A 9 legjobb út a Titans hosting szerverekhez az izgalmas kalandokhoz

A Path of Titans egy izgalmas videojáték, ahol barátaiddal felfedezheted a történelem előtti világot, és elmerülhetsz a dinoszauruszok korában.

Ebben a kalandos játékban, amely egy ősi világban játszódik, a dinoszauruszok uralják az ökoszisztémát. Megköveteli, hogy túlélje a veszélyes eseményeket és sok katasztrófát.

De ha úgy döntesz, hogy a játékot saját magad tárolod, a játékmeneted hatással lesz a teljesítményre, a funkcionalitásra, a szolgáltatásokra, a hálózati stabilitásra és más hasonló problémákra.

Ezért egy megbízható Path of Titans tárhelyszerver használata a játékhoz teljesen logikus, ha jó játékmenetet szeretne megtapasztalni.

A játékszerverek zökkenőmentes játékélményt biztosítanak késések, hibák és nem kívánt zavarok nélkül.

Ismerjük meg jobban a Path of Titanst, annak játékmenetét és a legjobb Path of Titans szervereket, hogy órákon át élvezhessük a játékot.

Mi a Titánok Ösvénye?

A Path of Titans egy masszívan multiplayer online (MMO) túlélő videojáték, amely egy történelem előtti világra épül, ahol dinoszauruszok szerepét töltheted be. Ebben a játékban a játékos különböző forgatókönyveknek és kalandoknak lesz kitéve a barátaival, és sok túlélési feladatot kell végrehajtania.

Mivel az Unreal Engine 5-ön alapul, valósághű környezetet kapsz sok részlettel és tárggyal. Kezdetben 30 dinoszauruszfaj közül választhat. Legyen óvatos a választásával, mivel minden dinoszaurusznak más a játékstílusa. Harmadik személy szemszögéből irányíthatod a dinoszauruszodat, ami széles látókört nyújt a környezetről, amelyben elmerülsz.

A dinoszauruszok mellett más őskori állatokat is irányíthatsz, amelyek a világ elengedhetetlen részei. Barátaival együtt különféle természeti eseményekben, céhekben, kalandokban és küldetésekben vesz részt, miközben elkerüli a halált és különböző környezeteken megy keresztül.

Ahogy különböző küldetésekben szerepet játszol kedvenc lényeddel, tapasztalati pontokat szerezhetsz, ami segít a dinoszauruszaid növekedésében. Miközben a barátaiddal játszik, irányíthatja a környezetet, és élelmet és trófeákat szerezhet. A dinoszaurusz növekedése a küldetések és események mellett a játék fejlődését is lehetővé teszi.

Ezenkívül bulikat rendezhet barátaival, és minden parti akár 10 helyet kínál. A nagy érett dinoszauruszok azonban akár 5 helyet is elfoglalhatnak egy partiban. Legyen szó Microsoft Windows, MacOS, PS5 vagy Xbox Series X rendszerről, ez a többplatformos játék a legnépszerűbb platformokon játszható.

Miért van szüksége játéktárhely szerverre?

Amikor belevág a Titánok ösvényébe, és eljátssza kedvenc dinoszauruszját, Ön és barátai nyilvánvalóan zökkenőmentes játékmenetet várnak el. Ez az, amit elvárhat egy dedikált hosting szervertől.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az okokat, amelyek miatt szüksége van egy játéktárhely-kiszolgálóra a Path of Titans játékához.

#1. Lenyűgöző késésmentes teljesítmény

Az egyik jelentős ok, amiért sok Path of Titans-rajongó a szerverek tárhelyét választja, az az általa kínált késésmentes teljesítmény. Egy megbízható tárhelyszerver segít Önnek megfelelően felfedezni a történelem előtti világot és élvezni a valós környezetet anélkül, hogy problémákkal kellene szembenéznie.

#2. Tesztelt és megbízható rendszer

Számos dedikált szervert kínáló tárhelyszolgáltatás stressztesztet tesz a szerverein, hogy a játék ne omoljon össze intenzív küldetés közben. A szervereket is úgy karbantartják, hogy mindig elérhetőek legyenek, ráadásul alacsony ping mellett.

  4 legjobb terminálalkalmazás Linuxhoz

Fontos, hogy ezek a szerverek biztonsági mentési generátorokkal és tárolási lehetőségekkel is rendelkeznek, így áramszünet vagy szerverösszeomlás esetén ne veszítse el mentett játékát, konfigurációit és adatait.

