A leghosszabb aktuális Snapchat sorozat

A Snapchat egyedülálló közösségi élménnyel ajándékozza meg felhasználóit, amely átveszi a közösségi hálózatokkal gyakran együtt járó állandóság gondolatát, és darabokra tépi azt. Az alkalmazás az elhalványuló emlékek, fényképek és videók gondolatán alapul, amelyek nem tartanak örökké, és ideiglenes bepillantást nyújtanak Ön és barátai életébe.

Ha még nem ismeri az alkalmazást, a csíkok furcsa fogalomnak tűnhetnek, és lehet, hogy nem is tudod, mit jelent a barátaid melletti szám. Merüljünk el mélyen a Snapchat sorozatok mögött meghúzódó fogalmakba, hogyan biztosíthatja, hogy mindig a sorozatban játszhasson, és mi az eddigi leghosszabb Snap sorozat. Kíváncsi vagy, hogyan tudsz ma versenyezni másokkal a világon? Csak egy baráti versenyt keresel az interneten?

Az alábbiakban mindent megtalálsz, amit a leghosszabb Snapchat-sorozatokról tudni akarsz, szóval nézd meg!

A Snapchat Streak vonzereje

Ha időbeli korlátok mellett készítik, a Snapchat gyakran önmagában is művészeti formává válhat. A rólad és barátaidról készült szelfik és kínos videók azonnal megosztásra kerülnek, ahelyett, hogy kidobnák őket a következményektől való félelem miatt. A körülötted lévő pillanat megörökítése ösztönössé válik, ahelyett, hogy erőltetettnek vagy mesterkéltnek éreznéd magad, és figyelembe véve mindezek múlékonyságát, a Snapchat könnyednek érzi mindennapi használatát.

Ez az ellazulás érzése azonban nem feltétlenül terjed át az alkalmazás minden aspektusára. Míg a fotó- és videófelvételek csak egy pillanatig tartanak, a történetek pedig teljes huszonnégy óráig tartanak, mielőtt végleg eltűnnének, a Snapchat Streakeket úgy tervezték, hogy folyamatosak legyenek, attól függően, hogy a közösségi alkalmazásba helyezett két fél erőfeszítéseitől függ. Ezek a csíkok a Snapchatet valamiféle játékká varázsolják, minden nap ösztönözve az alkalmazással való elköteleződést, és egyre több embert arra késztet, hogy naponta többször nyissa meg a Snapchatet.

Rengeteg felhasználó beleszeretett a csíkok gondolatába, ami arra ösztönzi a kommunikációt a platformon, hogy minden felhasználó minden nap fotót vagy videót küld a másik személynek. Míg a Snapchat más jelzőkkel is rendelkezik, amelyek megjegyzik az alkalmazás felhasználói közötti barátság szintjét – szív hangulatjelek, mosolygós napszemüveges arcok és még sok más –, nem titok, hogy büszkeség érzése támad, amikor látja, hogy Ön és legjobb barátja sorozata egyre magasabbra nő.

Csíkok magyarázata

Pontosan mi is az a sorozat? Ha még nem ismeri a Snapchat-et, akkor nehéz lehet megtanulnia, hogy a felhasználók pontosan mire gondolnak, amikor a Snapchat-sorozataikról beszélnek a barátaikkal, de biztos lehet benne, hogy ez az alkalmazás egyik egyszerűbb aspektusa. A Snapchat sorozat mögött meghúzódó ötlet egyszerű: Ön és egy barátja naponta egyszer, huszonnégy órán belül visszakapja egymást (bár van némi vita ezzel kapcsolatban, amint azt alább látni fogja). Három napos oda-vissza csattogtatás után végre kap egy kis láng ikont, valamint egy új számot: 3, amely három napos oda-vissza csattogtatást jelent a felhasználók között. Ez a te Snapchat-sorozatod, és minden nap növekedni fog, ha te és a másik személy összekapaszkodsz.

  Az AR Bitmoji használata a Snapchatben

Ahogy el tudja képzelni, kétféle ember létezik, ha a Snap sorozatokról van szó. Az elsők azt gondolhatják, hogy aranyosak, de ne törődjenek azzal, hogy minden nap elkapjanak téged vagy egy másik felhasználót. Ha a sorozat megvan, fontolóra vehetik valakinek a visszakapaszkodását, de a legtöbb felhasználó ebben a csoportban nem tekinti a snapping-ot prioritásnak, még akkor sem, ha a sorozat elhalásának veszélye áll fenn.

A második csoport természetesen beleszeret a Snap-csíkok ötletébe. A Snapchat már nem csak egy közösségi alkalmazás vagy akár játék, hanem az élet része. Ezt minden reggel ellenőrizni kell, amikor felébred, és minden este lefekvés előtt. Akár egy, akár száz sorozatod van, könnyen fogadhatsz, hogy mivel itt kötöttél ki, ebbe a második csoportba tartozol.

