A Google Meet-kódok használata megbeszélésekhez való csatlakozáshoz

A Google Meet-értekezletek létrehozása és csatlakozása egyszerű. Lehetősége van a Google Meet használatára Google-fiókkal vagy anélkül. Hasonlóképpen, bárki, akit meghív egy megbeszélésre, csatlakozhat ahhoz, függetlenül attól, hogy be van-e jelentkezve Google-fiókba vagy sem.

Google Meet kód

A Google Meet-linkek is viszonylag könnyen megoszthatók. A Zoom értekezlet hivatkozásaival ellentétben a Google Meet megbeszélés linkje sokkal kisebb, és szakaszokra van lebontva, így könnyebben megosztható vagy begépelhető.

Google Meet kódok

A Google Meet-kód tíz karakter hosszú. A 3-4-3 mintát követi, és az egyes szakaszokat kötőjel választja el, megkönnyítve az olvasást és a beírást.

  Hogyan csatlakozz az „Animal Crossing: New Horizons” tojásvadászathoz

A Google Meet kód azonosítása

A Google Meet-kód megadható a Google Meet webalkalmazásban vagy a mobilalkalmazásokban. A hivatkozást nem feltétlenül kell egészben megadni.

Ha nem biztos abban, hogy mi a Google Meet kódja egy értekezlethez, kövesse az irányelveket.

Ha új értekezlet-hivatkozást hozott létre, a .com/ után következő rész az értekezlet kódja. Az alábbi példában az értekezlet kódja: yfz-aivq-qrg

https://meet.google.com/yfz-aivq-qrg

Használja a Google Meet kódot

A kód birtokában csatlakozhat egy értekezlethez.

A Google Meet webalkalmazásban;

Látogatás Google Meet.
Kattintson az Adjon meg egy kódot vagy becenevet mezőbe.
Írd be a kódot.
Koppintson az Enter gombra, és csatlakozhat a megbeszéléshez.

Ha kódot szeretne használni a Google Meet iOS vagy Android alkalmazásban, kövesse az alábbi lépéseket.

  Mi az a Mirai botnet, és hogyan védhetem meg az eszközeimet?

Nyissa meg a Google Meetet.
Koppintson a Csatlakozás megbeszéléshez.
Írja be a kódot a mezőbe.
Koppintson a Csatlakozás elemre.

A kód beírásakor ügyeljen arra, hogy a kötőjeleket is beírja. A kód lényegében az értekezlet URL-jének része. Ez megkönnyíti a kód olvashatóságát, de nem jelenti azt, hogy a kötőjel használhatatlan.

Ha aggódik amiatt, hogy a link vagy a megbeszélés nem biztonságos, mivel az nincs titkosítva, akkor nem sok mindent lehet tenni. A Google Meet nem rendelkezik jelszóval, de az értekezlet házigazdája engedélyezheti vagy megtagadhatja a belépést a megbeszélésbe belépni próbáló személyek számára.

Következtetés

A Google Meet kódja nagyon hasonlít a Zoom által a felhasználóknak adott Meeting ID-hez. A Zoomtól eltérően a Google Meet a link segítségével teszi ezt meg. A Google Meet link nincs titkosítva, mint a Zoom link, mivel nincs benne jelszó. Ezért működik a hivatkozás hivatkozásként, és egy könnyen beírható kód is van hozzá.

  A SmartGit telepítése Linuxra