A Disney Plus+ alkalmazás telepítése számítógépre (Windows 10)

A Disney+ a Walt Disney Entertainment tulajdonában lévő streaming szolgáltatás, amely filmek és tévéműsorok könyvtárát tartalmazza, amelyek kizárólag a Disney tulajdonában vannak.

Ide tartoznak a hagyományos Walt Disney-animációk és tévéműsorok (Aladdin, A kis hableány stb.), valamint olyan kasszasiker filmek, amelyek egyszerűen a Disney stúdiók tulajdonában vannak (X-Men, Bosszúállók franchise stb.).

A Windows-felhasználók számára eredetileg kizárólag webalkalmazásként volt elérhető, amelyet webböngészőn keresztül lehetett elérni, és még mindig nincs dedikált alkalmazás a hozzáféréshez, hacsak nem az Xboxhoz tartozót számoljuk.

Nos, ha sokkal egyszerűbb módot szeretne elérni a Disney+-hoz, hasonlóan a Netflixhez vagy az HBO GO-hoz, megmutatjuk, hogyan készítheti el saját Disney+ alkalmazását Windows 10 rendszerhez.

  Az egérgörgővel szabályozhatja a Windows átlátszatlanságát és méretét

Megjegyzés: Ahhoz, hogy ez működjön, rendelkeznie kell Microsoft Edge telepítve a számítógépén.

Hogyan telepíthetek Disney+ alkalmazást Windows 10 rendszeren?

Csakúgy, mint bármely más webhelyen, amelyen nincs külön Windows 10-alkalmazás, itt is mindig van lehetőség Progresszív webalkalmazás létrehozására a Microsoft Edge segítségével.

Így hozhatja létre saját Disney+ progresszív webalkalmazását:

Menj a Disney+ weboldal a Microsoft Edge böngészőn keresztül
A webhely betöltése után nyissa meg a beállítások menüt az Edge felhasználói felületének jobb felső sarkában található három ponton keresztül.
Válassza az Alkalmazások lehetőséget, majd válassza a Webhely telepítése alkalmazásként lehetőséget
Adjon nevet és leírást az alkalmazásnak, majd nyomja meg a Telepítés gombot

  Windows Defender védelem hozzáadása a Chrome-hoz

A Disney+ webhely mostantól XAML-héjjal rendelkező alkalmazásként lesz telepítve Windows 10-es számítógépére, és Ön létrehozza saját Disney+ alkalmazását, amellyel egyetlen kattintással elérheti a streaming szolgáltatást.

Sőt, elérhető lesz az Összes alkalmazás listában, mint bármely más UWP-alkalmazás, amelyet a Microsoft Store-ból telepíthet.

Ezenkívül a parancsikon testreszabható, rögzíthető a Start menüben, vagy akár el is küldhető, hogy elérhető legyen az asztalon.

Megjegyzés: A fent említett lépések azok a szabványos eljárások, amelyekkel szabadalmazott alkalmazásokat lehet létrehozni bármely webhelyhez, nem csak a Disney+-hoz, ezért mindenképpen használja ezt a módszert, hogy még több alkalmazást hozzon létre a gyakran látogatott webhelyeken.

Disney+ Windows 10 rendszeren

Ezzel véget is értünk a Disney+ alkalmazás Windows 10 rendszeren történő telepítéséről szóló cikkeinknek, és reméljük, hogy most még hatékonyabban élvezheti a Disney kiváló minőségű tartalmait.

  Alkalmazás futtatása a bejelentkezési képernyőn a Windows 10 rendszerben

Ha még több tippet és trükköt szeretne megtudni arról, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Windows 10 képességeiből, tegye meg javaslatait az alábbi megjegyzések részben.