A hivatalos RAR archiváló alkalmazás már elérhető Androidra

Az avatatlanok számára a fájltömörítő segédprogramok meglehetősen zavaróak lehetnek a megdöbbentően sok fájlformátum miatt, amelyek közül sokat csak bizonyos alkalmazások támogatnak. A köztünk lévő nagyfelhasználók számára a tömörítő eszköznek speciális beállításokat is tartalmaznia kell minden apró részlet módosításához. A legtöbben számítógépen használtak fájltömörítő eszközöket, de az erős okostelefonok megjelenése óta ez a feladat a mobil eszközökön is általánossá vált. Egy jó fájltömörítő alkalmazás megtalálása azonban zavaró feladat lehet, kivéve, ha az alkalmazás hiteles fejlesztőtől származik. A RARLAB – a WinRAR mögött álló csapat – ingyenes RAR Androidra célja segíteni.

Az alkalmazás célja, hogy lehetővé tegye RAR és ZIP fájlok létrehozását – a két legnépszerűbb archív formátumot – a sérült elemek javítása mellett. Kibonthatja a meglévő RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ archívumokat is. A RAR for Androidot arra is tervezték, hogy a modern eszközök több CPU magját is felhasználja a dolgok felgyorsítása érdekében.

  A router és a modem újraindítása

Az alkalmazás egyszerű és funkcionális felülete intuitívvá teszi kezdők és haladók számára egyaránt. Az integrált fájlkezelő megjeleníti a telefon belső vagy külső tárhelyén tárolt elemek listáját, és lehetővé teszi az archívumok egy pillanat alatti kibontását. Egyszerre több archívumot is kiválaszthat, és kibonthatja azokat ugyanarra a helyre, egy adott könyvtárba vagy egy új mappába, törölheti, másolhatja és beillesztheti. A felhasználók kötegben is kivonhatják és archiválhatják a fájlokat, így időt takaríthatnak meg.

Ami az archiválási lehetőségeket illeti, az alkalmazás számos alapvető és speciális beállítást tartalmaz. Nemcsak kiválaszthatja az archívum típusát, beállíthat jelszót és tömör archívumot hozhat létre, hanem megadhatja a tömörítés típusát, hány részre osztja fel a fájlt, valamint az archívum egyedi méretét is. Az Archiválási beállítások alatt található egy Opciók lap, ahol számos további paramétert állíthat be az igényeinek megfelelően, többek között:

  Mailto hiperhivatkozás létrehozása a PowerPointban

Az archív fájlok tesztelése
Külön archívum létrehozása (minden elemhez)
Használja a BLAKE2 fájl ellenőrző összegét
Az archiválási idő megjelenítése
Archív névmaszk

Az eszköz lehetővé teszi a kiválasztott archiválási beállítások profil-előbeállításainak mentését is későbbi használatra.

A fájlok kicsomagolásához megadhatja a cél elérési útját, és kiválaszthatja, hogy felülírja-e a meglévő elemeket a fájlok kicsomagolásakor vagy feloldásakor.

Egy másik remek funkció, hogy a gyakran használt elemeket hozzáadhatja a kedvencekhez, hogy később gyorsan elérhesse azokat. Ehhez használhatja a kicsúsztatható navigációs sávot, amely a képernyő bal széléről befelé csúsztatva tekinthető meg.

Összességében egy jól kidolgozott archiváló eszköz tekintélyes mennyiségű testreszabási lehetőséggel és további funkciókkal. Az alkalmazást ingyenesen letöltheti az alábbi linkről.

  Hogyan lehet azonosítani egy hamis Apple bejelentkezési felszólítást

Telepítse a RAR-t Androidra a Play Áruházból