A DirecTV 775-ös hibakód kijavítása

A kábelvágás forradalma nem úgy sikerült, ahogy tervezték. Jelenleg számos népszerű online streaming szolgáltatás létezik, amelyek mindegyike saját exkluzív katalógussal rendelkezik, amelyek használatához egyéni tagság szükséges. Sok felhasználó számára a kábeles előfizetés több tartalmat kínál olcsóbban.

Direktv

DirecTV

A DirecTV az At&T leányvállalata, és népszerű kábelszolgáltató, amely csatornák és streamelési lehetőségek széles skáláját kínálja. Set top boxon keresztül működik, használatához előfizetés szükséges. Az előfizetések nem olcsók, a legkisebb csomag 65 dollárba, a legnagyobb csomag pedig 85 dollárba kerül, de hozzáférést biztosít olyan tartalomhoz, amelyet nem kap meg az online streaming eszközökkel.

  Hogyan adhatjuk hozzá a „Keresés a Google-ban” kifejezést a Microsoft Edge jobb gombbal történő helyi menüjéhez

Javítsa ki a DirecTV 775-ös hibakódját

A DirecTV vevőegységen keresztül működik. A dobozt úgy kell beállítani, hogy működjön a TV-vel, és gyakran szakemberre van szükség a beállításához, amikor először csatlakozik.

A vevőegység nem védett a problémákkal szemben, és időnként megjelenhet a 775-ös DirecTV hibakód javítása. Ezt a kódot általában kimerevített kép vagy szakadt vagy pixeles kép/lejátszás kíséri. A hiba lényegében a kábelről érkező jel interferenciájának eredménye. A következőképpen javíthatja ki.

Ellenőrizze a hardvert

Győződjön meg arról, hogy a dobozba/vevőkészülékbe bemenő kábelek nincsenek meglazulva. Húzd meg, amit tudsz. Kapcsolja ki a tápegységet a dobozból, majd hajtsa végre egyszer, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden biztonságos. Ugyanezt tegye a rádióerősítőtől a TV-hez vezető vezetékekkel is. Ellenőrizze a TV-n is, hogy nincsenek-e meglazultak a kábelek.

  Hogyan kereshet egyszerűen a vágólap előzményei között Linuxon az indikátorközlemény segítségével

Ellenőrizze az SWM egységet. Zöld lámpát kell mutatnia. A lámpa nem világít, ez azt jelenti, hogy az egység nem kap áramot. Húzza ki, és csatlakoztassa egy másik áramforráshoz. Ha a lámpa nem gyullad ki, a készülék megsérülhet. Csereért forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Megjegyzés: A kábelek eltávolítása, leválasztása és újracsatlakoztatása előtt készítsen fényképet a doboz hátuljáról, hogy újra hivatkozhasson rá, amikor mindent csatlakoztat.

Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal

Bár ritka, a kábelszolgáltatások szolgáltatáskimaradást tapasztalhatnak. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és kérdezze meg, ha probléma van a hálózattal. Ha van, akkor meg kell várni a megoldást.

Ha nincs probléma a szolgáltatással, tájékoztassa őket, hogy a 775-ös hibát látja, és ők megoldják. Ha VPN-t használ a DirecTV-hez, ellenőrizze, hogy a VPN-szolgáltatás működik-e.

  Íme, hogyan kell gyorsan csinálni

Következtetés

A DirecTV 775-ös hibakódja gyakori hiba, amelyet a felhasználók láthatnak. Ha a hardver megfelelően működik, és nem sérült meg, ezt a problémát a DirecTV tudja a legjobban megoldani. Ha a hardver megsérül, ki kell cserélnie, és gondoskodnia kell arról, hogy a jövőben jobban kezelje.