A Classic Chess Titans letöltése és játéka Windows 10 rendszeren (oktatóanyag)

A Microsoftnak volt néhány igazán emlékezetes játéka Windows 7 rendszeren. Ezeket általában olyan játékokkal játszották, mint a Solitaire, a FreeCell, a Mahjong és a Sakk. A világ legtöbb részén az emberek vagy ismerik őket, vagy elég könnyen megtanulják őket. Ezeket a játékokat nemcsak eltávolították a Windows 10 következő verzióiból, hanem elavulttá váltak, és olyan játékokkal helyettesítették őket, amelyeket senki sem akart.

Chess Titans Windows 10 rendszeren

Nincs hiány online sakkjátékokból, mobil sakkjátékokból (próbálja ki a Tall Chesst) vagy offline sakkjátékokból, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számítógép ellen játszanak, de a Chess Titans továbbra is nagyon hiányzik.

  Energiagazdálkodási tervek importálása és exportálása Windows 10 rendszerben

A Chess Titans egyike volt annak a sok játéknak, amelyet a Micorosft kifejlesztett és törzsalkalmazásként adott ki Windows 10 rendszeren. Lehetőséget kínált a felhasználóknak arra, hogy a számítógép ellen vagy másik emberként játsszanak, feltéve, hogy az ember fizikailag jelen van, és fehérként is játszhat. vagy fekete.

Töltse le a Chess Titans programot Windows 10 rendszeren, és telepítse

Mivel a Microsoft leállította a Chess Titanst és az összes többi játékot, amely a Windows 7 rendszerben volt, az egyetlen módja annak, hogy harmadik féltől származó tárolókból töltse le őket. Számos harmadik féltől származó szoftvertár hordozza a játékokat, de mindig ellenőriznie kell a fájlt, mielőtt futtatná, hátha rosszindulatú.

  A Windows 10 újraaktiválása hardverváltás után

Látogassa meg a Arvhice.org oldal Windows 7 játékokhoz.
A jobb oldali oszlopban kattintson a Windows végrehajtható fájlra.
Engedélyezze a fájl letöltését.
A letöltés után futtassa az EXE-t.
Válaszd ki a nyelved.
Válassza ki a telepíteni kívánt játékokat. A Chess Titans a „Chess” néven szerepel a játékválasztási listában.
Kattintson a Tovább gombra, és engedélyezze a játék telepítését.

Játssz a Chess Titans játékkal Windows 10 rendszeren

A Chess Titans játékhoz Windows 10 rendszeren kövesse az alábbi lépéseket.

Nyissa meg a Chess Titans alkalmazást a Start menü Alkalmazások listájából.
Alapértelmezés szerint a felhasználó fehérként játszik a számítógép ellen.
Nyissa meg a Játék menüpontot a menüsorban, és válasszon egy másik játékostípust és/vagy ellenféltípust a játékhoz.
Nyissa meg a Játék>Opciók menüpontot a játékon belüli viselkedés megváltoztatásához, pl. nehézségi szint, grafika minősége, animációk, hangok stb.
Lépjen a Játék>Megjelenés módosítása menüpontra, és válasszon egy másik stílust a táblához és a bábukhoz.

  Automatikus váltás a sötét témára éjjel a Windows 10 rendszerben

Megjegyzés: Bármikor kiléphet a játékból. A játékot elmentheti és folytathatja, amikor legközelebb van ideje játszani, vagy eldobhatja, és bármikor újat indíthat.

Következtetés

A Chess Titans játéka egyszerű. Lehet, hogy nem a legjobb tábla- és játékdarab kialakítású, de általában nehéz olyan játékokat találni, amelyek nem tolakodóak. A játékok általában bonyolult menükkel, a játékhoz nem sok közükkel rendelkező funkciók hosszú listájával, valamint a sakkhoz szükségesnél több csengővel és síppal készülnek. Valójában a design az egyetlen hibája a Chess Titansnak, és nem valószínű, hogy elmúlik, mivel új skineket nem fognak fejleszteni, de továbbra is nagyszerű játék marad egy csendes napon.