A Dr.Fone eszközkészlete átvitelhez, javításhoz, biztonsági mentéshez, helyreállításhoz és még sok máshoz!

A Dr. Fone egy 360 fokos szellemi eszközkészlet iOS és Android rendszerhez.

Az okostelefonok a legtöbbet birtokolt technológiai elemek. A legtöbbünknek legalább egy vagy több van, amelyek különféle felhasználási eseteket szolgálnak ki, mint például telefonhívások, közösségi média, streamelés, játék stb.

Következésképpen szeretnénk ezeket hibátlanul, megszakítás nélkül dolgozni.

De ez aligha van így, és időnként problémákba ütközünk. Noha a legjobb megoldás a hivatalos szervizközpontba járás, ez túlzás lehet, ami hatalmas erőforrás-pazarlással jár.

Tehát itt vagyunk a Dr.Fone szoftvercsomaggal, amely néhány kattintással kisegít számos problémából.

Jelenleg ez az eszközkészlet kilenc eszközt tartalmaz, amelyeket csomagban vagy külön vásárolhat meg. Tekintsük át mindegyiket, hogy lássuk, miről van szó.

WhatsApp átvitel

A WhatsApp sok személyes és üzleti élet szerves részévé vált.

Amint a névből is kitűnik, ez a WhatsApp adatátvitelről szól iOS-ről Androidra, Androidról iOS-re, Androidról Androidra és iOS-ről iOS-re.

A Windows és Mac rendszeren elérhető, néhány kattintással könnyedén működik, beleértve a WhatsApp üzleti fiókokat is.

Ez azonban nem korlátozódik az adatátvitelre. Ehelyett offline biztonsági mentéseket készíthet a számítógépén, szelektíven megtekintheti az előnézetet, és ennek megfelelően visszaállíthatja azokat.

Emellett működik a LINE, a Kik, a Viber és a WeChat számára is.

Képernyő feloldása

Mindannyian élvezzük a képernyőzárak által nyújtott fokozott biztonságot, csak azért, hogy felismerjük, milyen bosszantó lehet, ha elfelejti a mintát vagy a jelszót, vagy meghibásodás közben.

  Az 5 legjobb torrent kliens Linuxhoz

A Dr. Fone Screen Unlock néhány egyszerű lépéssel megszünteti ezt a fájdalmat.

Ezenkívül nem kell strébernek lenni a feloldáshoz, ha követi a képernyőn megjelenő szabványos utasításokat.

Ez jól működik a Samsung FRP, az Apple ID, a SIM-zár, az iTunes titkosított biztonsági jelszó és az iCloud aktiválási zár megkerüléséhez.

Támogatja a mintákat, a tűt, az ujjlenyomatot, az arcalapú feloldást Androidon, a jelszót, a Touch ID-t, a Face ID-t stb. iOS-en.

Telefon átvitel

Ahogy a név is mutatja, a Phone Transfer segítségével egyetlen kattintással válthat telefont. Ez több platformon és ugyanazon operációs rendszereken belül működik, kompatibilis a legújabb Android és iOS verzióval.

Szelektíven kiválaszthatja az átvinni kívánt adatokat, és könnyen elvégezhető.

A jelen pillanatban a Phone Transfer több mint 8000 eszközt fed le népszerű márkákon, beleértve az Apple-t, a Samsungot, az Oppo-t, az MI-t stb.

Adat visszanyerés

Számos helyzet vezethet adatvesztéshez, beleértve a véletlen törlést, a rendszer összeomlását, megszakadt frissítéseket, fizikai sérüléseket stb.

De még nincs veszve, ha rendelkezik Dr. Fone Data Recovery programmal, amely zökkenőmentesen működik iOS és Android eszközökön. Megfelelő sikeraránnyal rendelkezik; mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a telefont, és megtekintheti, hogy mit lehet visszaállítani.

A következőkkel működik:

  • Névjegyek és híváslista
  • Üzenetek és média
  • WhatsApp adatok stb.

Az iTunes/iCloud tároláshoz megpróbálhatja visszaállítani a fényképeket, videókat, dokumentumokat, hangjegyzeteket, hangpostát stb.