Hogyan tartsuk meg a sorozatot

A sorozat fenntartása nehezebb lehet, mint gondolnád. Persze, ez elég egyszerűnek indul, hiszen te és a barátod fotókat, videókat, szelfiket és egyebeket küldenek egymásnak. De meglepődhet, ha megtudja, milyen könnyű megcsúszni, elfelejteni visszaküldeni egy fényképet az illetőnek, amikor biztos abban, hogy megnézte a Snaps-ot aznap reggel. Persze, könnyű eltörölni, ha egy hatnapos Snap sorozat elhal, de ha egyszer túlléped a 100 napos oda-vissza snapping-et, akkor elég nehéz mindent elölről kezdeni. Ezzel együtt íme néhány alapvető módszer a sorozat folytatására:

 • Kezdje minden napját azzal, hogy Snap-eket küldjön annak a személynek vagy személyeknek, akikkel folyamatos sorozata van. Tedd rutinná; Meglepődnél, milyen könnyű összpontosítani, és ne feledd megtenni néhány hét után.
 • Mindig tartsa a másik személyt, ha nem küldte vissza a Snap-et a szokásos időpontig. Küldjön nekik egy emlékeztető üzenetet, hogy tudassa velük, hogy válaszra vár.
 • A Snapchat nem rejti el, ha valakivel folytatott sorozata haldoklik. Ha kifut az időből a sorozat mentésére, egy kis homokóra ikon jelenik meg az ismerőse mellett. Ez azt jelenti, hogy mindketten fogy az idő. A Snapchat hivatalosan nem tette közzé, hogy ez mennyi ideig tart, de ha találgatnunk kellene, akkor valószínűleg körülbelül négy órára gondol, amíg a sorozat elhal, vagyis a homokóra körülbelül húsz órával az utolsó Snap-csere után jelenik meg.
 • Mindkét felhasználónak minden nap Snap-ot kell cserélnie. Nem elég csak egy.
 • Végül, bár a fotó- és videófelvételek beleszámítanak a sorozatba, egy csevegőüzenet nem elég jó. Ha csak annyit tett, hogy SMS-t küld a legjobb barátjának a Snapchatben, akkor érdemes fényképet vagy videót is küldenie neki.

Íme a jó hír: a Snap minősége nem számít ahhoz, hogy a sorozatba beleszámítson. Csak el kell küldenie valamit a barátjának, legyen az egy fénykép az arcáról, egy kép a hátsó udvarról, vagy akár egy fénykép az éjszaka közepén a koromsötét szobában. Bármely fotó vagy videó beleszámít a sorozatba, így könnyen, gyorsan és egyszerűen elküldhet valamit reggel. Ha nehezen gondolja át, mit helyezzen el a Snapben a barátainak, a Bitmoji avatar használatával az egyik legjobb módja annak, hogy üres kép küldése nélkül töltse ki a keretet. A Snapchat még néhány csíkalapú matricát és Bitmoji-beállítást is tartalmaz, amelyeket a képen használhat.

  Ideiglenes váltás Ghost módra a Snapchatben

Egy másik ötlet: csak írja be a „szöveg” szót eszköze szöveges eszközével, hogy elküldje barátainak. Megkapják a kép mögötti jelentést, és máris elküldted a fotódat aznap.

Egyéb hangulatjelek

Érdemes megjegyezni, hogy az alapvető Snap sorozatszámon és az emoji-készleten kívül valószínűleg sok más hangulatjelet is fog látni mellettük. Mindegyiknek megvan a maga jelentése, amelyet itt részletesebben is felfedezhet, de a csíkokat nézve a legfontosabbak a legjobb barát hangulatjelek. Míg a Snapchatben akár nyolc legjobb barátod is lehet, csak egy személy tarthatja meg az első helyet. A különböző szív alakú hangulatjelek részletezik a barátság szintjét más Snapchat-felhasználókkal, ezért érdemes áttérni a Snapchat hangulatjelekről szóló útmutatónkra, hogy megtudd, mit jelent az egyes ikonok.

Streak Rewards

A Snapchat sorozatok követésének valódi jutalma legtöbbször abból adódik, hogy sikeresnek érzi magát, hogy megtartotta a számot. A Snapchat nem kínál komoly jutalmakat vagy díjakat a magas Snapchat-sorozatért, bár valami apró, de különleges dolog történik, ha eléri a 100 napot egy kapcsolatfelvétellel (nincs spoiler!). A Snaps küldése általában segít növelni a Snapchat pontszámát, ami viszont segít bebizonyítani, hogy Ön többet használja a szolgáltatást, mint a barátai. Általánosságban elmondható, hogy több Snap elküldése azt is jelenti, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy feloldja a Snapchatben tárolt trófeákat, bár (amennyire tudjuk) egyik trófea sem kapcsolódik a Snap sorozathoz. Még akkor is, ha a jutalom főként a Snap sorozatok számának növekedése, ez valószínűleg elég ahhoz, hogy bárki, aki elolvassa ezt a cikket, megismerje a leghosszabb Snap sorozatokat.

