A hírnév és a vagyon kapuja

A Tiktok globális szenzációvá vált a neves közösségi média platformjai között. Sikeresen megragadta a közösségi média felhasználói millióinak figyelmét azáltal, hogy újradefiniálta a hírnév és a vagyon fogalmát.

Ez a dinamikus és vizuálisan megdöbbentő platform egy alkotópiachoz tartozik, amely kapu az alkotók és vállalkozások számára, hogy a tartalommarketing útján fejlődjenek, hogy pénzügyi sikereket szerezzenek.

Mi a Tiktok Creator Marketplace

A Tiktok Creator Marketplace egy dedikált platform, amely kapcsolatot teremt a tartalom készítői és a márkák között. Ez egy olyan híd, amely összeköti a tehetséges tartalomkészítőket, akik vonzó, rövid formájú videotartalmat készítenek a vállalkozásokkal.

A vállalkozások valóban érdeklődnek a Tiktok hatalmas és aktív felhasználói bázisának megismerésében, hogy termékeiket forgalmazzák és reklámozzák. Ez a piac egyszerűsíti a befolyásoló marketing folyamatát, és lehetővé teszi az alkotók számára, hogy bevételszerzésüket tartalmaikkal. Ennek eredményeként a vállalkozások hozzáférhetnek egy közönség bázisához, amelyet a sikeres alkotók már befolyásolnak.

For creators, TikTok Creator Marketplace opens a doorway of opportunity to showcase their talent in association with brands. Hogyan? Here are some notable benefits it brings in for creators:

 • A láthatóság és a növekedés lendülete: Az alkotó láthatósága jelentősen megnövelhető a márkákkal való együttműködéssel a Creator Marketplace -en keresztül. Ez széles körben ismertté teszi tartalmát, és gyakran új követők növekedését eredményezi. Ráadásul a vállalkozásokkal való munka ésszerű megjegyzéseket és megfigyeléseket nyújthat a szerzőknek. Ennek eredményeként a tartalom alkotói javíthatják tartalmi stratégiáikat, és pontosan megteremthetik azt, amit az emberek akarnak.
 • A bevételszerzés esélyei: A Tiktok Creator Marketplace pénzszerzési lehetőséget teremtett a tartalomtermelők számára. A leányvállalatok a szponzorált tartalmi kezdeményezésekkel foglalkozó vállalatokkal működhetnek, és fizethetnek, hogy elmondják követőiknek az árukról és a szolgáltatásokról. Ennek eredményeként ez egy utat hoz létre az alkotók számára, hogy profit módon megmutassák kreativitásukat.
 • Szakmai fejlődés: A Tiktok Creator Marketplace a tartalom alkotóinak esélyét kínálja professzionális karrierjük előmozdítására. A tartalomfejlesztés során a professzionalizmust elősegítik a vállalkozásokkal való munka, valamint a marketing követelmények és ütemtervek követése révén. Ezenkívül lehetővé teszi az alkotók számára, hogy kibővítsék képességeiket más résekkel és tartalmi formátumokkal való kísérletezéssel.

A folyamatosan fejlődő digitális piacon az innovatív módszerek elengedhetetlenek a vállalkozások számára a célközönség bevonásához. A Tiktok Creator Marketplace számos olyan előnyt vezetett be, amelyek nagymértékben befolyásolhatják a marketing kezdeményezéseket. Itt vannak azok az előnyök, amelyeket a vállalkozások asztalához hoz:

