A „csevegőüzenetei és hívásai a Microsoft Teamshez mennek” hibajavítás

A Skype-nak két verziója van; általános használatú verzió, amelyet bárki letölthet és telepíthet a Microsoft Store és a Skype Vállalati verzió kínálatából. A Skype Vállalati verzió csak a Microsoft 365 vállalati licenccel rendelkező felhasználók számára érhető el. Ha megvásárolja a Microsoft Teams vállalati licencét, a termék benne van.

A Microsoft Teams vállalati licence hozzáférést biztosít a felhasználóknak a Skype Vállalati verzióhoz, de bizonyos előre beállított beállításokkal is rendelkezik, amelyek megváltoztatják a Skype Vállalati verzió működését. Ha olyan Microsoft 365-licenccel rendelkezik, amely a Microsoft Teamshez és a Skype for Businesshoz is tartozik, akkor ugyanazok az előre beállított értékek érvényesek.

  30 fantasztikus kép a hideg évszakhoz

Javítás: „Az Ön azonnali üzenetei és hívásai a Microsoft Teamshez mennek”

Ha ugyanazt a fiókot használja a Microsoft Teamsben és a Skype Vállalati verzióban, akkor a Skype Vállalati verzióban a „Csevegőüzenetei és hívásai a Microsoft Teamshez mennek” üzenet jelenik meg. Ez az üzenet azért jelenik meg, mert a Microsoft Teams hívások kezdeményezésére és üzenetek küldésére is használható. Ez alapértelmezett alkalmazásként van beállítva ehhez.

Az „Az azonnali üzenetek és hívások a Microsoft Teamshez érkeznek” üzenet eltávolításához módosítania kell a Microsoft Teams beállításait. Konkrétan az Együttélés beállításait kell módosítanunk.

  Az oldalsávindító egy kicsúsztatható többfeladatos panelt ad az Androidhoz

Módosítsa a Microsoft Teams együttélési beállításait

A Microsoft Teams együttélési beállításainak módosításához a Microsoft Teams rendszergazdai fiókot kell használnia.

Keresse fel a Microsoft Teams felügyeleti központját a böngészőjében.
Jelentkezzen be a rendszergazdai fiókkal.
A bal oldali oszlopban bontsa ki a Szervezeti szintű beállításokat.
Lépjen a Teams Upgrade oldalra.
Nyissa meg az Együttélési mód legördülő menüt.
Ha a Skype Vállalati verziót szeretné használni hívásokhoz és üzenetekhez, és ki szeretné zárni a Microsoft Teamst, válassza a Csak Skype Vállalati verzió lehetőséget.
Ha a Skype Vállalati verzió és a Microsoft Teams szolgáltatást is használni szeretné, válassza a Szigetek lehetőséget.
Kattintson a Mentés gombra.
Indítsa újra a Skype Vállalati verziót.
Az „Az Ön azonnali üzenetei és hívásai a Microsoft Teamshez mennek” üzenet eltűnik.
A Skype Vállalati verzióból hívásokat kezdeményezhet.

  Az fd parancs használata Linuxon

Következtetés

A Skype Vállalati verzió továbbra is működik, és sok szervezet ezt használja a szokásos Skype használata helyett. Ez azonban nem ingyenes, és a Microsoft Teams sokkal kifinomultabb hívás- és üzenetkezelési vezérlőket kínál. A Skype vagy a Microsoft Teams használata a hívásokhoz és üzenetekhez attól függ, hogyan szeretné beállítani a hívási megoldást. A Microsoft Teams több korlátozást is tartalmazhat, ami bonyolulttá teszi a külső hívások kezdeményezését, de a Skype Vállalati verzió sokkal rugalmasabb.