis extrával.

Acer Predator XB323QK

Leggyorsabb válaszidő

Villámgyors, 0,5 ms-os válaszidő az elmosódásmentes játékért

Az Acer Predator XB323QK egy játékmonitor, amely az egyik leggyorsabb válaszidővel rendelkezik, 0,5 ms (G-től G-ig). Nagy, 31,5 hüvelykes kijelzője 4K felbontással és 144 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik, és HDMI 2.1 támogatással büszkélkedhet. Ez egy stílusos megjelenésű monitor élénk és fényes kijelzővel, amely a játékosok minden szintjét kielégíti.

Profik

 • HDMI 2.1 és USB-C
 • Lenyűgöző 4K kijelző
 • Kiváló áron megtalálható
 • Ultragyors válaszidő

Az Acer Predator XB323QK egy teret dúló, 31,5 hüvelykes monitor 144 Hz-es frissítési gyakorisággal, két HDMI 2.1 porttal és NVIDIA G-Sync kompatibilitással. 4K felbontásával és széles betekintési szöget biztosító Agile-Splendor IPS paneljével tökéletes kijelző játék PC-khez és új generációs konzolokhoz.

A válaszidő rendkívül gyors, akár 0,5 ms-ig (G-től G-ig), és a kijelzőt nyolc mód közül választhatja, beleértve az akciót, az öko-, a grafikus, a HDR-t, a versenyzést, a normál és a felhasználói módot. A 90 százalékos DCI-P3 színskála természetes színt biztosít, amely nem túl telített, a 400 nites csúcsfényerővel pedig a kijelző világos és részletgazdag.

Ez egy meglehetősen stílusos fekete-króm monitor is, testreszabható LED-es hátsó lámpával. Az állvány állítható; megdöntheti és elforgathatja a képernyőt a tökéletes szög eléréséhez. Az egyik tervezési hiba azonban az, hogy a portok, beleértve a tápcsatlakozót is, a monitor alján találhatók, ami trükkös lehet az eszközök csatlakoztatásakor. A HDMI 2.1 portok tetején található még egy USB-C port, valamint USB-A és B, egy DisplayPort és egy hangkimenet.

LG 38WN95C-W

Legjobb Ultrawide

Nézz meg többet és nyerj többet egy ultraszéles játékmonitorral

1272 USD 1400 USD Takarítson meg
128 dollár

A szélesebb látómező versenyelőnyt kínálhat az első személyű lövöldözős játékokban és a versenyjátékokban. Ugyanakkor kiváló választás azoknak a játékosoknak is, akiknek monitorra van szükségük a termelékenységükhöz. Az LG 38WN95C-W lenyűgöző kijelzőt kínál 21:9-es képarányban. Nagyon fényes is lehet, a színek pedig pontosak és élénkek.

Profik

 • Alacsony bemeneti késleltetés és gyors válaszidő
 • USB-C 94 W-os tápellátással
 • Jó a játékhoz és a termelékenységhez
 • Lenyűgöző képminőség
 • Pontos szín

Hátrányok

 • Alacsony kontrasztarány
 • Drága

Ha úgy érzi, szélesebb látómezőre van szüksége a versenyelőnyhöz, egy ultraszéles monitor, mint például az LG 38WN95C-W, nagyszerű befektetés lehet. A lenyűgöző, 38 hüvelykes Nano IPS ívelt képernyő tükröződésmentes, és QHD+ felbontást kínál 3840x1600p felbontással, 144 Hz-es frissítési gyakorisággal. Hihetetlenül alacsony bemeneti késleltetéssel és 1 ms válaszidővel is rendelkezik. A betekintési szög is széles, 178 fok, ami ideális a kooperatív játékokhoz. A kontrasztarány azonban viszonylag alacsony, ami csalódást okozhat egy elsötétített helyiségben.

Az ezekkel a specifikációkkal rendelkező monitor nem csak a játékhoz elegendő, hanem a termelékenységhez és a szórakozáshoz is. Noha ez egy prémium árú monitor, a színskála 98 százalékos DCI-P3 lefedettséggel rendelkezik. A VESA DisplayHDR600 tanúsítvánnyal együtt többet élvezhet a játéknál. A filmek fantasztikusan néznek ki, a tartalomkészítők finoman részletgazdag képeket élvezhetnek, a kijelző pedig éles, éles és fényes a napi termelékenység érdekében.

A játékosok élvezhetik a VRR-támogatást az AMD FreeSync Premium Pro és az NVIDIA G-Sync kompatibilis technológiával, amelyek segítenek kiküszöbölni a képernyő szakadását és akadozását. A monitor azonban nem támogatja a HDMI 2.1-et, de van két HDMI 2.0 port és egy Thunderbolt 3 USB-Type C port 94 W-os tápellátással. Ez azt jelenti, hogy feltöltheti laptopját, miközben videót továbbít a monitorra.

LG 49WQ95C-W

A legjobb Super Ultrawide

Tekintse meg még többet a csatatérről a 32:9-es szuper ultraszéles monitorral

1050 USD 1500 USD Takarítson meg
450 dollár

Az LG 49WQ95C-W egy szuper ultraszéles, 144 Hz-es monitor 32:9 képaránnyal. Kiváló választás a játékhoz és a termelékenységhez, sőt a képernyőt két 16:9-es monitorra is oszthatja, és egyszerre két konzolt is csatlakoztathat. Vagy kedvedre játszhatsz, miközben szemmel tartod a chateket vagy a diagramokat. Ideális választás többfeladatos játékosok számára.

