A Discord sablonok használata

A Discord „csevegés játékosoknak” stílusa, annak ellenére, hogy széles körű funkcionalitása ideális eszközzé tette a kommunikációhoz a tevékenységek széles körében. Használja a Discord szerversablonjait, hogy egyedi közösségének saját platformot biztosítson.

A Discord segítségével létrehozhat egy ingyenes szervert, amely hang-, szöveges és videocsevegést biztosít Önnek és a tiédnek. Ezek a szerverek általában üres lappal kezdődnek. Tekintettel arra, hogy az alkalmazás egyre népszerűbb a nem játékokon kívüli szférában, a Discord úgy döntött, hogy még egyszerűbbé teszi a közösséggel való kommunikációhoz szükséges speciális terek létrehozását. A Discord szerversablonjai lehetővé teszik, hogy percek alatt teljes értékű szervert hozzon létre egyedi csatornával.

A Discord minden sablonhoz öt különböző stílusba sorolta a sablonokat: helyi közösségek (pl. osztályok), alkotók és hobbik (pl. könyvklubok), globális közösségek (pl. digitális egyezmények), családi barátok, és tanulmányi csoportok.

A sablonok egyikének használatához telepítse a Discord-ot Windows PC vagy Mac gépén, és kattintson a fenti öt hivatkozás egyikére. Ezen keresztül is elérheti ezeket a sablonokat A Discord sablonoldala.

Miután az új menü betöltődik a Discordban, adjon nevet a szerverének, töltsön fel egy képet, majd kattintson a „Szerver létrehozása” gombra.

A sablonszerver beállítása után a jobb gombbal a csatornákra kattintva kapcsolatba léphet velük. Alcsatornák létrehozásához kattintson a csatornák melletti „+” jelre, vagy válassza ki a fogaskerék ikont a jobb alsó sarokban a Beállítások menü eléréséhez.

Itt van egy „család és barátok” sablonos szerver, amelyet korábban készítettem.

A Discord mindig is elsősorban a játékorientált funkciókra összpontosított, mint például a Twitch integráció és az elegáns átfedések. Ezek a sablonok segítenek bővíteni az alkalmazás vonzerejét, miközben új módszereket találnak a Slackkal vagy a Teamsszel való versenyre.