A kapcsolattartó poszter nem működik iPhone-on? Próbálja ki ezt a 3 javítást

Létrehozott magának egy szórakoztató névjegyposztert, de egyik ismerőse sem láthatja azt? Legyen szó szoftverhibáról, amely megakadályozza a funkció megfelelő működését, vagy egy ártatlan hibáról, amelyet a plakát elkészítésekor követett el, mi segítünk a probléma gyors megoldásában.

Ha nemrégiben hozta létre a névjegyposztert, előfordulhat, hogy véletlenül letiltotta azt a funkciót, amely lehetővé teszi a plakát megosztását ismerőseivel. Rendben van – előfordulhatnak hibák, és a funkció újbóli engedélyezése csak néhány másodpercet vesz igénybe! Kövesse az alábbi lépéseket:

 • Nyissa meg a Telefon alkalmazást az eszközön, és menjen a Névjegyek részhez alulról.
 • Érintse meg a My Card elemet a névjegylista tetején, majd érintse meg a Contact Photo & Poster elemet.
 • Most ellenőrizze, hogy a Név- és fényképmegosztás engedélyezve van-e. Ha nem, kapcsolja be.
 • Győződjön meg arról, hogy az Automatikus megosztás beállítás Csak névjegyek értékre van állítva.
 •   State of Survival ajándékkódok: Váltsd be most

  Ha valaki, akit ismer, beállította kapcsolattartóját, és nem látja, egyszerűen kérje meg, hogy kövesse a fenti lépéseket, és győződjön meg arról, hogy a funkció engedélyezve van!

  2. Törölje és hozza létre újra a kapcsolattartó plakátot

  Ha a fenti javítás nem működik, javasoljuk, hogy törölje teljesen a kapcsolattartót, és hozzon létre egy újat. A következőképpen törölheti jelenlegi kapcsolattartóját:

 • Indítsa el a Telefon alkalmazást, és lépjen a névjegykártyájára a Saját kártya elemre koppintva.
 • Koppintson a Kapcsolatfelvételi fotó és poszter elemre, majd érintse meg a Szerkesztés gombot az aktuális kapcsolatfelvételi plakát alatt.
 • Húzza felfelé az ujját a névjegyposzteren, és koppintson a Kuka ikonra. A választás megerősítéséhez érintse meg a Törlés gombot.
 • Végül hozzon létre és szabjon testre egy új névjegyposztert magának és ismerőseinek.
 •   Mi történik, ha megszakítasz valakit a Snapchaten?

  3. Tiltsa le a név- és fényképmegosztást, és indítsa újra az iPhone-t

  Valószínűleg egy szoftverhiba a felelős a probléma hátterében. Szerencsére az ehhez hasonló szoftverhibák kijavításának legegyszerűbb módja az iPhone újraindítása. Mielőtt újraindítaná iPhone-ját, lépjen a Telefon > Saját kártya > Fénykép és poszter kapcsolatfelvétele lehetőségre, és tiltsa le a név- és fényképmegosztást.

  Függetlenül attól, hogy bevágásos modellt vagy Dynamic Island-et, vagy régimódi iPhone-t használ fizikai Kezdőlap gombbal, az iPhone újraindítása, még akkor is, ha a gombok nem működnek, meglehetősen egyszerű. Miután újra bekapcsolta iPhone-ját, kövesse a fenti lépéseket a név- és fényképmegosztás ismételt engedélyezéséhez.

  Itt az ideje, hogy visszaszerezze kapcsolattartó plakátjait

  Ha a fent említett hibaelhárítási lépések egyike sem működött, előfordulhat, hogy ezt a problémát egy iOS-hiba okozza. Szerencsére az Apple rendszeres időközönként szoftverfrissítéseket ad ki az ehhez hasonló jól ismert problémák megoldására. Bár nem ideális, javasoljuk, hogy várja meg, amíg új frissítés nem érhető el. Alternatív megoldásként felveheti a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával szakértői segítségért.

    Mi az a GaN töltő, és miért akarsz egyet?