A Bing AI Chat Widget beszerzése iOS és Android rendszeren: Magyarázat

Növelni szeretné kreativitását és termelékenységét munkahelyén vagy iskolájában okostelefonok használata közben? Használhatja a Bing AI Chat iPhone, iPad vagy Android mobileszközén.

A ChatGPT 2022. november 30-i bemutatása óta az információtechnológia mindenben a mesterséges intelligencia átalakulásával néz szembe. Mostanra minden IT-vállalkozás megvizsgálja a mesterséges intelligencia beépítésének lehetőségeit a szokásos működésébe. Az egyének nincsenek magukra hagyva. A ChatGPT vagy a Bard ingyenes vagy fizetős verzióját is használhatja tanuláshoz, tartalomkészítéshez és termelékenységhez.

A mesterséges intelligencia chatbot használata kényelmesebbé válhat, ha ezeket az AI-kat beillesztheti okostelefonjaiba. Míg a ChatGPT és a Bard webböngésző alapú, van egy jobb alternatíva, amelyet kipróbálhat. Ez a Bing AI Chat a Microsofttól. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan helyezheti be ezt az AI-t okostelefonjába.

Bing AI Chat: A ChatGPT és a Bard feltörekvő versenytársa

A Bing AI Chat egy intelligens chatbot, amelyet a Microsoft fejlesztett ki a Microsoft Edge webböngésző Bing keresőjének részeként. A természetes nyelvi feldolgozást (NLP) és a gépi tanulási algoritmusokat használja fel az emberszerű beszélgetések szimulálására.

Ez a mesterséges intelligencia keresőmotor és a chatbot lényegében az OpenAI ChatGPT (4. kiadás) Large Language Model (LLM) Microsoft verziója. Hasonló válaszokat kínál ahhoz, ahogyan Ön és én válaszolunk a kérdésekre.

Ezenkívül az eszköz nem korlátozódik a szöveges válaszokra, mivel az AI az OpenAI DALL-E modelljével is integrálódik, hogy képekkel hozzon létre válaszokat. Így a szöveges válaszok mellett generatív képeket is készíthet, ha leírja, mire van szüksége a Bing AI Chatben.

Az új Bing egyre nagyobb figyelmet kap a következő okok miatt:

 • A ChatGPT-hez képest a Bing AI Chat frissebb. Az OpenAI társalgási mesterséges intelligencia legújabb verziójának felhasználásával működik: GPT-4. Ezért a gépi tanulási modelljei sokkal frissebbek, mint a ChatGPT. Ne feledje, hogy a ChatGPT 2021 szeptembere után sok dologról nem rendelkezik ismeretekkel.
 • A ChatGPT nem tud keresni az interneten, míg a Bing AI Chat képes keresni az interneten a keresett tartalmat. Ezután saját gépi tanulási modelljei segítségével dolgozza fel az eredményeket, hogy beszélgetési hangon adja meg az eredményeket.
 • A Bing AI Chat és a Google Bard hasonlóak, mivel mindkettő képes keresni az interneten. A Bard azonban kevésbé hozzáférhető, mint a New Bing. A Bing AI chat mindig elérhető az Edge webböngészőben. A Google Bard használatához hozzá kell férnie a dedikált internetes portálhoz. Így a Bard alapértelmezés szerint nincs integrálva egyetlen webböngészővel sem.
 • A szakértők arra számítanak, hogy a Bing AI Chat nagyobb nyilvánosságot kap majd, mivel dedikált mobilalkalmazásokkal rendelkezik.
  A Siri parancsikonok biztonsági mentése az iCloudba iOS 12 rendszeren

A Bing AI Chat szolgáltatásai és funkciói

Az alábbiakban megtalálhatja azokat az izgalmas új funkciókat, amelyeket az Új Bing hozott a generatív nyelvi modell chatbotok ökoszisztémájába:

Cseveghet a Binggel, hogy választ kaphasson kérdéseire, akárcsak egy téma szakértőjét (kkv-t) megkérdezve. Egyszerűen írja be kérdését, és a Bing beszélgetési hangnemben jeleníti meg az eredményeket. Ha részletes eredményre van szüksége, további kérdéseket tehet fel.

