A ciklusösszetevők használata a Microsoft Teamsben az együttműködés megkönnyítésére

Hatékony együttműködési eszközökre van szükség. Mégis, több eszköz bevezetése néha több zavart okozhat, nem pedig felhígítja azt. Ennek a kihívásnak a megoldására számos platform új alkalmazáson belüli együttműködési funkciókat ad hozzá.

A belső kommunikációban már széles körben elterjedt Microsoft Teams Loop összetevőket vezetett be az együttműködési munka további egyszerűsítése érdekében. Akár nyomon követi a feladatokat, akár közvélemény-kutatásokat hajt végre, akár közösen ír tartalmat, a Loop-összetevők mindent megtalálnak.

Így használhatja a Loop összetevőket a Teams alkalmazásban a fokozott együttműködés érdekében.

Mik azok a ciklusösszetevők a Microsoft Teamsben?

A cikluskomponensek a Microsoft Teams moduljai, amelyek lehetővé teszik az együttműködést. Ezeket az összetevőket más felhasználókkal együtt szerkesztheti a Teams chatben, ahol az összetevő meg van osztva.

  10 legjobb eszköz a képek elmosódásának megszüntetésére és a fényképminőség javítására

Az összetevőket soron belül szerkesztheti, és valós időben tekintheti meg más felhasználók szerkesztéseit. A Loop a következő típusú együttműködési összetevőket kínálja:

 • Felsorolásos lista
 • Ellenőrző lista
 • Számozott lista
 • Bekezdés
 • asztal
 • Szavazóasztal
 • Feladat lista
 • Hogyan készítsünk hurokkomponenseket

  A Loop komponensek létrehozása egyszerű; megteheti közvetlenül a Teams csevegéséből. Itt van, hogyan:

 • Nyissa meg a kívánt csevegődobozt, ahol az együttműködői vannak. Ha még nincs ilyen, hozzon létre egy csoportos csevegést a kívánt munkatársakkal.
 • A csevegési üzenetmezőben válassza ki a Loop összetevők ikont. Ekkor megjelenik az elérhető összetevők listája.
 • Válassza ki a kívánt hurokkomponenst. A kiválasztott összetevő most bekerült az új üzenetbe.
 • Írja be a tartalmat.
 • Végül kattintson a Küldés gombra az üzenet elküldéséhez a chatben. A többi csevegőtag most soron belül szerkesztheti a tartalmat.
 •   Hogyan állíthatja vissza a beérkező leveleket az iPaden

  A @ jellel is megemlíthet személyeket az összetevő tartalmán belül. Ez hasznos olyan feladatlistáknál, ahol hozzárendelteket adhat hozzá egy feladathoz, vagy amikor bizonyos személyeket kell kérnie a tartalomhoz.

  A hurokösszetevők szerkesztése

  Mint korábban említettük, a Loop komponensek könnyen szerkeszthetők soron belül. Csak kattintson az összetevőt tartalmazó üzenetre, vigye a kurzort a szerkeszteni kívánt pontra, és kezdje el a gépelést.

  • Gépelje be a / parancsot olyan elemek beszúrásához, mint a dátumok, említések, képek és akár más Loop-összetevők.
  • Megjegyzés hozzáadásához írja be a // parancsot.

  A hurokösszetevők megosztása

  Ha egy Loop-összetevőt hoz létre egy Teams-csevegésben, az automatikusan megosztja azt a csoportos csevegés összes tagjával. A megosztási beállításokban ellenőrizheti az összetevők aktuális hozzáférését, és módosíthatja az engedélyeiket.

    A Storybook használatának első lépései a Reactban

  Meglévő Loop-összetevő megosztásához egy másik csevegésben kattintson a Hivatkozás másolása lehetőségre, lépjen a másik csevegési mezőbe, és illessze be a másolt hivatkozást új üzenetként. A kimásolt hivatkozást más Office.com-alkalmazásokkal is megoszthatja, például az Outlook és a Whiteboard között.

  A hurokkomponensek kezelése

  A hurokösszetevők .loop fájlokként vannak tárolva a OneDrive-on. Ezeket a fájlokat úgy érheti el, keresheti, szerkesztheti, törölheti és visszaállíthatja, mint bármely más OneDrive-fájlt. Tehát, ha áthelyezi a mappát a OneDrive-on, az új hely engedélyeitől függően előfordulhat, hogy a Loop-összetevők leállnak.

  A Teams rendszerben a Loop-összetevő hivatkozással ellátott címére kattintva navigálhat a OneDrive-helyére.

  Állítsa össze csapatát hurokelemekkel

  A Microsoft Teams hurokösszetevői bizonyítják, hogy a legegyszerűbb eszközök hogyan képesek jelentősen befolyásolni a valós idejű együttműködést. Miért nem próbálja ki, és növelje csapata termelékenységét a Loop összetevőkkel?