A CALCU egy erőteljes Android számológép alkalmazás gesztusokkal és témákkal

A legtöbb felhasználó számára a számológépek általában a legkevésbé használt okostelefon-alkalmazások közé tartoznak, de mivel ezek az egyik legfontosabb elem, az összes jelenlegi nagy mobil operációs rendszerben van ilyen. Bár legyen az Android, iOS vagy Windows Phone, a számológép alkalmazás meglehetősen egyszerű. Bemutattunk néhány hatékony és egyedi, harmadik féltől származó alternatívát az Android számára, mint például a DLD Calc, a MyScript Calculator és az AirCalc, amelyek mindegyike egyedi funkcionalitást kínál az asztalra. A műfaj új kiegészítése, a CALCU: The Ultimate Calculator ezzel szemben a teljes élmény újragondolását célozza. A CALCU már jó néhány napja létezik, és már kapott néhány dicséretes véleményt a felhasználóktól. Amellett, hogy mindenféle számítást elvégezhet, az alkalmazás támogatja a gesztusokat, a témákat és a felület testreszabását.

  Töltse le a Google Now Launcher APK-t bármely Android-eszközre

A felület meglehetősen elegáns és jól kidolgozott, gördülékeny animációkkal, amelyek a számítások között jelennek meg. Ezután 12 további skin áll rendelkezésre az alkalmazás gyors átalakításához, és maga a felhasználói felület is testreszabható néhány módon. Az elrendezés egy pillanat alatt átalakítható szabványról tudományosra az alkalmazás beállításaiból.

A gesztusok támogatása nem kiterjedt; az alkalmazás néhány mozdulatot támogat további funkciókhoz, amelyeket a felhasználók esetleg ismételten szeretnének elérni, és néhány további műveletet a számítások végrehajtásához és törléséhez (ezek a Beállítások > Laboratóriumok menüpontban engedélyezhetők). Csúsztassa lefelé a billentyűzetet a számítás elvégzéséhez, és csúsztassa felfelé az összes törléséhez. Az eredményterület megérintésével a vágólapra másolódik.

Az eredménymezőn lefelé csúsztatva megtekintheti az összes korábbi számítás előzményét, amelyet egyenként vagy egyszerre törölhet.

  A 8 legjobb Android hangrögzítő

Az alkalmazás a hagyományos tudományos számológép összes funkcióját kínálja. Olyan operátorokat vagy állandókat is hozzáadhat, amelyek alapértelmezés szerint nincsenek a billentyűzeten/billentyűzeten, és eltávolíthatja azokat, amelyeket nem használ annyira. Ehhez húzza felfelé az ujját a képernyő alsó szélétől, érintse meg a „+” gombot a következő képernyőn, és adja meg, hogy mit szeretne hozzáadni.

Meghatározhatja egyéni konstansait, vagy választhat az alkalmazással együtt szállított főbbek közül, amelyek „Matematika”, „Fizika”, „Százalék” és „Egyéb” kategóriákra oszthatók.

A beépített témák meglehetősen stílusosak, és egyetlen érintéssel teljesen átdolgozzák a felületet. A változtatások nem csak a billentyűzetre vonatkoznak, hanem az alkalmazás összes többi szakaszára is.

A Beállítások képernyő az összes téma mellett lehetővé teszi a fent említett számítási gesztusok váltogatását a „Labs” alatt, kiválaszthatja a kívánt trigonometrikus mértékegységet (radián vagy fok), és engedélyezhet egyéb paramétereket, például a teljes billentyűzetkiosztást, ezerelválasztót, tizedes kerekítést és tapintást. Visszacsatolás.

  A Google Maps Voice megváltoztatása iPhone és Android rendszeren

Összességében a CALCU remek kiegészítője a műfajának. Nemcsak erős, de néhány új funkciót is behoz az asztalra. Ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban.

Telepítse a CALCU: The Ultimate Calculator alkalmazást a Play Áruházból