A GPS-jel nem található hibája a Pokémon GO-ban

A Pokémon GO segítségével valós időben láthatod magad körül a Pokémonokat és az edzőtermeket, így legyőzheted vagy elkaphatod őket, hogy teljesítsd a Pokédexedet. Az alkalmazás azonban teljes mértékben az Ön GPS-helyére támaszkodik. Ha a Pokémon GO alkalmazásban a GPS-jel nem található (11) hibaüzenet jelenik meg, a játék teljesen játszhatatlanná válik.

De ne rohanjon új telefon beszerzésével, hogy folytathassa Pokémon-kalandját! Maga a mobileszköz valószínűleg nem okozza ezt a hibát. Ha Pokémon GO alkalmazásában a GPS-jel nem található (11) hibaüzenet jelenik meg, a következőképpen javíthatja ki.

Miért nem találja a Pokémon GO a helyem?

A Pokémon GO az egyik legnépszerűbb választás a Pokémon kísérőalkalmazások közül. És mint bármi más, ez is frusztráló lehet, ha nem működik megfelelően. Szerencsére van néhány trükk, amellyel az alkalmazást újra működésbe hozhatja.

Számos oka lehet annak, hogy telefonja nem tudja megtalálni az Ön tartózkodási helyét. Íme a leggyakoribb okok:

  • Előfordulhat, hogy helyszolgáltatásai ki vannak kapcsolva.
  • Előfordulhat, hogy az alkalmazásnak nincs engedélye a helyszolgáltatások használatára.
  • Lehet, hogy nem csatlakozik az internethez.
  • Lehet, hogy olyan helyen tartózkodik, amelyet nehéz követni.
  • Lehet, hogy újra kell indítania a helybeállításokat.
  A privát Wi-Fi MAC-címek letiltása iPhone-on és iPaden

Előfordulhat, hogy a mobileszköz GPS-e hibás, de 10-ből kilenc alkalommal a probléma a mobileszköz beállításaiban van.

Hogyan javíthatom ki a Pokémon GO GPS-jel nem található hibát?

Ha már sikertelenül kipróbáltad a hibaelhárítás aranyszabályát, ami természetesen az eszköz ki-, majd újra bekapcsolása, és biztos benne, hogy az eszköz csatlakozik az internethez, kipróbálhatja az alábbi módszerek bármelyikét. módszerek a GPS-problémák megoldására.

Győződjön meg arról, hogy a helyszolgáltatás be van kapcsolva

A GPS-jel nem található (11) hiba kijavításakor az egyik első dolog, amit ellenőriznie kell, hogy a helymeghatározó szolgáltatások be vannak-e kapcsolva. Lehetséges, hogy készülékében van GPS, de a magánélete továbbra is fontos a mobilszolgáltató számára.

Helymeghatározó szolgáltatásait bármikor be- vagy kikapcsolhatja. Ha ezek a beállítások nincsenek bekapcsolva, a Pokémon GO alkalmazás nem fogja tudni nyomon követni a tartózkodási helyét, hogy megtudja, milyen Pokémon lappanghat a magas fűben körülötted.

Ha ellenőrizni szeretné, hogy a helyszolgáltatások be vannak kapcsolva, lépjen be az eszköz beállításaiba. Keressen az Adatvédelem és biztonság elemre iOS rendszeren, illetve a Location elemre Androidon. Győződjön meg arról, hogy a helyszolgáltatások be vannak kapcsolva, majd zárja be és frissítse az alkalmazást.

  A Node.js telepítése Ubuntu, CentOS rendszeren?

Győződjön meg arról, hogy a Pokémon GO rendelkezik az Ön helyének használatára vonatkozó engedéllyel

Az alkalmazásoknak kifejezett engedélyre van szükségük ahhoz, hogy nyomon tudják követni tartózkodási helyét. Ha ezeket az engedélyeket nem adják meg, az alkalmazás nem fogja használni ezeket a szolgáltatásokat. Ha meg szeretné győződni arról, hogy engedélyezte az alkalmazás számára a tartózkodási helyének nyomon követését, lépjen újra eszköze beállításaiba. Görgessen le a telepített alkalmazások listájához, és keresse meg a Pokémon GO-t.

Miután megnyitotta a Pokémon GO alkalmazás beállításait, kattintson a Hely elemre. Itt választhatja ki, hogy milyen szintű hozzáférést szeretne az alkalmazásához. A legjobb megoldás, ha az alkalmazás nyomon követheti tartózkodási helyét az alkalmazás használata közben. Felesleges hagyni, hogy a Pokémon GO folyamatosan ellenőrizze a tartózkodási helyét akkor is, ha nem használja az alkalmazást, és átrághatja az eszköz akkumulátorát.

Azt is javasoljuk, hogy kapcsolja be a Pontos helymeghatározást, hogy a Pokémon GO a lehető legpontosabb eredményeket kapja az alkalmazás használata közben. Zárja be, majd nyissa meg újra az alkalmazást, hogy megbizonyosodjon a beállítások frissítéséről.

Lépjen be egy tiszta helyre

Egyes helyeket nehezebb követni a GPS számára, különösen, ha távoliak. Talán egy épületben vagy, vagy fák borítják, esetleg mindkettő. A titkosság elegendő lehet a gyenge GPS-jel megszakításához, és egy pillanatra kilépés segíthet a GPS-nek abban, hogy újra megtalálja Önt.

  Az archivált bejegyzések megtekintése az Instagramon

Indítsa újra a helybeállításokat

Ha minden engedélye be van kapcsolva, és a Pokémon GO alkalmazás még mindig nem érzékeli a GPS-t, próbálja meg néhány pillanatra repülő módba kapcsolni a telefont, majd kapcsolja ki újra. Néha, ha a telefon GPS-je nehézségekbe ütközik, ez elegendő lehet az újraindításhoz, és újra működésbe hozni. Ezt megteheti a telefon beállításaiban, vagy az iPhone eszköztárának lehúzásával és a repülőgép ikon kiválasztásával.

Most már szabadon foghatod a Pokémonokat, hogy feltöltsd a Pokédexed. Ha a Pokédexednek szüksége van egy kis lendületre, próbáld meg áthelyezni Pokémonodat a Pokémon GO-ból a Pokémon HOME-ba, hogy más játékokban is kiegészíthesd a gyűjteményedet.

Folytassa a küldetést, hogy elkapja őket ezekkel a Pokémon GO hibaelhárítási tippekkel

A Pokémon GO egy hihetetlenül népszerű alkalmazás. Ha az összes hibaelhárítási tippet kipróbálta, és az alkalmazás továbbra is nehezen találja meg a helyét, lehetséges, hogy a szerverek túlterheltek. Látogasson vissza később, és ellenőrizze, hogy a probléma magától megoldódott-e.

Csak annyit kell tennie, hogy a Pokémon GO megtalálja a tartózkodási helyét, hogy telefonja és alkalmazása hozzáférjen a mobiltelefon GPS-jéhez. Ha legközelebb a GPS-jel nem található (11) üzenetet látja, ennek az útmutatónak a lehető leghamarabb vissza kell térnie a Pokémon-vadászathoz.