A Bing AI Chat egyik nagyszerű tulajdonsága a tartalomkeresés különböző módokon. Kereshet szövegek, képek és videók segítségével. A Bing AI és ML modellek segítségével elemzi a bemenetet, és pontos válaszokat generál.

#3. Személyre szabott eredmények

A Bing mostantól személyre szabott tartalomjavaslatokat hoz létre a Bing Insights lapon. Azt fogja tapasztalni, hogy a tartalomjavaslatok szorosan kapcsolódnak ahhoz, amit a Bing Search szolgáltatásban keres vagy cseveg az Új Bingen.

#4. Pontosabb eredmények

A legtöbb esetben a Bing pontosan állít elő szöveges, képi és videóalapú tartalmat a keresési lekérdezés alapján. Ez azt jelenti, hogy az AI által előállított tartalmat azonnal felhasználhatja. A tartalmat azonban az üzleti vagy személyes közzétételi irányelvek szerint kell csiszolnia.

Ezenkívül a mesterséges intelligencia által generált tartalom finomításához utasításokat is hozzáadhat a Binghez, például 100 szavas leírást készíthet, képeket rajzolhat fehér háttérre, ne hivatkozzon bizonyos webcímekre stb.

#5. Bing Image Creator

A Bing AI Chat a DALL-E mélytanulási modellekkel érkezik. Ezért a New Bing képes átalakítani a szövegalapú bemeneteket digitális képekké.

A chatbot lehetőséget kínál a létrehozott kép testreszabására is, például 3D-s modellt készíthet belőle, egy személyt hozzáadhat egy generatív járműhöz, és így tovább.

#6. Bing Compose

Közvetlenül a Bing AI Chat lapja mellett található a Compose kártya. Az Írás funkcióval szöveges tartalmat hozhat létre kulcsszavakból, kis kifejezésekből vagy hosszú leírásokból. Ezenkívül testreszabhatja a generatív nyelvi feldolgozási modellt a következő paraméterekkel, hogy AI által generált tartalmat kapjon személyre szabottan:

 • Hangnem: Professzionális, okozati, lelkes, vicces és informatív
 • Formátum: Ötletek, Blogbejegyzés, E-mail és Bekezdés
 • Hossz: rövid, közepes és hosszú

#7. Bing csevegési előzmények

Az Új Bing az összes vele folytatott csevegést a Legutóbbi tevékenység részben tárolja. Így visszatérhet bármely korábbi csevegéshez, és onnan kezdheti meg a beszélgetés kiterjesztését. Nincs szükség arra, hogy az AI által generált webes eredményeket vagy tartalmat egy másik jegyzetkészítő alkalmazásba mentse.

#8. Bing mobil támogatás

A Bing AI Chat már elérhető a főbb mobileszközökön az Apple vagy a Google App Store ökoszisztémája alatt. Ezért a Google Barddal és a ChatGPT-vel ellentétben nincs szükség számítógépre a generatív nyelvű chatbot eléréséhez. Minden tanulást, internetes keresést és tartalomkészítést elvégezhet okostelefonjáról.

A Bing AI Chat Widget mobiltelefonokhoz egy hatékony mesterséges intelligencia eszköz, amely számos feladatban segíthet. Ha olyan módot keres, hogy többet hozzon ki okostelefonjából, erősen javaslom, hogy próbálja ki. Íme a főbb okok, amelyek miatt érdemes okostelefonon használni:

 • Egy mesterséges intelligencia asszisztens mindig rendelkezésre áll, amikor az irodába ingázik, bevásárol vagy külföldi országba utazik.
 • A New Bing beépített hangalapú keresésével pontos keresési eredményeket kaphat helyekről, dolgokról és elméletekről.
 • Az összes funkciót megkapja a Bing AI Chat alkalmazástól a Microsoft Edge-en számítógépen vagy mobiltelefonon. A mobiltelefon olcsóbb, mint a PC. Így a New Bing widget megfizethető módja az AI chatbot használatának.
 • A widgetet hozzáadhatja okostelefonja kezdőképernyőjéhez. Így gyorsan kibővített leírást kaphat egy olyan kreatív ötletről, amely eszébe jut. Alternatív megoldásként szakértői eredményeket kaphat a keresési kifejezésekre vizuális és szöveges tartalom keverékében.
 • Az Új Bing segít a szervezettség megőrzésében. Bevásárló listákat hozhat létre az Ön számára. Ezenkívül ezt az AI chatbotot használhatja a projekt előrehaladásának nyomon követésére vagy emlékeztetők beállítására egy közelgő értekezletre a Zoomban vagy a Google Meetben.
 • Lefordíthatja az idegen nyelvű szövegeket az első nyelvére, mivel a Bing AI Chat támogatja a fordításokat.
  A 10 legjobb módszer a hívás közben elsötétülő Android-képernyő javítására

A Bing AI Chat használatának előfeltételei mobileszközökön

Az alábbiakban megtalálja a rendszerkövetelményeket, hogy megtudja, hogy mobilja valóban támogatja-e a Bing működését: Csevegés AI és GPT-4 alkalmazással vagy sem:

 • Android-eszköz esetén Android 7.0 vagy újabb verziót kell futtatnia az Új Bing telepítéséhez és használatához.
 • Ha az Apple ökoszisztémájában tartózkodik, akkor iOS 14.0 vagy jobb verzióra van szüksége iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez.
 • A Bing AI Chat alkalmazás működéséhez Microsoft-fiókra van szükség. Tehát a Bing telepítése előtt létre kell hoznia és hozzá kell adnia egyet okostelefonjához: Chat with AI & GPT-4.
 • A New Bing alkalmazás teljes mértékben internet-alapú. Tehát mobilinternet vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül is online kell maradnia, hogy a Bing AI eszköz elvégezhesse a munkáját.
 • Ha hangalapú keresést és csevegést szeretne használni a New Bingen, engedélyeznie kell a segédprogram számára az okostelefon mikrofonjának használatát.
 • Képalapú kereséshez hozzáférést kell adnia az eszköznek mobiltelefonja fájlkezelőjéhez vagy belső tárhelyéhez.
 • Elég üres hely az okostelefonon. Például Androidon legalább 200 MB, iOS rendszeren pedig legalább 300 MB.
 • Most, hogy ismeri a Microsoft AI Bing Chat alkalmazás rendszerkövetelményeit, nézzük meg az alábbiakban, hogyan juthat hozzá különböző mobileszközökön:

  A Microsoft ingyenesen elérhetővé tette a Bing: Chat with AI & GPT-4 alkalmazást minden iPhone-ra, iPod Touchra és iPadre az App Store-ból. Keresse meg az alábbi lépéseket az alkalmazás telepítéséhez és a kezdőképernyő szélességének beállításához:

  • Nyissa meg az App Store-t, és keresse meg a Bing: Chat with AI & GPT-4 alkalmazást.
  • Érintse meg a Get ikont az alkalmazásban, és erősítse meg a telepítési folyamatot Touch ID, Face ID vagy Apple ID jelszavával.
  • Az alkalmazás telepítése után érintse meg a Megnyitás gombot az alkalmazás futtatásához.
  • Az első futtatáskor az alkalmazás kérni fogja, hogy járuljon hozzá különféle engedélyekhez, például az értesítésekhez, és kövesse nyomon az alkalmazásokon és webhelyeken végzett tevékenységeket. Engedélyezze ezeket az engedélyeket.
  • Most belép az üdvözlő képernyőre, ahol megtudhatja, hogyan navigálhat az alkalmazásban. Érintse meg a Kihagyás lehetőséget a jobb felső sarokban.
    A népszerű KMPlayer Androidra és iOS-re érkezik; Kézenfogva megyünk

  • Most ténylegesen belép a Bing AI-másodpilóta iPhone vagy iPad készülékén.