 • Genuine & Approachable Advertising: Content makers on TikTok are renowned for their relevant and genuine material. Így a vállalkozások könnyen ötleteket készíthetnek és kapcsolatba léphetnek a közönséggel az elkötelezettség és a márka hírnevének növelése érdekében. Ha a tartalom valós és releváns, akkor jó visszajelzést kap az ügyfelektől. Végül megerősíti a vállalat és a célpiac közötti kötvényt.
 • Adatokkal tájékozott marketing: A Tiktok Creator Marketplace használata hozzáférést biztosít a vállalkozások felbecsülhetetlen teljesítménymutatókhoz és adatokhoz. Tehát ez az adatközpontú megközelítés optimalizálhatja a marketing taktikát a maximális hatás és a hatékonyság érdekében.
 • Költségbarátság: A Tiktok Creator Marketplace megfizethető lehetőség a hagyományos reklám formáihoz képest. Lehetséges, hogy a vállalkozások széles körű expozíciót és interakciót kaphatnak még nagy marketing kiadások nélkül is. A vállalatok most már az alkotókkal való együttműködésben elérhetik a célközönséget. Ezeknek az alkotóknak már van hűséges követője, ami nagyon költséghatékony marketingstratégiává teszi.
  A Chrome Now elrejti a WWW-t és a HTTPS://-t a címekben. Érdekel?

Most, hogy tudjuk a Tiktok Creator Marketplace jelentőségéről, tanuljuk meg, hogyan működik.

Hogyan működik a Tiktok Creator Marketplace?

A Creator Marketplace regisztrációjával hozzáférhet a Tiktok tartalomkészítők világméretű hálózatához. Bármi legyen is a célpiac, van egy kreatív a körülbelül 8 millió aktív alkotó közül, amely ideális lenne a vállalat számára.

#1. Teremtő profil létrehozása

A tartalmi hitelezők az alkotói piacot használják, kezdetben profiljuk létrehozásával. A teljes profil megmutatja megkülönböztetett tartalmi stílusát, a közönség demográfiai adatait és a hasznosabb mutatókat. Ezen adatok zökkenőmentes integrációjának és szinkronizálásának lehetővé tétele érdekében a platform az API -kat használja.

A Creator Marketplace platformhoz férhet hozzá Tiktok ADS Manager fiókot. Ha még nem rendelkezik, akkor egyszerűen regisztráljon egy fiók készítésével, és megadja az összes szükséges részletet, például a nevét, az elérhetőségét és az üzleti e -mailt.

#2. Teremtő feltárása

Ez a platform a kifinomult algoritmusok által üzemeltetett ajánlási motorokat használja. Ennek eredményeként a vállalkozások párosulhatnak a releváns befolyásolókkal az interakciós mutatók, a közönségprofilok és az előre meghatározott kampánycélok alapján.

A fiók létrehozása után felfedezheti és megtekintheti az alkotókat régiójuk, műfajuk, nézetek száma, követőinek vagy elérése alapján.

#3. Együttműködés

A platform kriptográfiai módszereket alkalmaz a marketingszakemberek és a tartalomtermelők közötti biztonságos kommunikáció és tárgyalások biztosítására. Így az emberek és a vállalkozások bíznak a környezetben a tartalom létrehozásában és a marketingben.

Az együttműködési megállapodásokat automatizálják és érvényesítik az intelligens szerződések használatával, amelyek garantálják a feltételek betartását. A bevált gyakorlatok szerint az összes video -specifikációt koordinálja a társasággal, például a helyszínen, az öltözékkel, az áthelyezések számával, a fizetési információkkal és még sok mással

#4. Kampány végrehajtása

A Creator Marketplace lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid listát válasszanak az alkotókkal, akikkel együtt akarnak működni. Több listát és alkotócsoportot is létrehozhat az Ön preferenciáinak megfelelően. Kampány létrehozása után lehetősége van arra, hogy teljes listákat vagy csak néhány alkotót választjon meg több listából.

  8 e-nyakörv a kutyák kiképzéséhez

#5. End-to-End Campaign Procedure

Az alkotói piac egyszerűsíti a teljes kampány folyamatot egyetlen platformon belül. Így a vállalkozások gyorsan beszerezhetik a megfelelő alkotókat, vonzhatják az alkotókat, és elemezhetik és javíthatják a kampány teljesítményét.

Vegye figyelembe, hogy ez egy fantasztikus esély a vállalatok számára, hogy kapcsolatba lépjenek azokkal a kreatívokkal, amelyek potenciálisan rendelkeznek, és több millió embert érnek el a videotartalmukkal.

