A felfüggesztett PlayStation-fiók deaktiválása

A PlayStation egy videojáték-márka öt otthoni konzollal, két kéziszámítógéppel, médiaközponttal, okostelefonnal, internetszolgáltatással és számos kiadványsal. Amikor a PSN-felhasználók megpróbálják megszegni a magatartási kódexet azáltal, hogy hamis információkat használnak fiók létrehozásához, bűnözői tevékenység folytatásához vagy népszerűsítéséhez, vagy más személyekről szóló személyes információkat osztanak meg az engedélyük nélkül, felfüggesztést vagy végleges kitiltást kapnak. Ha valaki tippeket keres a betiltott PSN-fiók tiltásának feloldásához vagy egy letiltott PlayStation-fiók deaktiválásához, akkor jó helyen jár. Hasznos útmutatót hozunk, amely megtanítja Önnek, hogyan lehet deaktiválni a felfüggesztett PlayStation-fiókot.

Tartalomjegyzék

A felfüggesztett PlayStation-fiók deaktiválása

Olvassa el a végéig, hogy részletesen megismerje a felfüggesztett PlayStation-fiókot, és megtudja, lehetséges-e a letiltott PlayStation-fiók deaktiválása.

Hogyan deaktiválhatom letiltott PSN-fiókomat?

Tiltott PlayStation-fiókot nem lehet deaktiválni. Nem fog tudni újra hozzáférni fiókjához, ha azt letiltották, és véglegesen letiltják.

Honnan tudhatom, hogy a fiókomat vagy a konzolomat felfüggesztették-e a PSN szolgáltatásból?

Amikor megpróbál bejelentkezni a PSN-be, hibaüzenet jelenik meg, amikor PlayStation-fiókját felfüggesztik. Általában kap egy e-mailt a felfüggesztés okairól és a felfüggesztés időtartamáról.

Hogyan kaphatom vissza a kitiltott PSN-fiókomat?

Ha PSN-fiókodat ideiglenesen kitiltják, a közösségi magatartási kódex megsértésének súlyosságától függően 7 napon vagy egy hónapon belül visszakapod. A PlayStation véglegesen kitilthatja, ha az ismételt figyelmeztetések ellenére elegendő számú felfüggesztést kap.

Feloldhatja a PSN a fiókom felfüggesztését?

Nem, a PlayStation Safety csapata alapos vizsgálatokat végez, mielőtt bármilyen felfüggesztést kiszabna a PlayStation Networkre. A felfüggesztések ezért véglegesek, és nem vonhatók vissza, kivéve, ha PlayStation-fiókodat fióktartozás miatt felfüggesztik. A fennmaradó egyenleg kifizetése után azt visszavonják.

  A titkosított VeraCrypt felszerelése Androidon

Feloldhatom a PSN-fiókom kitiltását?

A PlayStation támogatási csapatával való kapcsolatfelvétel és az ügyed vitája az egyetlen lehetőség fiókod tiltásának feloldására. Azonban kevés sikertörténet van. A kitiltás nem vonható fel, ha megsértette a PlayStation feltételeit.

A PSN kitiltás végleges?

A PSN tiltás lehet ideiglenes vagy végleges, a bűncselekmény súlyosságától függően.

Meddig van felfüggesztve a PSN-fiókom?

PSN-fiókját egy héttől akár egy életre felfüggeszthetjük. Kapnia kellett volna egy e-mailt a PlayStationtől, amely tájékoztat a felfüggesztés konkrét időtartamáról, valamint további információkat a felfüggesztett PlayStation-fiókról.

Mi a teendő, ha a PS4-fiókot véglegesen kitiltották?

Ha a fiókját véglegesen kitiltják, akkor nem tehet semmit. Ha fiókja véglegesen fel van függesztve, nem fog tudni hozzáférni a PlayStation Networkhöz. Ez azt jelenti, hogy nem használhatja a PS4 termékeket és szolgáltatásokat, beleértve azokat is, amelyekért fizetett.

  Apple AirPods frissítése

Tudsz még játszani a betiltott PS4-en?

Nem, nem fog tudni hozzáférni fiókjához, ha kitiltják, még azoknál a játékoknál sem, amelyekért fizetett, hacsak nem ideiglenes kitiltásról van szó.

Hogyan lehet feloldani a PSN visszaterhelési tilalmat?

PSN-visszaterhelés történik, ha PlayStation-fiókját felfüggesztjük, ha vásárolt, majd úgy döntött, hogy visszavonja azt. Be kell fejeznie az e-mail-ellenőrzési folyamatot, hogy eltávolítsa a kitiltást a fiókjából. Ezután egy második e-mailt fog kapni, amelyben meghatározott számú nap áll rendelkezésére, amelyben kérheti fiókja helyreállítását.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan lehet deaktiválni a felfüggesztett PlayStation-fiókot. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel őket az alábbi megjegyzések részben. Tudassa velünk, mit szeretne legközelebb megtanulni.