A Fireflies, a Krisp, a tl;dv és a Fathom a mesterséges intelligencia eszközei a jobb találkozókhoz

Helló! 🙋Ma a következő termékfrissítésekkel várjuk Önt! 📣

Tartalomjegyzék

Szentjánosbogarak

A Fireflies egy mesterséges intelligencia asszisztens, amely rögzíti, átírja és megszervezi a csapat összes értekezletét egy központi helyen. Több mint egy millió vállalat használja. A szentjánosbogarak segítségével másodpercek alatt kereshet az összes korábbi konvójában, és akcióelemeket hozhat létre.

Az AI-alapú platform részletes áttekintéseket, vázlatokat, megbeszéléseket, kulcsszavakat és műveleti elemeket kínál.

Az eszköz integrálható olyan híres találkozó- és ütemezési szoftverekkel, mint a Google Meet, a Zoom, a Teams Webex, a RingCentral és az Aircall, így a felhasználók gyorsan lekérhetik az adatokat és egyéb részleteket a hívásokba. Együttműködik olyan kommunikációs platformokkal is, mint a Slack és CRM, például a Salesforce, hogy segítsen biztosítani, hogy a tervek összehangolt cselekvéssé váljanak.

AI-alapú architektúrája 5 perc alatt gyorsan nyomon követi és böngészi az 1 órás találkozót. A felhasználók egyszerű kattintással gyorsan megtekinthetik a műveleteket, feladatokat, kérdéseket és egyéb kritikus mutatókat, hogy bepillantást nyerjenek az értekezletbe.

  Hogyan építsd fel szoftvermérnöki karriered?

Segít együttműködni munkatársaival, automatizálni a munkafolyamatokat a CRM-ben, és más értéknövelt funkciókat, például a konverziós intelligencia mérőszámait, amelyek segítenek mérni a teljesítményt, valamint javítani az értékesítést, a toborzást és más belső folyamatokat.

Krisp

A Krisp egy fejlett zajszűrő szoftver, amelyet a virtuális értekezletek során a kommunikáció javítására terveztek a hívások háttérzajának kiküszöbölésével. Növeli az online értekezletek termelékenységét az AI-alapú Voice Clarity és Meeting Assistant segítségével.

Krisp számos elismerést kapott, köztük a Gartner Cool Vendort, az AI 50 Forbes-t, a Peoples Voice győztesét stb.

Az AI-alapú technológiája zökkenőmentes és megszakítás nélküli hangélményt kínál mind az egyének, mind a csapatok számára. A világ legnagyobb vállalatai, köztük az AWS, a Siemens, az Accenture, a Cisco, a VMware, a Sony, a Solarwinds, a Github és még sokan mások, megbíznak a Krispben.

Egyetlen kattintással „intelligens” akadályként funkcionál eszköze és bármely online beszélgetési eszköz között, amely kioltja az összes háttérzajt. A platform visszhang-, zaj- és háttérbeszéd-kioltást kínál.

Mesterséges intelligencia segítségével találkozási átírást és ülésjegyzeteket biztosít. Az automatikus értekezlet-összefoglaló is hasznos.

  Hogyan tudom ideiglenesen letiltani a TikTokot

Különböző kommunikációs rendszerekkel kompatibilis, felhasználóbarát felülete pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók a beszélgetéseikre összpontosítsanak, ahelyett, hogy a hangzavarok miatt aggódnának. Ez egy kulcsfontosságú eszköz a távoli alkalmazottak, a virtuális iskolák és a digitális nomádok számára.

tl;dv

A tl;dv egy értekezletrögzítő, amely összefoglalja és átírja az ügyfelekkel, érdeklődőkkel és csapattagokkal folytatott hívásait.

Félmillióan választják a tl;dv-t. Segít kristálytiszta hanggal és képpel rögzíteni a hívásokat, és azonnal visszakeresni őket a találkozók gyűjteményéből. A Zoom alkalmazással vagy a Google Meet Chrome-bővítménnyel ingyenesen rögzíthet értekezleteket.

Azonnal kaphat pontos értekezlet-átiratokat a Zoomhoz és a Google Meethez több mint 25 nyelven. Az automatikus hangszórócímkék segítségével azonosíthatja, ki mit mondott.

Egy egyszerű kattintással vagy parancsikonnal gyorsan összefoglalhatja megbeszélései legfontosabb eseményeit. Az AI Meeting Note Taker gyorsan összefoglalja a témát, így Ön a beszélgetésre koncentrálhat. Keressen találkozótémákat a kulcsszóhoz kapcsolódó összes beszélgetés gyors azonosításához és összeállításához.

Az eszköz segítségével felzárkózhat a költségvetési megbeszélésekre, amelyeket az OOO vagy az ügyfélbeszélgetés áttekintése közben elmulasztott. Soha többé ne felejtsen el egy műveleti elemet, vagy ne hagyjon ki egy találkozó betekintést. Legyen szó Notionról, Google Docsról, Slackről, Salesforce-ról vagy HubSpotról, a platform könnyedén együttműködik a CRM-ekkel és az együttműködési eszközökkel.

  A linkelt listák megvalósításának megértése Pythonban

Felfog

A Fathom egy ingyenes Zoom alkalmazás, amely rögzíti, átírja és kiemeli a Zoom-hívások kulcsfontosságú pillanatait, így a jegyzetelés helyett a beszélgetésre koncentrálhat. Ha rákattint a Zoom hívás egy részének kiemelésére, az csodálatos módon összefoglalja az elhangzottakat. Használata egyszerű.

Segít rögzíteni, átírni, kiemelni és összefoglalni az értekezleteket, így a beszélgetésre koncentrálhat. Hihetetlenül egyszerű beállítani és elkezdeni.

Automatikusan létrehozza és szinkronizálja a hívásjegyzeteket a CRM összes megfelelő helyére.

A platform fejlesztéséhez a legjobb biztonsági szabványokat, például a végpontok közötti titkosítást, az alapos megfigyelést és a rutin harmadik féltől származó penetrációs tesztelést alkalmazták.

Zoom Apps Launch Partnerként átment egy SOC2 Type 2 auditon és egy alapos biztonsági felülvizsgálaton.