A Google Meet rögzítése [6 Tools]

A Google Meet rögzítése könnyedén 😎.

Az online találkozó befektetés. Már a tervezéstől, majd a részvételtől és elemzéstől kezdve mindenki idejének és erőforrásainak pazarlása lehet, ha nincs végeredmény 🥅.

Az egyéb intézkedések mellett a termelékenység biztosításának legjobb módja ezek rögzítése. Így lesz egy értekezlet-archívum, ahol később újra meglátogathatja és felidézheti az elveszett értékeket.

🎥Indítás előtt győződjön meg róla, hogy rendelkezik a résztvevő hozzájárulásával a felvételhez.

A Google Meet felvétele

Az újaknak, neked nem rögzítheti a Google Meetet „natív módon” fizetett előfizetés nélkül. A belépő szintű Google Workspace-csomag, a Business Starter kiskereskedelmi ára 6 USD/hó/felhasználó, ha évente fizetik ki az írás időpontjában.

Forrás: Google Workspace

Valós érték lehet valakinek, aki rászorul, de másoknak, különösen az egyéni felhasználóknak, túlzás lehet, ha csak a Google Meet rögzítésére van szüksége.

Tehát hogyan rögzíthet értekezleteket a Google Workspace ingyenes kiadásával, hogy a legtöbbet hozhassa ki az online megbeszélésekből? Íme egy rövid lista a kipróbált eszközökről, amelyek működtek! 🥳

Termék neve Figyelemre méltó jellemzőkFlexClipGyors rögzítés műszerfal nélkül, szerkesztési lehetőségek állnak rendelkezésre.TLDVKorlátlan felvétel és átirat, integrálva a Slackkal.ScrnliAz AI-alapú eszköz rögzíti az átiratokat, és megosztja a megbeszéléseket.OBS StúdióIngyenes és nyílt forráskódú, rögzítő és élő közvetítő eszköz.SzerelésAI-alapú eszköz, automatikus jegyzetek, átírás és értekezlet-összefoglaló.MeetGeekAz AI-alapú eszköz rögzíti az átiratokat, és megosztja a megbeszéléseket.

Vizsgáljuk meg ezeket az eszközöket részletesen.

FlexClip

FlexClip a leggyorsabb módja az ingyenes rögzítésnek, ahol nem szeretné, hogy egy irányítópult tárolja az összes korábbi találkozót.

Ez az eszköz nem korlátozódik egy adott értekezlet-szolgáltatásra, és egyszerűen rögzíthet képernyő+webkamera (vagy bárki) közvetlenül a böngészőből.

  Mi az a koncepciótérkép és hogyan készítsünk egyet?

Ha a Felvétel indítása gombra kattint, a Google Meet a szokásos módon fog futni. Eközben ezt a böngészőlapot nem szabad bezárni, mert a felvétel elveszik, ha regisztráció nélkül kezdi.

Végül lehetőséget ad a szerkesztésre, ahol vághat, hangot adhat hozzá stb.

Az adatvesztés elkerülése érdekében regisztrálni is lehet.

Az ingyenes FlexClip csomagok legfeljebb 60 percet és 720p-ben rögzíthetnek. A fizetős csomagok lehetővé teszik a teljes HD letöltést a videó hosszának korlátozása nélkül, és rengeteg egyéb funkciót is tartalmaznak, beleértve a készlet médiakönyvtárat, az AI-eszközöket, a felhőalapú tárolást és még sok mást.

Próbáld ki a FlexClip-et

TLDV

Az egyik legerősebb eszköz, amit találtam TLDVingyenes örökre szóló csomaggal, amely korlátlan felvételt és átiratot kínál.

Ez az eszköz böngészőbővítményként működik, jelenleg elérhető a Chrome-hoz, és jól működik a Chrome-alapú böngészőkkel, mint például a Microsoft Edge, a Brave, a Vivaldi stb.

A bővítmény telepítése után a bal alsó sarokban megjelenik az ikon. Engedélyt kér a csatlakozáshoz (felvevő botként 🤖), ha rákattint👆.

Ezt követően a TLDV panelen tekintheti meg a felvételeket, amelyet a böngészőbővítményből nyithat meg.

A legjobb az egészben az, hogy az ingyenes előfizetés csapatok számára is működik, és integrálható harmadik féltől származó együttműködési eszközökkel, például a Slack-kel.

Próbáld ki a TLDV-t

Scrnli

Scrnli (ejtsd: screen-ly) rendelkezik egy egyszerűen kezelhető böngészőbővítménnyel, amely bonyodalmak és regisztráció nélkül rögzíti a megbeszéléseket.

Ha a Felvétel indítása gombra kattint, megjelenik a Scrnli menüfedvény a Google Meet konzolon.

Ez lehetővé teszi a felvételek szüneteltetését és befejezését. Végül egy új lapon átirányítja a kiterjesztés mini-videoszerkesztőjét, ahol megtekintheti a felvétel előnézetét, és kiválaszthatja a letölteni kívánt fájlformátum típusát.

Lehetővé teszi a 480p, 720p és 1080p felbontású felvételt. Jelenleg ez teljesen ingyenes, fizetős előfizetések nélkül. Ez egy Windows-alkalmazással is rendelkezik, amely még jobb élményt nyújt a felhőalapú tárolás integrációjával, például a Google Drive-val.