#3. Testreszabható szerver

Rengeteg testreszabási lehetőséget fog kapni, miközben a Path of Titans-t játszik egy dedikált szerveren. Nemcsak a játékszabályokat határozhatja meg, hanem kezelheti a játékosok engedélyeit is.

Kiválaszthatja a szerveréhez kívánt hardvert, hogy mindig optimális játékélményben legyen része, akár egyedül, akár barátaival játszik.

#4. Biztonságos

A legjobb hosting szervereket biztonsági protokollok, DDoS védelem és egyéb biztonsági szolgáltatások védik. Ezek a biztonsági intézkedések megvédik a szervert a rosszindulatú felhasználóktól, különösen a DDoS támadásoktól.

#5. Dedikált ügyfélszolgálat

Ha a legjobb játéktárhelyet választja, a szervezet 24 órás ügyfélszolgálatot kínál. Függetlenül attól, hogy problémákkal kell szembenéznie a bővítőhely beállításával vagy késéssel, a dedikált ügyfélszolgálat mindig mindenben a segítségére lesz.

Minimális szerverkövetelmény

Ha játéktárhelyet választ a Path of Titans számára, győződjön meg arról, hogy az megfelel az alábbi specifikációknak:

  • A legújabb AMD Ryzen vagy Intel processzor minimum 4 maggal és 3,6 GHz-es órajellel
  • 8 GB vagy 16 GB DDR4 RAM, a lejátszóhelytől függően
  • Legújabb Windows operációs rendszer és szerver
  • 100 GB tárhely és előnyös SSD tárhely
  • Minimum 100 Mbps állandó sávszélesség
  • 10 Gbps minimális DDoS védelem
  • 18 óra minimális szerver üzemidő
  • Műhely üzemmód támogatása és a bővítmények gyors telepítése
  • Teljes körű ügyfélszolgálat egész nap
  • Integrált játékpanel a szerver konfigurációjához

Most itt az ideje, hogy bemutassam Önnek a legjobb Path of Titans tárhelyszervereket, így biztos lehet benne, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Nitrado

A Nitrado kétségtelenül az egyik legjobb Path of Titans hosting szerver, amellyel nagy sebességű játékmeneteket folytathat barátaival. Csapata megérti a csúcskategóriás MMO-túlélőjátékokkal szemben támasztott követelményeket, ezért beépítették a hibabiztos szerverhardvert, amely biztosítja az optimális játékélményt.

Sokan inkább ezt a tárhelyszolgáltatást részesítik előnyben, mert ez lehetőséget ad a rugalmas futásidőre és a szerver frissítésére vagy leminősítésére, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Megbízható biztonsági mentési rutinjának és legrövidebb internetes útvonalainak köszönhetően alacsony ping mellett fedezheti fel a környezetet anélkül, hogy aggódnia kellene az elmentett játékok elvesztésétől.

A Nitrado szerverhez való hozzáférés nem korlátozódik csak Önre; megoszthatja a hozzáférést barátaival, akik szükség esetén segítenek a szerver kezelésében. Akár akadozik, akár ping-problémával szembesül, a 24 órás ügyfélszolgálat mindig készen áll a segítségére csevegésen vagy e-mailen keresztül.

PingPerfect

Ha elkezded játszani a Path of Titans-t a PingPerfect dedikált szerverén, csodálni fogod a játékélményt. Ez egy széles körben népszerű hosting szolgáltatás, amelyről ismert, hogy magas specifikációjú vállalati hardvert kínál, így zökkenőmentesen játszhat a játék gazdag ökoszisztémájában.

Hatalmas mennyiségű tárgy és mesterséges intelligencia lény található a környezetben, de játék közben aligha fog szembesülni FPS-eséssel. Mivel adatközpontjai a világ számos városában találhatók, a tárhelyszolgáltatás biztosítja, hogy minden játékos élvezze az alacsony pingű játékmenetet.

A szerver mellett a csapat ingyenes webtárhelyet és teljes hozzáférést biztosít az FTP-hez és a fájlböngésző protokollhoz, ami döntő szerepet játszik a felhasználói élmény javításában. Biztos lehet benne, hogy a szolgáltatás használata közben mindig megőrzi mentett játékait, és a jóváírás a rendkívül hatékony, házon belüli biztonsági mentési rendszert illeti.

