A Covey csökkenti a toborzás és a WorkOS költségeit a fejlesztés megkönnyítése érdekében

Helló! 🙋 A következő termékfrissítésekkel állunk rendelkezésetekre ma! 📣

Medence

A mesterséges intelligencia által hajtott Covey segít csökkenteni a munkaórákat és akár 80 százalékos költséget is a toborzási folyamat során.

Covey egy mesterséges intelligencia beszerzési asszisztens, akit arra képeztek ki, hogy megtalálja és értékelje a megfelelő jelöltet az Ön pontos követelményei alapján. Saját szavaival leírhatja a felvenni kívánt készségeket és feltételeket, és a Covey létrehoz egy robotot, amely végrehajtja az Ön stratégiáját olyan legnépszerűbb platformokon, mint a Linkedin, a Github és számos önéletrajzi webhely.

A Covery bot kiértékeli és kiszűri a konkrét önéletrajzokat, és javaslatokat tesz a megfelelő jelölt kiválasztására. Covey időt takarít meg Önnek attól, hogy manuálisan átnézzen minden jelölt profilját. Megtekintheti az egyezések meghatározását, és visszajelzést adhat a rendszer okosabbá tételéhez.

  A hangbeállítások elérése és módosítása Androidon

A Covey CRM személyre szabott e-maileket küld a kiválasztott jelölteknek további feldolgozás céljából. Ezen túlmenően a konzolja segít diagramok létrehozásában, valamint a jelöltek közötti részletes kommunikáció megtekintésében, valamint az egy-egy kommunikációban. Néhány vezető cég azt állította, hogy Covey dollárt spórolt meg, és hatékony jelöltprofilokat biztosított.

WorkOS

A WorkOS egy fejlesztői platform, amely lehetővé teszi a vállalati használatra kész alkalmazások létrehozását anélkül, hogy több hónapos fejlesztésre lenne szükség.

Ez egy modern API-platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy néhány óra alatt tervezzenek és szállítsanak olyan vállalati funkciókat, mint az egyszeri bejelentkezés (SSO), a Directory Sync, egy adminisztrátori webhely a vállalati belépéshez, a Multi-Factor Auth és az Audit Logs.

  Hogyan akadályozhatja meg a számítógép lelassítását

A WorkOS által karbantartott és üzemeltetett Admin Portal felhasználóbarát felületet biztosít az informatikai rendszergazdáknak az egyszeri bejelentkezés és a címtárszinkronizálási kapcsolatok egyszerű, gyors és biztonságos konfigurálásához.

Csak néhány sornyi kóddal a WorkOS lehetővé teszi, hogy integrálja az egyszeri bejelentkezést meglévő alkalmazásába. Az alkalmazás több mint 20 identitásszolgáltatót támogat, köztük az Okta, a GSuite, az Azure, a Jumpcloud, a OneLogin és másokat.

Fejlesztőbarát API-jai több mint 12 címtárszolgáltatóval való interakciót tesznek lehetővé, beleértve a Microsoft Active Directory-t, az Oktát, a Workday-t és a Google Workspace-t, a teljes felhasználói életciklus-kezelés érdekében, beleértve a felhasználók, csoportok és hozzáférési korlátozások automatikus kiépítését és eltávolítását.

A vállalat 80 millió dollárt gyűjtött be egy Series B finanszírozási körben, és a leggyorsabban növekvő SaaS-ügyfelei közé tartozik a Webflow, a Hopin, a Vercel, a PlanetScale, a Loom, az Airbase és még sok más.

  Hogyan változtathatod meg az e-mail címedet PS4-en?

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.