A FedEx követelés állapotának ellenőrzése

A FedEx egyike annak a sok cégnek, amelyek segítségével szinte bármit szállíthat és fogadhat. A szolgáltatás az egyik legnagyobb a maga nemében, és megbízható. Ennek ellenére egyetlen kézbesítési szolgáltatás sem mentes a problémáktól. A tételek elveszhetnek, nem szállíthatók ki, vagy szállítás közben megsérülhetnek. Sérült vagy elveszett tárgyak esetén panaszt tehet a FedEx-nél. A panasz megoldása időbe telik, de ellenőrizheti, hogy milyen előrelépés történt.

FedEx követelés állapota

Ellenőrizze a FedEx követelés állapotát

Keresetet nyújthat be a FedEx-nél online. A kereset egyszerre legfeljebb 200 tételre nyújtható be, és online is benyújtható. A követelést alátámasztó dokumentumokat kell csatolnia, valamint helyi (országon belüli) és nemzetközi (országon belüli vagy azon kívüli) szállítmányokra vonatkozó igényeket is benyújthat.

  Rejtett térfigyelő kamerák észlelése telefonjával

A kereset benyújtásához szüksége van;

A szállítmány nyomkövetési száma
Szállítási bizonylat vagy számla
Minden olyan dokumentum, amely igazolja, hogy az általa igényelt árut megvásárolta, hogy elveszett vagy megsérült

A kereset online, letölthető űrlap kitöltésével és e-mailben történő elküldésével nyújtható be. Függetlenül attól, hogy hogyan nyújtja be a követelést, a következő módszerrel ellenőrizheti annak állapotát.

Igénykövetési szám

Panasz benyújtásakor a FedEx e-mailben értesíti Önt a panasz beérkezéséről. A visszaigazoló e-mail tartalmaz egy követőkódot/számot. Ez a szám elengedhetetlen a követelés nyomon követéséhez. Ha reklamációt nyújtott be, és nem kapott megerősítő e-mailt, akkor nyújtsa be újra, vagy hívja fel a FedEx ügyfélszolgálatát, hogy megtudja, mi a hiba (győződjön meg arról, hogy minden dokumentumot mellékelt a keresettel együtt).

  Hogyan ellenőrizhető, hogy ki retweetelt egy tweetet

Keresse meg a FedEx követelés állapotát

FedEx követelése állapotának ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

Meglátogatni a A FedEx követeléseinek webhelye.
Jelentkezzen be FedEx-fiókjával.
Lépjen a Saját követelések lapra.
Használja a szűrőket a követelés megtalálásához.
Lépjen a Jelentések lapra a követelésekre vonatkozó jelentések megtekintéséhez.

Következtetés

Láthatja, hogyan halad a követelése, de a FedEx nem ad határozott idővonalat arra vonatkozóan, hogy a követelést mikor kell megoldani. A nemzetközi követelések esetében az idő a szokásosnál sokkal hosszabb lehet. A FedEx-nek különféle csatornákon kell keresztülmennie a nemzetközi követelések rendezéséhez. A helyi (országon belüli) követelések hamarabb megoldódhatnak. A rendezett követelés nem feltétlenül jelenti azt, hogy a FedEx megtéríti Önnek a sérült tételt. Ha a szállítási folyamat során nem talál hibát, és semmi sem utal arra, hogy a tétel megsérült a szállítás során, akkor az Ön követelése nem feltétlenül eredményezheti a pénz visszaküldését.

  Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a Mate Desktop beállításairól Linuxon