  A nem működő Razer Audio Visualizer javítása

Próbáld ki a Scrnlit

Nem vagy elégedett a jelenlegi értekezlet-jelentkezéseddel? Futtassa jobban online találkozóit az Otterrel! 🦦

OBS Stúdió

OBS Stúdió egy ingyenes és nyílt forráskódú eszköz a rögzítéshez és az élő közvetítéshez. A kezelőfelület azonnal elsöprő lehet a kezdők számára. De ha valaki megbirkózik néhány YouTube-oktatóanyaggal, akkor az OBS Studio sokak első szerelme.

Miután letöltötte az eszközt, adja hozzá a Forrásokat (1-es jelöléssel) a rögzítéshez. Ezután bármelyik alkalmazást beállíthatja az Ablak lapon (2-es jelöléssel). Ebben az esetben a Google Meets szolgáltatást futtató böngésző.

Ezután kattintson a Felvétel indítása gombra, és térjen vissza az értekezlet panelre. Végül állítsa le a felvételt az OBS Stúdióban, és az értekezlet a videó mappába kerül mentésre, hacsak nincs másként megadva.

Az OBS Studio Windows-ra, Linuxra és Mac-re tartalmaz alkalmazásokat.

Próbáld ki az OBS Studio-t

Ez egy nagyon rövid lista arról, hogyan készíthet felvételt a Google Meetben anélkül, hogy fizetne. Ennek ellenére nem minden felhasználási eset ilyen egyszerű.

Tehát van néhány fejlett eszközünk, amelyek segítségével sokkal többet érhet el, mint egy online találkozó rögzítése!

Szerelés

Szerelés egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amely olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint az automatikus jegyzetek, a felhőalapú értekezletek tárolása, az átírás, az értekezlet összefoglalása, a rögzítés és még sok más.

Integrálódik az Outlookkal és a Google Naptárral, és letöltés nélkül is működik. Ezzel beállítja az Egyszerűen automatikus csatlakozást az összes megbeszéléshez. Alternatív megoldásként meghívhatja Sembly bot🤖 bármelyik találkozóra a szabványos megosztási kóddal.

Támogatja a korábbi felvételek feltöltését is, hogy kihasználhassa az egyéb funkciók előnyeit. Ezenkívül Sembly a házigazda távollétében is részt vehet és rögzítheti a hívást.

  A $ lookup használata a MongoDB-ben

Ez rendelkezik webalkalmazásával, Chrome-bővítményével és mobilalkalmazásával, amelyekkel átveheti az irányítást minden folyamatban lévő felvétel felett. Minden megbeszélés után feldolgozza a felvételt, hogy webes vagy mobilalkalmazásában megjelenítse a kimenetet.

Minden felvétel teljes átírást (többnyelvű támogatás), összefoglalót, értekezleti jegyzeteket 📖megosztási lehetőséget és még sok minden mást kínál, hogy egyablakos megbeszélési asszisztenssé váljon a csúcskategóriás vállalkozások vagy az otthonról vagy távolról dolgozók számára.

Kipróbálhatja ingyenes szintjét, vagy 7 napos ingyenes próbaverziót vehet igénybe a fizetős csomagokhoz.

Próbáld ki a Sembly-t

MeetGeek

MeetGeek egy másik mesterséges intelligencia-alapú eszköz, amellyel rögzítheti, átírhatja és megoszthatja a megbeszéléseket a csapattal.

Ez a segédprogram integrálódik a naptárába, és letöltés nélkül csatlakozik minden megbeszéléshez, függetlenül a házigazda jelenlététől. Jegyzeteket és értekezlet-összefoglalókat készít, és eljuttatja azokat a postaládájába.

Néhány figyelemre méltó funkció a globális keresés (az értekezlettárból), a lejátszás (kívánatos sebességgel), a korábbi értekezletek feltöltése, a csapatkezelés, a kiemelések létrehozása, az átiratok letöltése stb.

A MeetGeek rengeteg integrációt kínál, beleértve a Google Drive-ot, a Notiont, a HubSpotot, a Slack-et, a Trellót stb. Ezen kívül a Meetgeeket több mint 2000 alkalmazással párosíthatja a Zapier-folyamaton keresztül, és kihasználhatja Upload API-ját és webhookjait a fejlett használati esetekhez.

A MeetGeek ingyenes csomaggal rendelkezik, és jelenleg 14 napos ingyenes próbaverziót kínál a Business előfizetéséhez.

Próbáld ki a MeetGeeket

Több is van!

Bár ezek az ingyenes eszközök a webkonferenciák rögzítésére szolgálhatnak, a fizetős eszközök fejlett funkciókat és próbaverziókat kínálnak. Azonban sok más eszköz is van, ahol kereshet és kipróbálhat. De az egyszerűség kedvéért röviden kipróbáltam a fent felsorolt ​​ingyeneseket, és minden kétség nélkül tudom ajánlani őket.

Remélem, most már könnyedén rögzítheti a Google Meets szolgáltatást. És hogy megismételjük, ne felejtsd el előzetesen kérni a hozzájárulást!

Ui.: Íme néhány online találkozó szoftver, amelyet megtekinthet.