A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása

A kábeles szolgáltatás előfizetésének költsége és a szolgáltatás minősége kiváló ok arra, hogy lemondjon egy szolgáltatásról vagy egy olyan média streaming szolgáltatásról, mint a Hulu, az HBO Max és a Netflix.

A kábelszolgáltatások többe kerülhetnek, mint több streaming szolgáltatás együttvéve, de sokan még mindig használják őket, gyakran azért, mert a streaming szolgáltatások földrajzilag korlátozzák a tartalmat.

DirecTV hiba 771, 40

DirecTV

A DirecTV az AT&T kábelszolgáltatása, és nem olcsó. Egy átlagos kábeldobozsal vagy vevőkészülékkel működik, és 65 és 85 dollár között van. A kapott csatornák száma változó, és a drágább előfizetések is HBO Max-ot biztosítanak.

  A Google betűtípusok egyszerű párosítása

Javítsa ki a DirecTV 771-es, 40-es hibáját

A kábelszolgáltatások ugyanolyan hajlamosak a hibákra és problémákra, mint a streaming szolgáltatások. A kábelszolgáltatás lényegében vezetékes kapcsolaton keresztül szállítja a tartalmat, és ez a kapcsolat problémákba ütközhet. A probléma a szolgáltatással vagy a jel fogadására használt hardverrel lehet.

A DirecTV 771, 40 hiba azt jelenti, hogy a vevő nem tud csatlakozni a parabolaantennához, vagy problémái vannak a kommunikációval. A probléma lehet a vevővel, az SWiM adapterrel vagy magával a parabolaantennával.

Íme néhány dolog, amellyel megpróbálhatja kijavítani a DirecTV 771, 40 hibát.

1. Kapcsolja be az SWiM adaptert

A SWiM adapter alapvetően az, ami összeköti a műholdat a vevővel. A kapcsolat elengedhetetlen része.

Húzza ki az SWiM adaptert az áramforrásból.
Várjon 10-15 másodpercet.
Dugja vissza az adaptert.

  Slack csatorna törlése, archiválása és szerkesztése (teljes oktatóanyag)

2. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e jelakadályok

A műhold veszi a jelet, amelyet a vevőkészülékhez és a TV-hez továbbít. Ha valami blokkolja, akkor a DirecTV 771, 40 hibaüzenet jelenik meg.

Győződjön meg arról, hogy műholdját nem blokkolja semmi, és nem változtatta meg az irányát. Legyen óvatos, amikor megvizsgálja, és ha azt gyanítja, hogy veszélyes lehet a műholdhoz jutni, kérjen műszaki támogatást az AT&T-től.

3. Ellenőrizze a vevőegységet

Győződjön meg arról, hogy a vevőegységben nincsenek laza kábelek. Vizsgálja meg a hátlapot és (először húzza ki az áramellátásból), és ellenőrizze, hogy minden megfelelően be van-e helyezve és be van csavarva.

4. Rossz időjárási viszonyok

A szélsőséges időjárás zavarhatja a parabolaantenna jelét. Ebben az esetben nem lehet mást tenni, mint megvárni az időjárás javulását.

  A Defense Driving úttervező eszköze lejátszási listákat, alkalmazásokat és egyebeket tartalmaz

Ha olyan helyen él, ahol télen esik a hó, előfordulhat, hogy a hó felgyülemlett és ráfagyott az edényre. Ki kell majd takarítani. Hívja az AT&T támogatását, és technikust küldenek a feladat elvégzésére.

Következtetés

Ha minden más nem segít, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Az AT&T ezt javasolja, mivel ez olyan probléma lehet a parabolaantennával, amelyet nem szabad saját kezűleg megjavítania.