  • Minimalizálja az alkalmazást, és lépjen az iOS kezdőképernyőjére.
  • Érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyő bármely üres részét, amíg az alkalmazásikonok el nem kezdenek inogni.

  • Érintse meg a plusz (+) ikont a bal felső sarokban, és görgessen le a Bing alkalmazás megkereséséhez.

  • Koppintson a Bing elemre a Widgeteken belül, és válasszon a kívánt Keresés widget közül a sötét és a jéghegy stílus közül.

  • Érintse meg a Widget hozzáadása gombot, hogy megjelenjen a kezdőképernyőn.

  Ismerje meg az Új Bing alkalmazás widget Android rendszeren történő telepítésének és beállításának lépéseit:

  • Nyissa meg a Google Playt mobiltelefonján, és keresse meg a Bing: Chat with AI & GPT-4 alkalmazást.
  • A letöltéshez és telepítéshez érintse meg a Telepítés gombot. A telepítés után érintse meg a Megnyitás gombot az alkalmazás futtatásához.
  • Az üdvözlő képernyőn érintse meg a Talán később elemet.
  • Most a Bing AI Chat kezdőképernyőjén van.

  • Minimalizálja az alkalmazást, és lépjen az Android kezdőképernyőjére.
  • Hosszan érintse meg bárhol a Kezdőképernyőt a Kezdőlap testreszabása menü megnyitásához. Válassza a Widgetek lehetőséget a listában.

  • A Widgetek képernyőn látnia kell a Bing alkalmazást. Koppintson rá.

  • Nyomja meg hosszan a Keresés és csevegés widgetet, és húzza a kezdőképernyőre.

  • Érintse meg a Bing keresőmezőjét az AI csevegőablak megnyitásához.

  Használja a Bing AI csevegést szövegesen

  • A Bing AI Chat widgeten érintse meg a Bing ikont a csevegési felület megnyitásához.

  • A Válasszon egy beszélgetési stílust előugró ablakban válasszon bármit a Kreatív, Kiegyensúlyozott és Pontos közül.

  • Most érintse meg a Kérdezz bármit… mezőt, és írja be a kérdést.
  • Például beírtam: „Mi az a GPT-modell?” és a következő eredményt kaptam:

  • Ha szükséges, további kérdéseket is feltehet, hogy több tartalomhoz jusson.
  • Ha újra kell kezdenie, érintse meg a Seprű ikont a keresőmező bal oldalán.

  Használja a Bing AI csevegést képen keresztül

  • A képkereső használatához lépjen vissza a Bing alkalmazáshoz.
  • Érintse meg a kereső ikont a felső Keresés mezőben.

  • Az Access Camera képernyőn engedje meg, hogy hozzáférjen a kamerához.

  • Most használja a kamerát és a keresőt, hogy a tárgyat a négyzeten belüli képernyőre helyezze.
  • Ha a kép fókusza megfelelő, koppintson a középen található keresés gombra, hogy AI által generált válaszokat kapjon.

  • Húzza felfelé a Kapcsolódó tartalom képernyőt a keresési eredményekért.

  Használja a Bing AI csevegést a Voice segítségével

  • Az Új Bing widgeten érintse meg a mikrofon ikont.
  • Amikor a Figyelek képernyő megjelenik a Bing alkalmazásban, mondja ki a keresési lekérdezést.

  • A Bing AI Chat szintén visszaszól, és elmondja az eredményeket.
  • A hang leállításához érintse meg a képernyő alján megjelenő oszcillogramot.

  Becsomagolás

  Tehát most már tudja, mi az a Bing AI Chat, és miért váltja ki a mobiltelefonokba való bevezetése az AI chatbotok világát. A fenti módszereket követve könnyedén telepítheti az Új Bing widgetet Android- és iOS-eszközeire. A későbbiekben követheti a javasolt használati eseteket, hogy a lehető legjobban kihasználhassa ezt a végső AI chatbotot.

  A chatbotok létrehozásához szükséges mesterséges intelligencia eszközöket is kedvelheti.