  Hogyan állíthatom vissza a MeetMe-fiókomat

Túlélő szerverek

Az azonnali szerverbeállítástól és a teljes FTP-hozzáféréstől a teljes biztonságig és az ultragyors tárolásig számos funkciót kaphat, ha a Survival Servert választja. Ez egy csúcsminőségű hosting szolgáltatás a Path of Titans számára, amely a legmagasabb egyszálú processzorokat és NVMe SSD-meghajtókat biztosítja. Ezzel könnyedén irányíthatod dinoszauruszaidat a nyílt világban.

A túlélési szerverek megkönnyítik ennek az MMO túlélési játéknak a lejátszását barátaival, mivel adatközpontjai szerte a világon vannak. Az egyedi házon belüli vezérlés teljes hozzáférést biztosít a szerverhez, ahol szabályozhatja a játékosok számát és helyét, valamint módosíthatja a beállításokat.

Ha úgy dönt, hogy modokat vagy bővítményeket vezet be a játékba, hogy feldobja játékélményét, könnyedén megteheti gond nélkül. Ezt a tárhelyszolgáltatási lehetőséget az Alderon Games elindításakor találhatja meg, ami sokkal könnyebbé teszi a hozzáférést.

ServerBlend

Ha rajongók által kedvelt hosting szervert keres a Path of Titans játékához, próbálja ki a ServerBlendet. A játék indulása óta ez a tárhelyszolgáltatás sikeresen kínál szervereket játékosok ezrei számára szerte a világon.

Óriási népszerűségük mögött az a fő ok, hogy csúcskategóriás Xeon processzorokat használnak ECC RAM-mal és NVMe SSD-kkel az összes szerveren, valamint teljes DDoS-védelemmel. Sok Path of Titans játékostársa használja ezt a szolgáltatást, és szereti a felhasználóbarát TCAdmin vezérlőpultot és az automatikus frissítési opciót.

A ServerBlend szerverén való játék teljesen szórakoztató, mert egy csúcskategóriás hálózaton alapulnak, amely biztosítja az alacsony ping szintet. Ha úgy dönt, hogy tárhelybérlési szolgáltatást választ, akkor vagy a Prémium vagy a Standard csomagot kell választania. Mindkét csomag ugyanazt a teljesítményt kínálja, de van néhány további szolgáltatás, amelyet a Premium csomaggal kaphat.

4NetPlayers

Ha a legjobb Path of Titans tárhelyszolgáltatásról van szó, az egyik név, amelyet a legtöbb Path of Titan megrögzött rajongója széles körben ajánl, a 4NetPlayers.

Szerezzen nagyobb teljesítményt és irányítást játékmenetében, és biztos lehet benne, hogy a legújabb szerverhardverrel, gyors CPU-val és azonnali beállítási szolgáltatással rendelkezik. A továbbfejlesztett DDoS védelmi lehetőséggel a tárhelyszolgáltatások biztosítják, hogy soha ne zavarják meg rosszindulatú felhasználók, miközben dinoszauruszoddal felfedezed az ismeretlen világot.

Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően Ön és barátai könnyedén kezelhetik a szervert még akkor is, ha nincs előzetes tapasztalatunk.

A 4NetPlayers három tervet kínál; – Kezdő (5,44 USD/hó), Professzionális ((7,68 USD/hó) és Prémium (14,80 USD/hó) Minden csomagnak megvannak a maga előnyei és számos funkciója, valamint a játékosok száma megnő, ha magasabb csomagokat választ.

GTXGaming

A GTXGaming azon egyedülálló tárhelyszolgáltatások egyike, amelyek a Path of Titans szervereit minden platformmal kompatibilisek, beleértve a PC-t, Xboxot, PS5-öt, PS4-et és Nintendo Switchet. A szerverek úgy vannak konfigurálva, hogy automatikusan működjenek bármilyen platformon, amikor úgy dönt, hogy csoportos küldetésre indul barátaival a játékban.

Mint minden vezető hosting szolgáltatás, a GTXGaming is drága hardverbeállításokat használ, például Intel i9 processzorokat, csúcskategóriás RAM-okkal párosítva. Ez biztosítja, hogy játék közben ne találjon késést. Az ilyen gördülékeny játékmenet alacsony ping melletti támogatása érdekében a kölcsönző szolgáltatás világszerte megtartotta adatközponti jelenlétét.

