A CameraTweak 2 gesztusokat, időzítőt és egyebeket ad hozzá az iOS 7 kameraalkalmazáshoz

Ha már egy harmadik féltől származó kameraalkalmazás rajongója vagy iPhone-ra, akkor az iOS 7-re való frissítés után talán nem hiányzik túlságosan a CameraTweak. Aki azonban korábban belekóstolt a finomításba, az biztos, hogy izgalommal tölti el a hír, hogy a CameraTweak 2 nemrég megjelent iOS 7-re. A módosítás frissített verziója nem csak a legújabb iOS-verzióval kompatibilis; teljesen új felhasználói felületet és néhány új módot kínál a kamera extra funkcióinak élvezetére. A CameraTweak 2 fotó- és videómódban is működik, olyan opciókkal, mint a fehéregyensúly-zár, a visszaszámláló, a timelapse mód és még sok más. Annak érdekében, hogy a CameraTweak 2 valóban kényelmes legyen és ne legyen feltűnő, a fejlesztő gesztusokat adott hozzá, amelyek biztosítják, hogy a hozzáadott gombok ne zavarják a kamera normál működését.

  Egyéni Ne zavarjanak vezetés közbeni automatikus válasz beállítása iOS 11 rendszerben

Amikor a módosítás telepítése után először elindítja a Camera alkalmazást, egy animált ábra jelenik meg a keresőben, amely bemutatja a további gombok eltüntetésének és előhívásának módját. Egyszerűen csak függőlegesen kell húznia a képernyőt a gombok láthatóságának váltásához. Az ezekkel a gesztusokkal kapcsolatos utasítások a CameraTweak 2 Beállítások menüjében is megtalálhatók. A menü további lehetőségei közé tartozik a beállítások a Fényképezőgép alkalmazásba mentéséhez, valamint a „Speciális mód” működésének módosítása.

Speciális módban a felhasználók a képernyő megérintésével módosíthatják az expozíciózár helyzetét. A csípés által hozzáadott sávban elérhető második gomb lehetővé teszi a time-lapse mód elindítását, ahol csak ki kell választani a késleltetési időszakot, és meg kell nyomni a rögzítés gombot, mielőtt a kamera elkezdhet dolgozni. A visszaszámláló tökéletes szelfik készítéséhez. Mindkét módban az időtartam módosítására szolgáló tárcsa meglehetősen ügyes kialakítású. A beállítás módosításához el kell forgatnia az ujját a tárcsa körül. A fehéregyensúly módot a CameraTweak 2 sáv utolsó gombjával kell működésbe hozni.

  Adjon hozzá képregénystílusú szöveget és beszédbuborékokat fotóihoz [iOS]

A kép felbontásának módosításához a rögzítés előtt nyomja meg a zár melletti gombot. Az elérhető felbontások 144p és 2448p között vannak, mindegyik opció mellett szöveges leírással, amely leírja, hogy a felbontást milyen célra használják leginkább. Videó módban a felbontás opciót egy gomb kíséri, amely megváltoztatja a fényképezőgép FPS értékét. A White Balance Lock funkció a videók rögzítésekor is működik. Ha állóképeket szeretne készíteni videózás közben, nyomja meg a kamera ikont a CameraTweak 2 sávban.

A CameraTweak 2 0,99 dollárba kerül, ha Ön a csípés régebbi verziójának meglévő felhasználója, de aki még nem ismeri a CameraTweaket, annak 1,49 dollárt kell fizetnie, hogy megragadja. Ha a CameraTweak 2 olyan csomagnak tűnik, amely javítja az iOS 7 élményét, próbálja ki a jailbreak áruház BigBoss tárházát.

  A Feedworthy For Reddit egy gesztus alapú alkalmazás az ágyban való redditáláshoz [iOS]