A böngésző most tiszta webböngészést kínál Androidon Flash-támogatással

A Google Play Áruházban nincs hiány webböngészőből. A Google Chrome például jó választás, ha sebességre, lenyűgöző felhasználói felületre és rengeteg szolgáltatásra vágyik. Az Opera, a Maxthon, a Mercury és a Next stb. szintén nagyszerű alternatívái a részvénykínálatnak, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ha meg szeretné tekinteni a csapat legjavát, tekintse meg ezt a böngészőalkalmazás-összeállítást, amelyet 2013-ban tárgyaltunk. Most a Browser az új gyerek a blokkon, amely olyan gyors webböngészési élményt nyújt, mint a Chrome, de ami megkülönbözteti, az az szuperkönnyű kialakítás, mindössze néhány kilobájt. Nézzük meg közelebbről.

A Now Browser felhasználói felülete egy letisztult, minimális megjelenésű Mercury-szerű lapsávból, valamint egy címmezőből áll, jobb oldalon egy kis fogaskerék gombbal a menü eléréséhez. Támogatja a Flash lejátszást, lehetővé teszi a könyvjelzők használatát és a privát böngészést.

  Hogyan készítsünk egyező grafikont Microsoft Excelben

Az alkalmazás különböző típusú navigációs gesztusokat is támogat. Például a balról jobbra csúsztatással előre visz, míg a másik oldal az előző oldalra navigál ugyanazon a lapon. Az oldalon belül bárhol duplán koppintva beállítja a nagyítási szintet, hogy az oldal a képernyőhöz illeszkedjen, míg a fül hosszan tartó megnyomása bezárja azt. A böngészőből való kilépéshez hosszan lenyomva tarthatja a vissza gombot az eszközön.

A korábban említett kis fogaskerék gomb megérintésével elérheti az előzményeket, a könyvjelzőket és az alkalmazáson belüli megosztást. Ugyanerről a képernyőről indíthat új inkognitó (privát böngészés) munkamenetet, hozzáadhatja az aktuális oldalt a könyvjelzőkhöz, és navigálhat a Beállításokhoz.

A Beállítások képernyő egy csomó beállítást tartalmaz, amelyeket a böngészési preferenciáinak megfelelően módosíthat. Például a User Agent alapértelmezettről asztali számítógépre, mobilra vagy egyénire módosítható, a helyhozzáférés, a teljes képernyős mód és a Flash Player támogatás be- vagy kikapcsolható. Ezen kívül módosíthatja az alapértelmezett keresőmotort, megadhatja a kezdőlap URL-címét és sok mást a Speciális beállításokban.

  Szöveg nagyítása vagy kicsinyítése a Google Chrome-ban

A Browsernek most van egy Pro változata is, amely olyan extra előnyöket kínál, mint az X Connectionsave Mode, amely megtakarítja a 3G forgalmat, JavaScript-gyorsítás és még sok más. Az alábbiakban mindkét verzióhoz hozzáadtunk Play Áruház hivatkozásokat.

Telepítse most a böngészőt a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse most a Browser Pro alkalmazást a Play Áruházból (Fizetett)