A Course Hero előfizetés lemondása

A Course Hero egy e-platform, amely tananyagokat biztosít különféle kurzusokhoz. 2006-ban alapította Andrew Grauer, aki maga egy főiskolai hallgató, hogy segítse a végzős hallgatókat önbizalom építésében és hatékony felkészülésben a vizsgákra. A Course Hero segített felépíteni egy olyan ökoszisztémát, amely diákokat és tanárokat egyaránt magában foglal, hogy jobb tanulási lehetőségeket biztosítson a végzős hallgatóknak azáltal, hogy hozzáférést biztosít számukra a tantárgyukhoz kapcsolódó tananyagok ezreihez. Ez egy olyan platform, ahol a diákok és az oktatók egyaránt feltölthetnek tananyagokat, hogy segítsenek másokon, akik rászorulnak. Ha azonban azt keresi, hogyan mondhatja le a Course Hero előfizetést, akkor jó helyen jár. Azt is megtudhatja, hogyan mondhatja le a Course Hero-t és hogyan kaphatja vissza a pénzt, és sok más dolgot is megtudhat. Tehát folytassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan törölheti a Course Hero fiókot.

A Course Hero előfizetés lemondása

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan lehet lemondani a Course Hero előfizetést, és megéri-e a Course Hero előfizetést. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Mit csinál a Course Hero?

A Course Hero egy online tanulási platform. A Course Hero több mint 30 millió kurzusspecifikus anyagot tartalmaz, amelyekből a hallgatók megtekinthetik és tanulhatnak. A hallgatók tartalmat tölthetnek fel a Course Hero webhelyre, hogy segítsenek másoknak, és több feloldást és kérdést kapjanak. A Course Hero segített a diákok és oktatók ökoszisztémájának kialakításában, hogy lendületet és extra segítséget nyújtson a diákoknak, hogy zökkenőmentesen kövezzék le tanulmányi útjukat.

A tanulmányi útmutatóktól és a gyakorlati feladatoktól a tankönyvi megoldásokig és minden témában kiterjedt magyarázatokig, legyen az irodalom, biológia, történelem vagy matematika. A diákok minden választ megtalálhatnak problémájukra a Course Hero honlapján. A hét minden napján 24 órában házi feladatsegítő szolgáltatásokat is nyújtanak, hogy figyelembe vegyék a tanulók problémáit, és segítsenek nekik megoldani problémáikat.

Mennyibe kerül egy tanfolyami hős fiók?

A Course Hero egy e-platform az online tanuláshoz, amely több ezer tananyagot tartalmaz, amelyek útmutatást adnak és segíthetnek a tanulmányi utazás során. A Course Hero ingyenes Basic tagságot biztosít a felhasználóknak, amellyel feltérképezheti a webhelyük tartalmát, és kiválaszthatja a megvásárolni kívánt tervet, amely megfelel az igényeiknek és a költségvetésnek.

  • Az éves előfizetési díj 6,95 dollár havonta

  • A negyedéves előfizetési díj 9,95 dollár havonta

  • A havi előfizetés havi 14,95 dollárba kerül.

Regisztráció után a Course Hero közvetlenül a sajátjához visz tagsági oldal ahol megtalálja a felsorolt ​​árakat és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat, és ennek megfelelően válassza ki a csomagját.

Megjegyzés: Ha hozzájárul a Course Hero-hoz azáltal, hogy hozzáadja tanulmányi dokumentumait a Course Hero könyvtárához, a tagok feloldásait szerezheti meg. A tagok 10 tanulmányi dokumentumonként legfeljebb 5 feloldást szerezhetnek.

Megéri a Course Hero előfizetés?

Igen, érdemes Course Hero előfizetést szerezni. A diákok és oktatók több ezer dokumentumával megtöltöttük, így a hallgatók a személyes jegyzetektől a tanárok és professzorok által kidolgozott és továbbadott csúcskategóriás jegyzetekig terjedő ismeretek széles skáláját szerezhetik meg. A Course Hero ingyenes előfizetése segít a hallgatóknak áttekintést kapni az oldalról, és segít nekik határozott döntést hozni a szükséges szükségleteikről. Ha egy hallgató úgy érzi, hogy nincs szüksége az előfizetésre, lemondhatja a kurzus hősét, és visszakaphatja a pénzt.

Hogyan lehet telefonon kapcsolatba lépni a Course Hero-val?

Ha bármilyen problémába ütközik a Course Hero alkalmazással kapcsolatban, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a megoldás érdekében. Hívja az 1-888-634-9397 telefonszámot, hogy kapcsolatba lépjen a Course Hero ügyfélszolgálatával. Mielőtt kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal, kérjük, ellenőrizze a Course Hero támogatási oldalát, és esetleg választ kaphat kérdésére a Course Hero ügyfélszolgálat oldalon.

Hogyan oldhatod fel ingyen a Course Hero-t?

