A Bluesky elindította az Android App és a Snapchat Partner Summit rendezvényét

Helló! 🙋Ma a következő termékfrissítésekkel várjuk Önt! 📣

A Jack Dorsey által támogatott Twitter alternatív Bluesky eléri az Androidot

A Twitter-alternatíva, a Bluesky, amelyet a Twitter társalapítója, Jack Dorsey támogat, már elérhető az Android felhasználók számára. A szoftver, amely a decentralizált közösségi hálózatok és a válassz saját algoritmusok jövőjét ígéri, február végén jelent meg az iOS-felhasználók számára, és még zárt bétaverzióban van.

A data.ai alkalmazásintelligencia-cég szerint a Bluesky iránt nagy a kereslet. A Bluesky 240 000 élettartamra szóló iOS-telepítéssel rendelkezik.

A Bluesky felépítette Authenticated Transfer (AT) Protocol nevű protokollját, és célja, hogy támogassa a „nagyszabású elosztott közösségi alkalmazásokat, beleértve a fiókhordozhatóságot, az algoritmikus választást, az együttműködést és a teljesítményt.

Van néhány különbség a Twitter és a Bluesky között, például Bluesky kérdése: „Mi újság?” Miközben a Twitter megkérdezi: „Mi folyik itt?” Az alkalmazás egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, és lehetővé teszi egy 256 karakterből álló bejegyzés létrehozását, amely fényképeket is tartalmazhat.

  A TimePIN automatikusan megváltoztatja az Android lezárási képernyő PIN-kódját az aktuális idő szerint

A bejegyzés megszövegezésekor nincs közvetlen üzenet funkció a Bluesky-ban, de a felhasználók kereshetnek és követhetnek más embereket, akárcsak a Twitteren.

Az egyik lapja lehetővé teszi az értesítések megtekintését, amelyek magukban foglalják a kedveléseket, újra közzétételeket, követéseket és válaszokat, hasonlóan a Twitterhez.

A Bluesky-felhasználók megoszthatnak, némíthatnak és blokkolhatnak fiókokat, de a speciális funkciók, például a listákhoz való felvételük továbbra sem állnak rendelkezésre.

A Bluesky tavaly 13 millió dollárt kapott, Dorsey-vel az igazgatótanácsában. A szolgáltatás használatához először csatlakoznia kell a várólistához, vagy be kell szereznie egy meghívókódot egy barátjától.

A Snapchat bejelentette, hogy mindenki számára ingyenes az AI chatbot

A Snapchat egy sor bejelentést tett a legutóbbi Snap Partner Summit alkalmából, beleértve az ingyenes AI chatbotot, a generatív mesterséges intelligencia által hajtott AR Lenseket és az új funkciókat, például az új Stories-funkciókat, a Snap Map frissítéseit, a Bitmoji fejlesztéseket, valamint a virtuális interakció új módjait. barátokkal, és így tovább.

  Hogyan lehet elérni egy törött képernyővel rendelkező Android telefont

A Snapchat mesterséges intelligencia chatbotja, amelyet az OpenAI GPT technológiája hajtott végre, korábban csak fizetős ügyfelek számára volt elérhető, most pedig világszerte minden felhasználó számára ingyenes. Ami a Snapchatet illeti, a felhasználók nagyjából 2 millió üzenetet küldtek naponta a chatbot segítségével.

Az AI chatbot célja, hogy a ChatGPT-hez hasonló élményeket adjon, a funkció pedig segít születésnapi ajándékot adni egy BFF-nek, kirándulást szervezni, vacsorarecepteket ajánlani, verset írni egy barátnak stb. Az AI chatbot szintén ajánljon megfelelő lencséket, vagy tegyen javaslatokat a gyengített tevékenységekhez.

Egy másik bejelentésben a Snapchat bemutatta a generatív mesterséges intelligencia által vezérelt AR objektíveket. A Snapchat új „Kozmikus lencsét” mutat be, amely animált sci-fi környezetté alakítja Önt és környezetét?

A Snapchat azt mondta, hogy megkönnyíti a felhasználók számára a releváns objektívek megtalálását, és az alkalmazás olyan objektíveket ajánl, amelyek illeszkednek a felhasználó által készített fénykép vagy videó kontextusához.

A Primo egy francia startup épület IT menedzsment szoftver kis- és középvállalkozások számára; 3,4 millió dollár finanszírozást gyűjtött össze a Headline, a GFC és a vezető SaaS angyal befektetőktől.

  Rögzítsen képernyőképet Android-telefonján anélkül, hogy számítógépéhez csatlakoztatná

A Primo nyomon követi és kezeli a teljes informatikai infrastruktúrát, például az eszközpark üzembe helyezését és konfigurálását, az eszközvásárlást, az MDM-et (Mobile Device Management), a biztonsági megoldásokat, a biztosítást és a támogatást.

Ezen túlmenően mindezek a részletek szinkronban vannak a HR-rendszerrel, és minden számlázás átlátható és központosított.

Központosított konzolja segíti a rendszergazda nélküli be- és kilépést, és a Google vagy a Microsoft 365 rendszerrel integrálva 360 fokos láthatóságot biztosít. Mindezeket a tevékenységeket egyetlen informatikus kezeli egy központi műszerfalról.

A legtöbb kis- és középvállalkozás – akár az IT-szektorból, akár más iparágakból – harmadik felekre támaszkodik az IT-támogatás terén, vagy kis szervezetek számára költséges lenne informatikai csapatot vagy IT-menedzsert toborozni az ilyen vállalatokhoz; A Primo hasznos lehet.

A Primo a SaaS kísérője kíván lenni azoknak a kisvállalatoknak, amelyek sok terméket ugyanazon a platformon csomagolnak, így nem akarnak különböző szállítóknál futni informatikai támogatási tevékenységeik fedezésére.