A belső tárhely mellett az SD-kártyán lévő elveszett adatok eléréséhez is telepíthető.

Telefon biztonsági mentés

Az adatok biztonsági mentése és visszaállítása ritkán felhasználóbarát dolog. És ez nem kevesebb, mint egy rémálom, ha úgy dönt, hogy az operációs rendszerek között vált.

  Hogyan kell játszani a Tridle-t

Ez a telefon biztonsági másolat azonban hatékony problémamentes megoldást kínál ezekre a biztonsági mentési és visszaállítási problémákra.

Lehetővé teszi például, hogy szelektíven biztonsági másolatot készítsen az Androidról, megtekintse és visszaállítsa azokat bármely Android vagy iOS eszközre. Ugyanígy néhány kattintással biztonsági másolatot készíthet iOS-ről, és visszaállíthat Android/iOS rendszerre.

Ezenkívül ezt az iTunes/iCloud biztonsági másolatának visszaállítására is használhatja Android vagy iOS eszközökön.

Végül ez a biztonsági mentési eszköz növekményes visszaállítást kínál, hogy minimális feldolgozási időt biztosítson az adatok felülírása nélkül.

Telefonkezelő

A Phone Manager úgy működik, hogy „lebontja az akadályt” az okostelefon és a számítógép között.

Android esetén a következő funkciók:

  • Vezeték nélküli szinkronizálás számítógéppel
  • iTunes és Android adatátvitel
  • Értesítéskezelés PC-ről

Az iOS verziók a következőket támogatják:

  • Adatkezelés számítógéppel iTunes nélkül
  • Adatátvitel iPhone, iPad és PC között

További funkciók készülnek iOS-re és Androidra, beleértve a névjegykezelést, az alkalmazások törlését (csak iOS), a médiakonverziót stb.

Rendszerjavítás

A rendszerhibák komoly problémát jelentenek, amely áldozatait a normalitás kemény keresésébe kényszeríti. Ez hasonlíthat a rendszerindítási hurokra, az alkalmazás összeomlására, az üres képernyőre, a telefon lefagyására, a blokkolt eszközre stb.

A Dr. Fone System Repair több mint 150 ilyen iOS rendszerproblémáról gondoskodik, beleértve az operációs rendszer leminősítését/frissítését, a tartós helyreállítási módot, az ismételt újraindításokat stb.

Az iOS-verzió rendelkezik egy egyszerű móddal (nincs adatvesztés), a speciális móddal és a helyreállítási lehetőséggel, ha eszköze eladását tervezi.

Hasonlóképpen hibaelhárítást végez az Android-eszközökön, tisztességes támogatással a legjobb márkák 1000+ modelljéhez.

  Az Androidhoz készült postafiók a csúsztatási mozdulatokkal és az intelligens kereséssel érkezik

Adatradír

A Data Eraser egy egyszerű eszköz, amellyel tisztára törölheti eszközét eladás előtt. A lényeg az, hogy ne hagyjon nyomot, és biztosítsa, hogy semmilyen adat-helyreállító program ne hozza vissza személyes adatait.

Azonban szelektíven törölheti az adatokat, például a WhatsApp-csevegéseket, névjegyeket, üzeneteket, híváselőzményeket, képeket stb.

A Data Eraser iOS és Android eszközökön érhető el.

Jelszókezelő (iOS)

Ez az Apple ID hitelesítő adatainak, jelkódjainak, alkalmazásbejelentkezési adatainak stb. mentéséről szól, hogy ne kelljen megjegyeznie őket.

Ezenkívül ezeket az adatokat exportálhatja a jól bevált jelszókezelőkbe, például a Keeper, 1Password, LastPass stb.

Dr. Fone: Az Ön mobilorvosa!

Tehát ez egy rövid áttekintés volt Dr. Fone-ról.

Megismételve, az összes eszközt megvásárolhatja egy csomagban, vagy szükség szerint külön-külön is. Emellett különféle tervek vannak, beleértve az éves, az élethosszig tartó, az üzleti és az oktatási terveket.

Ezenkívül minden eszközt ingyenesen kipróbálhat korlátozott funkciókkal, és vásárlás előtt megnézheti, hogy az eszköz támogatott-e.