A Course Hero ingyenes feloldásokat biztosít felhasználóinak a zárolt dokumentumok megtekintéséhez. A feloldások megszerzéséhez a felhasználóknak eredeti dokumentumokat kell benyújtaniuk bármely témához kapcsolódóan. A benyújtott dokumentumnak hitelesnek és a témához kapcsolódó tartalmasnak kell lennie. Jutalomként feloldja a Course Hero zárolását, így hozzáférhet a zárolt tartalmakhoz, amelyek zároláskor homályosnak tűnnek.

Íme néhány egyszerű lépés a dokumentumok feltöltéséhez, hogy feloldja a zárolást, és megérje a Course Hero előfizetést:

1. Látogassa meg a Course Hero hivatalos honlapja és jelentkezzen be fiókjába.

2. Bejelentkezéskor kattintson a Feltöltések lehetőségre az irányítópult bal oldali paneljén.

3. A Feltöltések oldalon kattintson a Dokumentumok feltöltése lehetőségre.

4. Ezután töltse fel azokat a dokumentumokat, amelyeket hozzá szeretne adni a Course Hero webhelyhez a Dokumentumok hozzáadása lehetőségre kattintva.

5. A kívánt dokumentum hozzáadása után adja meg a kurzus nevét a megfelelő részben.

6. Ezután kattintson a Tanulmányi források feloldása opcióra, amely 10 dokumentum feltöltése után feloldódik.

Hogyan mondhatja le a tanfolyam hősét, és kaphatja vissza a pénzt?

A Course Hero előfizetés lemondására és a pénz visszaszerzésére nincs lehetőség. Az automatikus megújítás funkció kikapcsolásával azonban leállíthatja az ismétlődő kifizetéseket. Díj kerül felszámításra, és csak akkor kerül levonásra a számlájáról, ha rendelkezik futó Premier tagsággal.

Felveheted a kapcsolatot a Course Hero ügyfélszolgálati csapatával, és teljes visszatérítést kaphatsz, ha még nem használtad a feloldásokat vagy kérdéseket. Ha kapcsolatba szeretne lépni az ügyfélszolgálattal, látogasson el ide támogatási oldal. Küldjön be egy e-mailt, amelyben kéri a teljes visszatérítést, és ismerteti a problémát.

Alternatív megoldásként manuálisan is törölheti a Course Hero fiók automatikus megújítási funkcióját, hogy leállítsa az ismétlődő kifizetéseket. Az alábbi néhány egyszerű lépést követve törölheti a Course Hero fiókot. Mielőtt azonban ezt megtenné, győződjön meg arról, hogy felhasználta a fennmaradó előfizetési idejét, mivel a Course Hero fiók törlésével az esedékes juttatások lejárhatnak.

I. lehetőség: Törölje a Course Hero előfizetést a webhelyről

1. Látogassa meg a Course Hero hivatalos honlapja és jelentkezzen be fiókjába.

2. Ezután kattintson a Profil ikonra > Beállítások.

3. A Fizetési módok alatt megtalálja a lehetőséget, hogy leállítsa az ismétlődő fizetéseket kártya hozzáadásakor. Kattintson az Ismétlődő tagság leállítása lehetőségre.

4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és erősítse meg a törlést.

Megjegyzés: A Course Hero fiókról való leiratkozás nem téríti vissza a befizetett költségeket.

II. lehetőség: A Course Hero előfizetés lemondása iOS-eszközről

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.

2. Érintse meg a sajátját Apple azonosító a tetejéről.

3. Érintse meg az Előfizetések opciót.

4. Keresse meg és érintse meg a Course Hero előfizetést.

5. Ezután érintse meg az Előfizetés törlése gombot.

III. lehetőség: A Course Hero előfizetés lemondása a Play Áruházból

Megjegyzés: Ezek a lépések csak azoknak szólnak, akik Google-fiókjuk használatával feliratkoztak a Course Hero szolgáltatásra.

1. Nyissa meg a Play Áruház alkalmazást Android-eszközén.

2. Érintse meg a profil ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Érintse meg a Fizetések és előfizetések menüpontot.

4. Érintse meg az Előfizetések pontot.

5. Válassza ki a Tanfolyam hős előfizetést, és érintse meg a Kezelés elemet.

6. Érintse meg a Mégse gombot az előfizetés törléséhez.

Miután megerősítette lemondását, e-mailt fog kapni a Course Hero-tól, amely értesíti fiókja törléséről. A Course Hero fiók törlésével fiókja visszaáll az alaptagságba.

Megjegyzés: A lemondás 7 munkanapot vesz igénybe. A fennmaradó összeget a Course Hero fiók törlése előtt ki kell fizetni.

Visszakaphatja a pénzét a Course Hero-tól?

