A B1 Free Archiver Androidra egyszerű mobil archívumkezelést kínál

A fájlarchiválási funkció, amely általában be van építve a népszerű Android fájlkezelőkbe, például az ES-be, az Astro ad Dual File Manager elég praktikus ahhoz, hogy gyorsan be- és kicsomagolja a népszerű tömörített archív formátumokat, például ZIP, RAR, 7Z és hasonlókat. De a fent említett megoldások meglehetősen hatástalanok, ha néhány kevésbé népszerű archív formátum kibontásáról vagy tömörítéséről van szó. Ez az oka annak, hogy az olyan eszközök, mint a B1 Free Archiver, továbbra is elérhetők a Google Playen. Ez egy egyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a kívánt fájlok kibontását, megtekintését és tömörítését számos formátumból, beleértve a 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ és több. Olvasson tovább a részletekért az ugrás után.

  Hogyan lehet javítani, hogy a Google Chrome nem válaszol

A legjobb dolog a B1 Free Archiverben, hogy milyen egyszerű és könnyen használható. Még a hétköznapi felhasználóknak sem lesz nehéz dolga, hogy túllépjenek a kezdeti tanulási görbén. Indításkor az alkalmazás megjeleníti az eszköz tárhelyén lévő fájlok és mappák listáját. Ezzel az egyszerű eszközzel könnyedén megtalálhatja az archivált elemeket minden zugból.

A B1 Free Archiver jelszóval védett archívumokat is meg tud nyitni, feltéve, hogy a jelszó természetesen nálad van. Ha hosszan megérint egy fájlt, egy kis menü jelenik meg, ahol a következő műveleteket hajthatja végre:

Archívum megtekintése (az archívumban lévő elemek kibontás nélkül történő megtekintéséhez)
Kicsomagolás ide (az aktuális könyvtárban lévő összes fájl kicsomagolásához)
Kicsomagolás a „könyvtárnév” mappába (kicsomagolás a célmappába, automatikusan létrehozza azt a könyvtárat, ha nem létezik)
Kicsomagolás egy másik mappába (kicsomagolás egy Ön által választott meglévő könyvtárba)
Megnyitás ezzel (archívum megnyitása másik alkalmazásban)

  Mik azok a kritikus figyelmeztetések iPhone-on és iPaden, és hogyan engedélyezhetem őket?

Az alkalmazás több fájl- és mappakiválasztási lehetőséggel is büszkélkedhet az elemek kötegelt tömörítésére, kibontására vagy törlésére.

A fájlok kibontása mellett a B1 Free Archiver azt is lehetővé teszi, hogy a fájlokat és mappákat ZIP vagy B1 fájlokba tömörítse. Ehhez érintse meg és tartsa lenyomva a kívánt elemet, érintse meg a „Tömörítés” gombot, majd adja meg a kívánt archívumformátum típusát, nevét és egy opcionális jelszót az illetéktelen hozzáférés elleni védelem érdekében.

Nem talál sok konfigurálható lehetőséget az alkalmazás Beállítások képernyőjén, amely csak a rendezési sorrend átváltását teszi lehetővé, és néhány egyéb funkciót, például a fájlok kizárását a médiavizsgálatból, az összes figyelmeztetést, a rejtett fájlok megjelenítését és az alternatív műveletek megjelenítését stb.

  Készítsen fényképeket, és automatikusan biztonsági másolatot készítsen róluk három különböző szolgáltatásban

Dióhéjban, ha egy halálosan egyszerű módszert keres a tömörített fájlokkal való munkavégzéshez Android telefonján vagy táblagépén, tegyen egy próbát a B1 Free Archiverrel.

Telepítse a B1 Free Archiver alkalmazást a Play Áruházból