Tiktok Creator Marketplace követelményei

A Tiktok Creator Marketplace különféle jogosultsági követelményeket állít be, amelyeket a profil létrehozása előtt teljesíteni kell. Ezek a követelmények mind a vállalkozásokra, mind az alkotókra vonatkoznak.

Vessen egy pillantást ezekre a konkrét követelményekre a kvalifikációra, hogy képviselje -e márkáját, vagy olyan alkotó, aki a platformon kapcsolatba lép.

A márkákra vonatkozó követelmények:

 • Regisztrált vállalkozás, márka vagy társaság birtoklása.
 • A Tiktok közösségi szabványainak és hirdetési szabályainak betartása.
 • A Tiktok Creator Marketplace által meghatározott bizonyos követelmények vagy korlátozások betartása.
 • A marketing célok egyértelműen meghatározása a tervezett eredmények elérése érdekében.
 • Leírva azt a Teremtőt, akivel együtt dolgoznak.
 • Annak biztosítása, hogy a fióknak legalább 1000000 követője legyen a Tiktok -on.
 • Rendszeres és kiváló tartalomtermelés megjelenítése a platformon, amint azt az elmúlt 28 napban feltöltött legalább három videó mutatja.
 • Több mint 100 000 kedvelés megszerzése az előző 28 napban.
 • Az eredetileg a tulajdonos által létrehozott egyedi tartalom kidolgozása.
 • A nemzetek listáján bárhol él a Tiktok feltételei szerint.

Mind a meghívók, mind a közvetlen hozzáférés elérhető a Tiktok Creator Marketplace számára. Ennek ellenére a korábban jelzett feltételeket a belépési módszertől függetlenül teljesíteni kell.

Ezt követően a kérelem gondos értékelési eljáráson megy keresztül, és a kérelmezőt azonnal tájékoztatják. Ha az alkalmazást először elutasítják, akkor egy 30 napos időszak után újra jelentkezhet.

Ha megfelelt a jogosultsági feltételeknek, ideje létrehozni saját TikTok Creator Marketplace-profilját. A tartalomgyártók és a vállalkozások jól optimalizált profillal mutathatják meg identitásukat és együttműködési potenciáljukat másokkal. Lássuk tehát, hogyan működik:

Mint márka:

Kövesse ezeket a lépéseket, ha márkanév vagy, hogy együttműködjön a Tiktok Creator Marketplace alkotóival:

1. lépés: Iratkozzon fel

 • hivatalos honlapján a Tiktok Creator Marketplace -en, és kattintson Fiók létrehozása.
 • Teljes regisztráció: Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és fogadja el a Tiktok által kínált szolgáltatási feltételeket. Make sure you’ve read the privacy policy for businesses on TikTok. A folytatáshoz kattintson a „Fiók létrehozása” elemre.
 • 2. lépés: Adjon meg üzleti információkat

 • Bemutató üzleti információk: Kérjük, tartalmazzon további vállalati részleteket, például:
  • Cégnév
  • A vállalat típusa
  • Részletes elérhetőség
  • Ipar
 • Nyújtsa be az Ön adatait: A Tiktok Creator Marketplace Fiók létrehozásának befejezéséhez kattintson a Beküldés gombra a regisztrációs űrlap alján található.
 • 3. lépés: Ellenőrizze vállalkozását

 • Nyújtsa be ellenőrzési adatait: igazol Vállalkozása személyazonossága, mielőtt hozzáférhet a Creator Marketplace szolgáltatásokhoz. Kérjük, adja meg a következő ellenőrzési információkat:
  • Üzleti azonosító (üzleti engedély vagy adó regisztráció)
    8 egyszeri jelszó (OTP) szolgáltató/piactér a felhasználó SMS-ben történő érvényesítéséhez

