A ChatGPT használata az Apple Watchon

A ChatGPT hype egyhamar nem megy sehova, mivel a chatbot tovább terjed a platformok között. Mivel a chatbot fejlesztői API-ja már nyilvános, számos fejlesztő ugrott rá, és kezdett el alkalmazásokat és élményeket készíteni. Ha a ChatGPT Sirivel való használatáról szóló útmutatónkat használta, akkor van fogalma arról, hogy miről beszélünk. Ha azonban úgy gondolta, hogy a hordható termékek nem szerepelnek ebben az egyenletben, meg fog lepődni. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy közvetlenül a csuklójáról is használhatja a ChatGPT-t? Nos, folytassa az olvasást, miközben megmutatom, hogyan használhatja a ChatGPT-t közvetlenül az Apple Watch-ról bonyolult lépések nélkül. Tehát viselje az Apple Watch-ot, tegye maga mellé a telefont, és tegyük ezt.

A ChatGPT használata az Apple Watch-al (2023)

Bár alább részleteztük a ChatGPT beállításának folyamatát, megmutatjuk, hogyan hozhat létre Apple Watch-komplikációt ehhez. Ha inkább ezt szeretné látni, használja az alábbi táblázatot:

A ChatGPT beállítása és használata az Apple Watchon

Egy újonnan elindított watchGPT nevű alkalmazást fogunk használni, hogy a ChatGPT-t integráljuk Apple óránkba. Ne feledje azonban, hogy ez egy fizetős alkalmazás. Ha hajlandó megvenni, kövesse az alábbi lépéseket a gyors beállításához és használatának megkezdéséhez.

  12 hasznos Excel-bővítmény kis- és közepes vállalkozások számára

1. Keresse meg az App Store-t, és vásárolja meg a watchGPT alkalmazást (3,99 USD/ 349 Rs) kezdeni. Ha elkészült, az alkalmazás közvetlenül magára az órára települ. Itt az ideje, hogy az órához forduljunk.

2. Nyissa meg az Apple Watch alkalmazáslistáját a korona megnyomásával. Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem találja a watchGPT-t, majd érintse meg a megnyitásához.

3. Most a watchGPT kabalája fog találkozni. Egyszerűen érintse meg a „Kérdezz bármit” feliratú négyzetet, és írja be a kérdést. Ha megnyomja a „Kész” gombot, az alkalmazás elkezd gondolkodni.

4. Néhány másodperc múlva a watchGPT megjeleníti a választ, és görgetve elolvashatja azt. Most már használhatja a ChatGPT erejét az Apple Watchon!

5. Ezután, ha meg szeretné osztani a választ, görgessen le, és érintse meg a „Megosztás” gombot. Ezután kiválaszthatja, hogy a ChatGPT által generált választ iMessage-en vagy Mail-en keresztül küldje el. Hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor nem tud hozzáférni telefonjához vagy laptopjához, de sürgős levelet kell készítenie, vagy írásban meg kell válaszolnia egy fontos kérdést.

  4 AI mémgenerátor azonnal használható

Az alkalmazás rövid tesztelése azt mutatja, hogy rendkívül jól működik. A ChatGPT-hez hasonlóan az alkalmazás is írhat esszéket, mesélhet vicceket és recepteket, megoldhat matematikai egyenleteket stb. A válaszok gyorsak voltak, és alig volt állásidő. Úgy tűnik azonban, hogy van egy ismeretlen szókorlát, amely miatt az alkalmazás hibaüzenetet dob ​​fel, amikor hosszú válaszokat kér tőle. Bár egyelőre nem tud hosszas beszélgetéseket folytatni, a fejlesztő azt tervezi, hogy ehhez támogatást, saját API-kulcsok hozzáadásának lehetőségét és további funkciókat kínál a jövőben.

A watchGPT hozzáadása komplikációként

A watchGPT alkalmazás alkalmazásfiókjába való folyamatos navigálás fárasztó lehet. Szerencsére könnyen hozzáadhatja a ChatGPT alkalmazást Apple Watch-komplikációként a gyors használat érdekében. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. A kezdőképernyőn érintse meg és tartsa lenyomva az óra számlapját, hogy szerkesztési módba lépjen. Ha ott van, érintse meg a „Szerkesztés” gombot a kezdéshez.

2. Csúsztasson balra, amíg el nem éri a komplikációk lapját. Ha ott van, érintse meg azt a komplikációt, amelyet ki szeretne cserélni. Cseréljük a jobb alsó szövődményt.

3. Ekkor megjelenik az elérhető szövődmények listája. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a watchGPT, majd koppintson rá.

4. Ha elkészült, egyszerűen érintse meg bárhol, vagy nyomja meg a koronát, hogy az óralaphoz lépjen, és kész.

  Változásnapló és kiadási megjegyzések szoftver a termékfrissítésekhez a felhasználók számára

És itt van. A ChatGPT mostantól közvetlenül az Apple Watch kezdőképernyőjén található. Egyszerűen koppintson rá, amikor csak úgy érzi, hogy gyorsan cseveg.

Adja hozzá egyszerűen a ChatGPT-t Apple Watch-hoz

Remélem, ez a gyors útmutató segít a ChatGPT egyszerű beállításában és használatában az Apple Watchon. Bár a hordható verzió jelenleg egy kicsit korlátozott, a teljes verzió színültig tömve van. A ChatGPT-vel sok nagyszerű dolgot tehet, hogy felpezsdítse a napját. Ezekkel a legjobb ChatGPT Chrome-bővítményekkel akár böngészőjébe is hozhatja a chatbotot. Unod a chatbotot? Itt az ideje, hogy nézze meg ezeket a legjobb ChatGPT alternatívákat, és nézze meg, hová viszi a képzelet.