A Fitbit alkalmazás telepítése Windows 10 rendszeren

A tevékenységkövetők mindegyike rendelkezik mobilalkalmazással. Az alkalmazások a nyomkövető kísérőalkalmazásai, amelyek a firmware frissítésére és az adatok szinkronizálására szolgálnak a nyomkövetőről a telefonra. Ezután feltölti az adatokat egy Ön által létrehozott online fiókba, így bármikor áttekintheti azokat.

Fitbit Windows 10

Fitbit alkalmazás Windows 10 rendszeren

A tevékenységkövetők működéséhez általában nincs szükség mobilalkalmazásra. Önmagukban is jól működnek, feltéve, hogy feltöltik őket. Az alkalmazások azért vannak ott, mert a nyomkövető nem tud sok információt tárolni, és legtöbbjük nem tud közvetlenül csatlakozni az internethez.

  A szöveg előrejelzésének engedélyezése a hardveres billentyűzeten a Windows 10 rendszeren

Mindehhez Bluetooth-ra és mobilalkalmazásokra támaszkodnak. A Fitbit segítségével kihagyhatja a mobilalkalmazást egy asztali alkalmazás helyett, ha Windows 10 rendszert használ.

Telepítse a Fitbitet Windows 10 rendszeren

A hivatalos Fitbit alkalmazás Windows 10 rendszerhez elérhető a Microsoft Store-ban. Az alkalmazás párosíthatja Fitbit nyomkövetőjét, szinkronizálhatja adatait, és letöltheti a telepítő firmware-frissítéseket, amikor azok elérhetők.

Meglátogatni a Fitbit Microsoft Store oldal a böngészőjében.
Kattintson a Get gombra.
Nyissa meg a Microsoft Store alkalmazást, amikor a rendszer kéri.
Kattintson a Get gombra.
A Fitbit telepítve lesz.

Fitbit eszköz beállítása Windows 10 rendszeren

Beállíthatja Fitbit eszközét, azaz csatlakoztathatja az asztali alkalmazáshoz, és szinkronizálhatja vele az adatokat. Fitbit fiókkal kell rendelkeznie. Létrehozása ingyenes. Az eszköz csatlakoztatásához és az adatok szinkronizálásához a töltőkábellel is rendelkeznie kell.

  Hogyan lehet letiltani a Windows 10 idegesítő fókuszsegéd értesítéseit

Csatlakoztassa Fitbitjét a Windows 10-hez az adatkábellel.
Nyissa meg a Fitbit alkalmazást Windows 10 rendszeren.
Az eszközök listájából válassza ki a csatlakoztatni kívánt eszközt.
Fogadja el a szolgáltatási feltételeket.
Kattintson az Eszköz beállítása elemre.
Ha a rendszer kéri, hitelesítsen az eszközön.
Az eszköz csatlakoztatva lesz a Windows 10 rendszerhez.
Térjen vissza az irányítópultra, és az adatok szinkronizálódnak.

Megjegyzés: Bluetooth-on keresztül szinkronizálhatja az adatokat, de amikor először hoz létre kapcsolatot, azaz hozzáad egy nyomkövetőt az alkalmazáshoz, szüksége lesz az adatkábelre.

Következtetés

Amikor először csatlakoztatja a Fitbitet, előfordulhat, hogy a Windows 10-nek telepítenie kell az illesztőprogramokat. Amíg ezeket az illesztőprogramokat nem telepítette, előfordulhat, hogy a Fitbit alkalmazás nem észleli eszközét. Ha ez a helyzet, válassza le, majd csatlakoztassa újra az eszközt, miután az illesztőprogramokat telepítette. A Windows 10 rendszerhez készült Fitbit alkalmazás számos eszközt támogat, azonban ha régebbi vagy már nem értékesített eszköze van, előfordulhat, hogy az alkalmazás nem támogatja azt.

  Át lehet helyezni a Windows 10 értesítési előugró ablakait?