 • Várja meg a megerősítést: Az ellenőrzés általában egy -három munkanapot vesz igénybe. A confirmation email will be sent to you. Ezenkívül felhasználhatja az alkotói piacot az alkalmazás előrehaladásának megtekintésére.
 • Ellenőrizze: Hozzáférhet és felhasználhatja a Tiktok Creator Marketplace összes funkcióját, amikor a vállalat validálódott.
 • Profil kép és leírás: Állítson be egy profilképet, amely tökéletesen képviseli a márka hatékonyságát. Sőt, jelölje ki vállalkozását egy olyan kényszerítő leírással, amely közvetíti márkád személyazonosságát
 • Összekapcsolja a közösségi médiafiókokat: Hitelességet állítson össze a Tiktok Creator Marketplace -fiókjának összekapcsolásával a vállalkozása közösségi média fiókjával.
 • 5. lépés: Keresés és kapcsolatba lépjen az alkotókkal

 • Értékelje meg az alkotói profilokat: Fedezze fel az alkotói profilokat, hogy többet megtudjon róluk. Vizsgálja meg követőik demográfiai adatait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy összhangban állnak -e a tervezett piacgal. Moreover, examine the content they publish to make sure it reflects the goals and values of your business.
 • Kapcsolattartó létrehozása: Használja a Tiktok Creator Marketplace csevegési funkcióját, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen bizonyos alkotókkal. Ráadásul deklarálja érdeklődését az együttmûködés iránt és a kampányinformációk biztosításában.
 • Tárgyalás az együttműködési feltételekről: Beszéljen a kiválasztott alkotókkal a kampány adatairól, a fizetésről, a teljesítésről és az egyéb releváns feltételekről. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy az elvárásokat minden oldal megértse.
 • A pálya teljesítménye: Miután a kampány megkezdődött, vigyázzon az eredményekre. Először meg kell vizsgálnia az elkötelezettséggel, az eléréssel és az átalakulással kapcsolatos mutatók vizsgálatát. Ezenkívül a kampány hatékonyságát a Tiktok Analytics eszközökön keresztül értékelheti az üzleti célkitűzés sikerének elérése érdekében.
 • A fenti utasítások elősegítik a márkaprofil létrehozását a Tiktok Creator Marketplace -en. Sőt, lehetőséget kínál a befolyásoló marketing együttműködésre.

  Mint alkotó:

  • Hozzáférjen a Tiktok Creator Marketplace -hez: Belépés

  • Ellenőrizze és frissítse a profilinformációkat: Ellenőrizze, hogy a felhasználóneve és a megjelenítési neve, a többi profilinformációval együtt helyes és naprakész -e.
  • Írjon magával ragadó bevezetést: A bio területén adjon meg egy lenyűgöző bevezetést a márkák és más partnerek bevonásához.
  • Mutassa be érdeklődését és készségeit: tartós benyomást hagyjon, hangsúlyozza különleges képességeit, ismereteit és érdekeit.

  • Könnyen hozzáférhető elérhetőségi információk: Győződjön meg arról, hogy a kapcsolattartási adatai kiemelkedően megjelennek-e a profilodon, hogy a vállalatok könnyedén kapcsolatba léphessenek veled.
  • Együttműködés és tárgyalás: Ha márka választja meg, kommunikáljon és foglalkozzon az olyan együttműködési feltételek kialakításával, mint például a kifizetések, a teljesítések és a kampánycélok.
  • A teljesítmény létrehozása és nyomon követése: Készítsen kivételes tartalmat, és nyomon kövesse annak hatékonyságát a kampány hatásának értékeléséhez. Ráadásul szerezze be az összes szükséges információt a jövőbeli együttműködésekhez.

  Végső szavak

  Ez az! The TikTok Creator Marketplace has been unveiled for you. It’s undoubtedly a great platform where brand meets creators across the globe and vice versa.

  A könnyen használható elrendezés és az áttekinthető adatok bősége értékes forrássá teszi mind a márkák, mind az alkotók számára. Valójában a márkák és az alkotók számára a hírnév és a szerencsés ajtó, hogy értelmes együttműködés révén növeljék hatásaikat.