Igen, ha számláját az előfizetés automatikus megújítása miatt megterhelték, és Ön nem használta fel előfizetését. E-mailben kérelmet nyújthat be a probléma ellenőrzésére. Miután a Course Hero csapata ellenőrizte az Általános Szerződési Feltételeket, akár teljes visszatérítést is kaphat az előfizetésből levont összegért.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velük, menjen a címre Course Hero támogatás és kattintson a Kapcsolat gombra. Kap egy Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal űrlapot az adatok megadásához és elküldéséhez. Általában körülbelül egy munkanapot vesz igénybe, mire visszaérkezik a Course Hero ügyfélszolgálata.

Hogyan lehet lemondani a kurzushős kérdését?

Előfordulhat, hogy a kérdésében hibát talál, vagy teljesen rossz kérdést írt be, ilyen esetekben bármikor törölheti a beírt kérdést. A Course Hero webhelyről néhány egyszerű lépést követve törölheti kérdését:

1. Navigáljon a Course Hero hivatalos honlapja és jelentkezzen be fiókjába.

2. Az Irányítópult oldalon kattintson az Ön kérdései elemre a bal oldali panelen.

3. Keresse meg a törölni kívánt kérdést, és kattintson a Mégse gombra.

Megjegyzés: Időnként a Course Hero automatikusan törli a kérdést. Ennek az az oka, hogy a kérdésre nem kap választ, vagy nem kap megfelelő választ egy oktatótól vagy a kérdésfeldolgozótól. Ilyen esetekben a tagok értesítést kapnak kérdésük törléséről, és a kérdést beváltják.

Hogyan törölheti a Course Hero fiókját?

A Course Hero fiók törlése vagy megszüntetése nem jó megoldás, ha fizetett tagságod van. Ha az előfizetése lejárt, és már nem használja a Course Hero szolgáltatást, és törölni szeretné fiókját, kövesse az alábbi néhány egyszerű lépést:

1. Menjen a Course Hero hivatalos honlapja a böngészőjében.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve Course Hero fiókjába.

2. Ezután kattintson a profilképére, majd a Beállítások lehetőségre.

3. Kattintson a Fiók törlése lehetőségre a Fiókom alatt a Fiókbeállítások oldal alján.

4. Végül kattintson a Fiók törlése lehetőségre a Course Hero fiók törlésének megerősítéséhez.

Hogyan lehet feloldani a kurzushős dokumentum elmosódását?

A Course Hero dokumentumai elmosódnak, ha ingyenes fiókot használ, és meg szeretne tekinteni egy dokumentumot. Ingyenes fiók használata esetén van egy módja annak, hogy feloldja a Course Hero dokumentum elmosódását: saját valódi tananyagot küld be, és ingyenes feloldást kap. A dokumentum elmosódásának megszüntetéséhez a tananyag elküldésével, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. Jelentkezzen be Course Hero fiók és írja be kérdését a keresősávba.

2. Kattintson a Dokumentumra a válaszhoz tartozó dokumentum eléréséhez.

3. Ezután kattintson a Teljes dokumentum megtekintése opcióra a képernyő jobb felső sarkában.

4. Ezután kattintson a Dokumentumok hozzáadása gombra a hozzáadni kívánt anyagok hozzáadásához a dokumentum elmosódásának megszüntetése érdekében.

5. Végül kattintson a Tanulmányi források feloldása lehetőségre, miután feltöltött 10 dokumentumot.

Alternatív megoldásként választhat egy előfizetési csomagot, hogy könnyedén hozzáférjen az összes dokumentumhoz, miközben professzionális válaszokat kap a kérdésére.

Fizetniük kell a tanároknak a Course Hero-ért?

Nem, a tanároknak vagy oktatóknak nem kell fizetniük a Course Hero szolgáltatásokért. Éppen ellenkezőleg, a pedagógusok akár 3 dollárt is kereshetnek minden általuk megválaszolt kérdés után, de ennek a válasznak pontosnak és értékesnek kell lennie. A tanárok akár 12-25 dollárt is keresnek óránként, attól függően, hogy mennyi tapasztalatot és időt fordítanak a platformra. A pedagógusok rugalmasan válaszolhatnak a kérdésekre, amikor csak akarnak. Ezenkívül hozzáférhetnek az ország különböző egyetemeinek kurzustartalmához.

Bajba kerülhet a Course Hero fiókkal?

Nem, a Course Hero fiókkal nem fog bajba kerülni, ha helyesen és megfelelő szándékkal használja. Egyes gonosztevők nem úgy használják a platformot, ahogyan azt tervezték. A Course Hero használatának megfelelő módja a Course Hero anyagainak felhasználása egy témával kapcsolatos koncepciók elmélyítésére és egy tantárgy vagy téma jobb megértésére.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan lehet lemondani a Course Hero előfizetést, és mit ér a Course Hero előfizetés. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.

  Íme, mit jelent Full Stack fejlesztőnek lenni