  Hogyan változtasd meg a felhasználóneved a Snapchatben

Az egyik nagyszerű dolog, amit ebből a szolgáltatásból kaphat, a külső biztonsági mentési lehetőség, ahol a mentett mappák és API-k egy külső biztonsági mentési gépen tárolódnak, amikor újraindítja a szervert. A Path of Titans számos felhasználója nagyra értékelte a szolgáltatás DDoS védelmi protokolljait, mert vállalati szintű DDoS védelmet használnak.

1GServerHost

Ha barátaival küldetésbe kezd a Path of Titans játékban, nyilvánvalóan szüksége van egy nagy teljesítményű, rugalmas és biztonságos játékszerverre. Az 1GServerHost mindezt és még sok mást kínál Önnek.

Az 1GServerHost dedikált játékszervere vállalati hardveren alapul, így biztosítva a magával ragadó játékmenetet barátaival. A legjobb szolgáltatásokkal lesz feltöltve, például azonnali szerverbeállítással, DDoS-védelemmel és teljes biztonsági mentési szolgáltatással.

A több mint 9 globális helyszínnek és az automatikus frissítéseknek köszönhetően egyik játékost sem gyötörné a magas ping problémák. A tárhelyszolgáltatás egyéni vezérlőpanelt és korlátlan számú játékoshelyet is biztosít a legjobb játékélmény érdekében.

Mindezek megszerzéséhez mindössze 5 dolláros havi bérleti díjat kell fizetnie. Ha azonban a szerver használata után nem elégedett a szolgáltatással, 72 órán belül kérheti a teljes visszatérítést.

LOW.MS

A LOW.MS egy felső szintű szerver hosting szolgáltatás, amely nagy teljesítményű szervereket kínál számos népszerű többjátékos játékhoz, beleértve a Path of Titans-t is. A 11 szerverhellyel a világ minden tájáról ez a tárhelyszolgáltatás alacsony pinget biztosít.

Ha egy hardverigényes játékot, például a Path of Titans-t játszik barátaival egy dedikált szerveren, csúcskategóriás konfigurációra van szüksége a zökkenőmentes játékmenethez. Ennek a feltételnek a teljesítése érdekében a LOW.MS minden szerverét 5,3 GHz-es csúcsminőségű feldolgozási teljesítménnyel, DDR4 RAM-okkal és NVMe SSD-kkel konfigurálta.

A havi bérleti csomag 15,06 USD-tól kezdődik, és 10 résidő áll rendelkezésre, és a bérleti díj a helyek növelésével nő. Ha a havi előfizetés mellett döntött, a LOW.MS azonnal beállítja a szervert, hogy a lehető leghamarabb elkezdhesse a játékot.

Fragnet

A legjobb Path of Titans hosting szerverek listája hiányos lesz a Fragnet hosting szolgáltatás hozzáadása nélkül. Ez egy széles körben népszerű szolgáltatás, amely a játékosok zökkenőmentes élményére összpontosít, és ez az oka annak, hogy a szervereiket erős hardverrel és könnyen használható vezérlőpanellel támogatják.

Ami ezt a szolgáltatást megkülönbözteti a többitől, az a szerverek jelenléte több mint 21 helyen világszerte. Ennek eredményeként az összes Path of Titans-szal játszó barátod hálózati leállások, késések és ping problémák nélkül játszhatja a játékot. A játékszerver összes jellemzőjét megkapja, de megfizethető áron.

Ehhez a tárhelyszolgáltatáshoz három csomagot kap: Anodontosaurus, Albertaceratops és Daspletosaurus. A fő különbség ezek között a tervek között a hardveres támogatás és a speciális szolgáltatások, így a Path of Titans játékmódjától függően választhatja ki őket.

Végső szavak

Ha a legjobb dedikált tárhelyszerverrel rendelkezik a Path of Titans számára, nagy teljesítményű játékmenetet tapasztalhat. Ezáltal félelemmel tölti el a kapott szolgáltatást, és soha nem fogja megbánni a vásárlást.

A legjobb tárhelyszolgáltatás értékes funkciókat, teljesítményt és biztonságot kínál, valamint csúcsminőségű ügyfélszolgálatot. Ezért válasszon egy Path of Titans játéktárhely-kiszolgálót preferenciái, szolgáltatásai és költségvetése alapján.

Ezután nézze meg a legjobb vadászjátékokat, hogy megtapasztalhassa az üldözés izgalmát.