A legmagasabb sorozatok pontszámának megtartása

Tehát itt van a Snapchat sorozatok nyomon követése: a hivatalos Snapchat eredménytábla hiánya azt jelenti, hogy nincs mód annak nyomon követésére, hogy valójában kinek van a legmagasabb Snap-sorozata a világon. Amíg a Snapchat nem hoz létre egy automatikusan feltöltött táblát az alkalmazáson belül – és nincs megerősítés vagy utalás arra, hogy ez soha nem fog megtörténni –, csak azt nézhetjük, amit a Snapchat-felhasználók az interneten felsoroltak, akik önként közzéteszik Snap-sorozataikat iPhone-juk képernyőrögzítő szoftverével vagy Android készülék.

Köszönet az alábbi megjegyzésekben szereplő közösségünk tagjainak, azonban van némi elképzelésünk arról, hogy milyen számokra kell törekednie a sorozataival. Közösségünk hihetetlenül aktív, amikor a Snapchatről van szó, folyamatosan növelve a számát, mint valaha. Legutóbbi kommentjeink alapján összegyűjtöttük az aktuális rekorderek legjobb huszonötös listáját, a közzétett dátumokkal együtt, amelyet az alábbi megjegyzésekben tekinthet meg.

Mivel a felhasználók folyamatosan, különböző időpontokban küldik be pontszámaikat, csak a megjegyzésekben közzétett napon elért pontszámokat soroljuk fel, mivel nem feltételezhetjük pontosan, hogy a sorozat veszteség nélkül tovább nőtt. A döntetlenek esetében először a legrégebbi számot tettük közzé, majd a legutóbbival folytattuk. A megfelelő megjegyzést is linkeltük.

  Hogyan készítsünk Snapchat szemüveges videót szemüveg nélkül

Az Alphr ranglista

Íme az eddigi rekordereink, 2021. szeptember 12-én.

 • Arthur és Filippa, 2146 (2021. március 4.)
 • Jeff és Teresa, 2071 (2021. március 10.)
 • Shoshanna és Bridget, 2043 (2021. március 25.)
 • Daniel és Robin, 2034 (2021. március 26.)
 • Caitlin O’Mahony, 2033 (2020. december 3.)
 • Ryan és Serg, 2020 (2020. augusztus 31.)
 • Alex és Raff, 2000 (2020. október 6.)
 • Nina és Éva, 2000 (2020. december 16.)
 • Joseph és Gabriel, 2000 (2021. január 22.)
 • Madison és Adriana, 2000 (2021. március 16.)
 • Pierson Gilreath, 1999 (2020. december 2.)
 • Daniel és Robin, 1985 (2021. február 5.)
 • Jake és Micah, 1983 (2021. január 22.)
 • Jake és Keegan, 1979 (2020. november 16.)
 • Matt és Stephen, 1978 (2021. január 30.)
 • Andy és Gaige, 1976 (2020. november 30.)
 • Kat és Swain, 1961 (2020. november 2.)
 • Kent K. és Brett S. 1,959 (2021. február 27.)
 • Stephanie és Jessica, 1957 (2020. június 5.)
 • Martin és Koen, 1956 (2020. december 1.)
 • Ivan és Kitty, 1954 (2021. február 4.)
 • Alexa és Kira, 1947 (2020. november 12.)
 • Dan P. és Joe M, 1947 (2021. február 4.)
 • Ian és barátja, 1946 (2020. december 26.)
 • Teka és Rissa, 1943 (2020. október 12.)
 • Daniel és Justin, 1925 (2020. december 19.)
 • Brandon és Mikey, 1924 (2021. február 17.)
 • Vismit és Ankita, 1912 (2021. január 15.)
 • Abby és Emmy, 1908 (2020. augusztus 6.)
 • Casey és Bill, 1907 (2021. február 12.)
 • Csád és Amanda, 1905 (2020. augusztus 14.)
 • Chas és Elizabeth, 1899 (2021. február 14.)
 • Michael Roche, 1890 (2020. november 8.)
 • Gabriel és Joseph, 1876 (2020. szeptember 21.)
 • Craig és Grant, 1871 (2020. augusztus 20.)
 • Angus és Paul, 1866 (2021. január 20.)
 • Emily és Ethan, 1823 (2021. július 13.)
 • ***

  A Snapchat csíkok sokkal szórakoztatóbbá teszik az alkalmazást. Ha azt látja, hogy a barátságod egy másik személlyel napról napra új számmal bővül, megismétlődik a napod, és általában minden egy kicsit szórakoztatóbb lesz. Közösségi hálózatként a Snapchatnek megvan az a szokása, hogy sok ötletet a falhoz dob, hogy lássa, mi ragad meg, de a csíkok egy igazán ötletes ötlet, amitől az alkalmazásban minden kicsit izgalmasabb.

  Ne felejtse el beküldeni a legmagasabb pontszámait az alábbi megjegyzésekben, és folyamatosan tartani a pontszámait, hogy továbbra is versenyezzen barátaival, családjával és a fent közzétett ranglistán. Mindenekelőtt azonban továbbra is csattanjon, és ne felejtse el naponta frissíteni sorozatait, hogy ne veszítse el pontszámát!