A ChatGPT elérése a Mac menüsorából

Megjelenése óta a ChatGPT népszerűsége robbanásszerűen megnőtt, és nehéz volt nem felszállni a hype vonatra. A ChatGPT-t az OpenAI képezte ki és fejlesztette ki társalgási AI chatbotként, amely emberszerű válaszokat generál. A ChatGPT-vel úgy kommunikálhat, mint egy normál emberi lénnyel. Kérdéseket tehet fel, javaslatokat kérhet, információkat kaphat, és még rendszeres beszélgetéseket is folytathat a ChatGPT-vel. A ChatGPT segítségével rengeteg nagyszerű dolgot tehet, de nem lenne jobb, ha anélkül férne hozzá az AI chatbothoz, hogy újra és újra meg kellene nyitnia a webhelyet? Nos, ha Ön Mac-felhasználó, megteheti. A ChatGPT-t közvetlenül a Mac gépe menüsoráról érheti el, és ez rendkívül egyszerű. Tehát nézzük meg, hogyan működik.

Ellentétben a Google-lal és a Microsofttal, akik már részt vesznek a Bard AI-vel és a Bing AI Chat-tel folytatott párbeszédes mesterségesintelligencia-vonat fedélzetén, az Apple még nem száll fel a mesterséges intelligencia chatbot-vonatára, és esetleg frissíti a Sirit a ChatGPT használatára iPhone-on és Mac-en. A legkifinomultabb társalgási AI élmény eléréséhez egyelőre ragaszkodnia kell a ChatGPT-hez. Jordi Bruin fejlesztőnek köszönhetően azonban most már közvetlenül a macOS-eszközére telepítheti a ChatGPT-t, és elérheti a menüsorból. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan érheti el pontosan a ChatGPT-t a Mac menüsorából.

  Spoiler címkék használata üzenetek és képek elrejtésére a Discordon

Jordi Bruin kifejlesztette a macGPT alkalmazást, amely lehetővé teszi a ChatGPT összes képességének és funkciójának ingyenes elérését egy ügyes alkalmazás formájában.

Így, látogatás a macGPT webhelyre a csatolt hivatkozás segítségével, és kövesse az alábbi lépéseket a ChatGPT hozzáadásához a Mac menüsorhoz.

  • A macGPT webhelyen megjelenik egy üzenet, amely azt mondja: „Ezt akarom!” jobbra. A fenti szövegmezőben meg kell adnia azt az összeget, amelyet fizetni szeretne a fejlesztőnek kemény munkájáért. Alternatív megoldásként egyszerűen beírhatja a „0 USD” értéket az összeg rovatba, és ingyenesen letöltheti az alkalmazást. Itt a támogatott operációs rendszerrel, a fájlmérettel, a letöltések számával és az értékelésekkel kapcsolatos információkat is láthat.

  • Az összeg megadása után kattintson az „Ezt akarom!” gombra. gombot, és a Gumroad a pénztár oldalra viszi. Most adja meg PayPal vagy hitelkártya adatait a tranzakció befejezéséhez. Csak az e-mail címét kell megadnia, és nem kell kártyaadatokat megadnia, ha az ingyenes lehetőséget választja. A tranzakcióról számlát kap e-mailben (a fizetett és ingyenes opciókról egyaránt).
  7 Amazon árkövető, amelyet a megfelelő időben vásárolhat

  • A letöltés után csomagolja ki a mappát a kívánt helyre, és kattintson a macGPT ikonra a szoftver elindításához. Az indítást követően figyelmeztető üzenet jelenik meg. A folytatáshoz egyszerűen kattintson a „Megnyitás” gombra.

  • Ekkor megjelenik a ChatGPT logó a macOS menüsorában. Ezzel bármikor azonnali hozzáférést biztosít a ChatGPT AI bothoz.

  • Amikor a menüsor ikonjára kattint, a macGPT megnyitja a ChatGPT kezdőlapját macOS-eszközén.

  • Itt kell bejelentkeznie ChatGPT-fiókjába. Ha nincs fiókja, akkor regisztrálnia kell egyet.

  • És íme! Sikeresen telepítette a MacGPT-t az eszközére.

  • Most, ha kíváncsi arra, hogy a macGPT ugyanúgy működik-e, mint a ChatGPT, mi magunk teszteltük az alkalmazást. Tesztelésünk során nem találtunk problémát a macGPT-vel. Mivel ez csupán a hivatalos ChatGPT webhely webburkolója, rendeltetésszerűen működik.
  Albumborítók manuális hozzáadása az iTunesban

Próbálja ki a MacGPT-t macOS-eszközén most!

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és azonnal elkezdi használni a macGPT-t Mac-eszközén. És hatalmas kiáltás Jordi Bruinnak, amiért a ChatGPT-t behozta a menüsorba. Ha túl van a hírverésen, javasoljuk, hogy próbálja ki a legjobb ChatGPT alternatívákat is. Ha pedig szeretné használni a Bing AI-t a webböngészőjében (a Microsoft Edge kivételével bármely böngésző), megtekintheti a linkelt cikket. Visszatérve a szóban forgó témára, az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk a macGPT-vel kapcsolatos gondolatait.