A hírek olvasásának legjobb módjai iPhone-on vagy iPaden

Az iPhone és iPad kiválóan alkalmas hírek fogyasztására, legyen szó akár aktuális eseményekről, akár a kedvenc sportcsapatával kapcsolatos legfrissebb hírekről. Az iPad különösen alkalmas a hátradőlésre és az olvasásra, és elmondjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet belőle.

Mivel az App Store zsúfolásig megtelt új alkalmazásokkal iPhone vagy iPad készülékére, nehéz lehet tudni, hogy melyiket kell letölteni, és bizonyos esetekben meg is vásárolni. Mivel az Apple saját hírolvasó alkalmazást, az Apple News-t kínálja, egyáltalán ki kell próbálnia harmadik féltől származó megoldást? Azt javasoljuk, hogy igen, megteszed, és bemutatunk néhány alkalmazást, amelyeket arra használunk, hogy lépést tartsunk a körülöttünk zajló eseményekkel, sok különböző kategóriában.

Ezen alkalmazások némelyike ​​ingyenes lesz, néhányért pedig díjat kell fizetni. Hagyjuk eldönteni, hogy megéri-e fizetni a hírek olvasásáért.

ugorjunk be!

Feedly

A Feedly egy olyan alkalmazás és szolgáltatás, amely nagy népszerűségre tett szert, amikor a Google néhány évvel ezelőtt bezárta a Google Reader RSS szolgáltatását, és jó okkal. Az ingyenes Feedly-fiók ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az egykori Google Reader, és iPhone-ra és iPadre is elérhetők olyan alkalmazások, amelyek kellemes élménnyé teszik az olvasást. Felveheti saját hírforrásait, és a Feedly javaslatokat is kínál, ha ez érdekli Önt.

  A kéttényezős hitelesítés (2FA) engedélyezése vagy letiltása a Discordon

Az ingyenes Feedly-fiók segítségével akár 100 forrásból, valamint iPhone-ról, iPad-ről és webalkalmazásokból származó hírekhez férhet hozzá, a hírcsatornákba beszúrt hirdetésekkel. Ha meg akar szabadulni a hirdetésektől, és korlátlan számú forrást szeretne hozzáadni, fontolja meg a havi 5,41 dolláros Feedly Pro előfizetést. Ha sokat olvasol, megéri, és még sok más funkció is be van dobva.

Töltse le a Feedly-t az App Store-ból

Nuzzel

A Nuzzel megközelítése nagyon eltér a többi alkalmazástól, mivel nem gyűjti a hírforrásokat. Ehelyett követi azokat az embereket, akiket követ a közösségi hálózatokon, majd felszínre hozza azokat a linkeket, amelyekről beszélnek. Minél többen beszélnek egy linkről, annál fontosabbnak tartják. Nuzzel megmutatja neked a linket, valamint az összes olyan embert, akit követsz és aktívan beszélnek róla. Ez teszi a Nuzzel-t nagyszerű tartalomforrássá, mert ez azt jelenti, hogy mindig olyan hivatkozásokat fog látni, amelyekkel általában nem találkozna. A bónusz? Nuzzel ingyenes.

Töltse le a Nuzzel-t az App Store-ból

Apple News

Az Apple News alkalmazás minden iPhone-on és iPaden elérhető, és ez azt jelenti, hogy egyedülállóan alkalmas a hírek keresésére. Az alkalmazás vitathatatlanul a legkedvesebb használható, és ez sokat jelenthet néhány ember számára, köztük nekünk is. Ez nem jó, ha a hírforrások gyengék, és bár az Apple News-nak bőven van miből válogatnia, nem áll rendelkezésre minden, és nem lehet csak úgy adni neki egy RSS-hírcsatornát, hogy útjára küldje. A webhelyeknek engedélyezniük kell az Apple News támogatását, ami azt jelenti, hogy valószínűleg vannak olyan webhelyek és személyek, amelyeket olvas, és amelyek nem érhetők el az Apple News szolgáltatásban. Ez gondot jelenthet, mint ahogy az is, ahogy a hírek megosztása az alkalmazásból az URL-t speciális Apple News URL-címmé változtatja, így használhatatlanná válik azok számára, akiknek nincs telepítve.

  A legjobb Siri-parancsikonok az induláshoz

Töltse le az Apple News-t az App Store-ból

Nem olvasott

A klasszikus RSS-olvasó, amely már régóta létezik, az Unread az az alkalmazás, amely felé sok úgynevezett iOS-felhasználó kényszeríti Önt, és jó okkal. Ez egy szép megjelenésű alkalmazás, mégis visszafogott. Kitér az útból, és hagyja, hogy a tartalom beszéljen, amit sok versengő alkalmazás nem tud mondani.

Amiért az Unread hatalmas rajongói vagyunk, az az a tény, hogy ez egy jó, régimódi RSS-olvasó, amely az App Store korai időszakának formáját öltötte. Eljut a kívánt tartalomhoz, és azonnal kitér az útból, hogy azt csinálhassa, amiért ott járt: szavakat olvasson. Ebből a célból sok olyan téma van, amely megváltoztatja az Unread megjelenését, így tökéletes a trükközők számára.

  Intelligens zár telepítése

Töltse le az olvasatlan elemeket az App Store-ból

Inoreader

Az Inoreader, amely önmagát a hatékony felhasználók szolgáltatásaként számlázza, egy RSS-helyettesítő a kapcsolódó alkalmazásokkal, akárcsak a Feedly. Az Inoreader olyan erős, hogy képes színeket rendelni a kulcsszavakhoz, hogy kiemelje őket, vagy szűrőket hozzon létre, amelyek biztosítják, hogy bizonyos típusú hírcikkek együtt jelenjenek meg. Szeretne több forrásból származó cikkeket látni, de ezek ugyanabban a cikkben tartalmazzák az „iOS” és „RSS” kifejezéseket? Az Inoreader az Ön számára készült alkalmazás. A kezdéshez létre kell hoznia egy ingyenes fiókot, de amikor megteszi, bejelentkezhet az Inoreader iPhone vagy iPad alkalmazásba, és elkezdheti a kedvére való szűrők létrehozását. Akár az Inoreader és az Olvasatlan funkció erejét is kombinálhatja, így mindkét világból a legjobbat hozhatja ki.

Töltse le az Inoreader programot az App Store-ból