Profik

 • Sok képernyős ingatlan
 • Kiváló hangzás
 • USB-C 90 W-os tápellátással
 • Két különálló monitorként is használható
 • Kiváló multitasking játékosok számára

Ha a 21:9-es képarány nem elég magával ragadó, miért ne válasszon egy szuper ultraszéles 32:9-et? Az LG 49WQ95C-W egy ívelt, panorámás behemót, amely fokozott elmélyülést és jobb perifériás látást kínál a játékosoknak. Kiváló választás első személyű lövöldözős játékokhoz és versenyjátékokhoz, de ha Ön többfeladatos, akkor ez a monitor két részre oszlik, lehetővé téve a játékot, miközben szemmel tarthatja a többi feladatot. Az egyetlen hátránya, hogy a vásárlás előtt feltétlenül meg kell mérnie az asztalát.

Dual Quad HD kijelzője Nano IPS képernyővel, 144 Hz-es frissítési gyakorisággal és 178 fokos betekintési szöggel rendelkezik. A bemeneti késleltetés alacsony, a válaszidő pedig elég jó, 5 ms, és elég gyors a hétköznapi és a közepes szintű játékosok számára. Kompatibilis az NVIDIA G-Sync és az AMD FreeSync Premium Pro programmal, így csökkenti a képernyő szakadását és akadozását.

A kijelző színpontos, 98 százalékos DCI-P3 lefedettséggel és 400 nit-ig terjedő csúcsfényerővel. A dupla 10 W-os hangszóró meglepően jó hangzása a gyönyörű kijelzőt dicséri, bár a képernyő felosztásánál ki kell választani, hogy melyik játssza le a hangot.

Két HDMI 2.1-es portja is van, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden új generációs konzolból, egy 90 W-os tápellátást kínáló USB-C, egy DisplayPort, két USB-As és egy fejhallgató-csatlakozó. Az LG minden HDMI-, DisplayPort- és még USB-C-kábelt is biztosít.

A megfelelő 144 Hz-es monitor kiválasztása az Ön számára

A 144 Hz-es monitorok többféle felbontással kaphatók. Míg a frissítési gyakoriság kritikusabb tényező a felbontásnál, ha megvan a költségvetés, választhat egy 4K monitort, és élvezheti a kivételes részleteket. A megfelelő válaszidőhöz a monitorra is szüksége van. A hétköznapi és közepes szintű játékosok választhatnak 5 ms-ot vagy kevesebbet, de ha komoly játékosok vagytok, akkor érdemes 1 ms-ot vagy még gyorsabbat is választani.

G-SYNC vagy FreeSync kompatibilis monitorra is szüksége lesz a képernyő szakadásának és akadozásának csökkentése érdekében, de azt is ellenőriznie kell, hogy a grafikus kártya elég erős-e egy 144 Hz-es monitor meghajtásához. A következő generációs PS5 és Xbox Series X játékosoknak HDMI 2.1 támogatásra lesz szükségük, hogy a legtöbbet hozzák ki konzoljukból. Az egyik legjobb monitor, amely mindezt és még sok mást kínál további játékfunkciókkal, a Gigabyte M32U. Ez egy 4K-s monitor lenyűgöző kijelzővel, és tartalmazza az összes alapvető funkciót, és még néhányat, amelyek hasznosak a játékosok számára.

A költségvetés azonban szintén elsődleges szempont. Az FHD vagy a QHD választása az UHD helyett jó lehetőség, hogy pénzt takarítson meg. Az ASUS TUF Gaming VG249Q egy rendkívül kedvező árú monitor, elegendő mennyiséggel a kiváló 144 Hz-es játékhoz.

A legjobb 144 Hz-es játékmonitor az LG UltraGear 27GP950-B. Lehet, hogy egy kicsit drágább, mint a többi ebben a kategóriában, de lenyűgöző 4K felbontású, 1 ms-os válaszidővel. Elég fényes is lehet, és tökéletes HDR-játékokhoz és filmekhez. HDMI 2.1-gyel is büszkélkedhet, és a frissítési frekvenciát 160 Hz-re túlhajthatja.

LG UltraGear 27GP950-B

Összességében a legjobb

Ellenőrizze az összes játékdobozt, és élvezze az utazást

798 USD 900 USD Takarítson meg
102 dollár

Az LG UltraGear 27GP950-B nagyjából mindent kínál a játékosoknak, amire szükségük van. A 4K felbontástól az akár 160 Hz-es frissítési frekvenciáig túlhúzáskor, a gyors 1 ms-os válaszidő mellett több mint alkalmas játékmonitornak. A széles színskála és a 600 nites csúcsfényerő révén a filmek is fantasztikusan néznek ki. Ez egy sokoldalú monitor, amely tökéletes minden játék- és szórakozási igényéhez.

Profik

 • Csodálatos 4K kijelző
 • Kiváló válaszidő és alacsony bemeneti késleltetés
 • Testreszabható RGB világítás
 • Jó portok választék, beleértve a HDMI 2.1-et
 • Jó betekintési szögek

Hátrányok

 • Nincsenek beépített hangszórók
 • A kontrasztszintek nem olyan magasak, mint azt várná
 • A tükrözés kezelését javítani kell
  Mit jelent az „ITT” és hogyan kell használni?