A 9 legjobb iránytű alkalmazás Androidra

Az iránytű alkalmazás a telefon érzékelőit használja, hogy segítsen eligazodni az új terepen, és megtalálni a visszautat. Telepíthet egyet Android-eszközére, és felhasználhatja olyan szempontok nyomon követésére, mint az útvonal, a sebesség, a távolság és a magasság. Itt található a legjobb iránytű-alkalmazások listája az Android számára.

1. Compass 360 Pro

A Compass 360 Pro vitathatatlanul a legjobb ingyenes iránytű alkalmazás Androidra, amelyet internetkapcsolati problémákkal küzdő területeken használhat. Az alkalmazás az idő nagy részében pontosnak tűnik, és offline is működik.

Az alkalmazás mágneses és valódi északi irányt tartalmaz, önváltoztatással, valamint a szélességi és hosszúsági fokok megtekintéséhez. Használhatja a tizedes irányt a részletes útmutatások eléréséhez, vagy a kardinális irányszöget az általános útmutatások lekéréséhez.

A Compass 360 Pro beépített sebességmérőt tartalmaz a távolság, a sebesség és az irány nyomon követésére, valamint egy időjárási eszközt az olyan elemek figyelésére, mint a szélsebesség, a páratartalom és a láthatóság. Ezenkívül számos nyelvet támogat, beleértve a spanyolt, a franciát és a kínait. Ez a világ bármely pontján való munkaképességével párosulva ideális társsá teszi a világutazók számára.

Letöltés: Compass 360 Pro (Ingyenes)

2. Iránytű acél

A Compass Steel egy egyszerű, hirdetésmentes iránytű alkalmazás valódi és mágneses irányvonallal. Az iránytűt a pontosság és a szigorú adatvédelmi intézkedések miatt hirdetik, beleértve az adatgyűjtés vagy nyomon követés hiányát.

Az önkalibráló alkalmazás rendelkezik egy dőléskompenzációs funkcióval, amely segít a helyes mérésekben. Nap- és holdirányjelzővel, éjszakai látásmóddal és többszínű témák közül választhat. Módosíthatja a helykoordináták formátumát, a magassági mértékegységeket és az iránytű irányainak számát is.

  Mi az a Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol?

Letöltés: Iránytű acél (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

3. KTW digitális iránytű

Ha olyan leegyszerűsített kialakítást keres, amely egyszerre mutatja a mágneses és a valódi északi irányt, akkor a Digital Compass megfelelő lehet. Tartalmaz egy térképeszközt is műholdas támogatással.

Az iránytű alkalmazás segítségével megtalálhatja az aktuális tartózkodási helyét, a dőlésszöget, a magasságot, az érzékelő állapotát és a mágneses térerősséget. Hasznos az Ön irányának meghatározásához is, beleértve az irányt, az irányszöget vagy a fokot.

A magnetométerrel, gyorsulásmérővel és giroszkóppal felépített Digital Compass különféle feladatokra használható, beleértve a TV-antenna kalibrálását, a horoszkópok követését és a Qibla irányának meghatározását. Az alkalmazás lehetővé teszi egy iránymutató jelölő hozzáadását és a kevésbé pontos leolvasások kalibrálását is. A kalibráláshoz csak intsen eszközével a „8. ábra” mozdulattal.

Letöltés: Digitális iránytű (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

4. Fulmine Software Compass

Ez a funkciókban gazdag iránytű alkalmazás mágneses és valódi címsorokkal rendelkezik számos hosszúsági és szélességi formátumban, és támogatja a helykódok használatát utcacímek helyett. Ez hasznossá teszi azokon a területeken, ahol nincs utcanév.

Az alkalmazás támogatja az állapotsor-értesítéseket, amelyek megkönnyítik a hozzáférést lezárt képernyőn vagy más alkalmazások használatakor. Azt is lehetővé teszi, hogy megjelölje aktuális tartózkodási helyét, hogy gyorsan navigáljon oda, ahonnan jött, és másolja és illessze be a GPS-koordinátákat a térképre.

Az alkalmazás nem igényel felesleges engedélyeket, és adatkapcsolat vagy GPS nélkül működik, akárcsak ezek az offline GPS-alkalmazások Androidra. Ezenkívül számos nyelvet támogat, köztük az olaszt, a spanyolt, a portugált és a törököt.

  13 címkenyomtató szállítása az új e-kereskedelmi portálhoz

Letöltés: Iránytű (Ingyenes) | Compass Pro (2,49 USD)

5. Iránytű és magasságmérő

A Compass & Altimeter egy iránytű alkalmazás egyszerű felülettel. Amíg offline működik, internetkapcsolatra lesz szüksége az aktuális tartózkodási hely címének megtekintéséhez.

Az alkalmazás megjeleníti az Ön valódi magasságát, valamint számos szélességi és hosszúsági formátumot. Napkelte és napnyugta idejét is mutatja, és több koordinátarendszert is támogat, beleértve a Swiss Grid és a British National Grid rendszert.

Ezenkívül támogatja az UTM-et (Universal Transverse Mercator) a koordináták hozzárendeléséhez a földfelszínen és az EGM96-ot (Föld gravitációs modell) a geoidok hivatkozásához.

Letöltés: Iránytű és magasságmérő (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

6. Iránytű galaxis

A Compass Galaxy egy egyszerű iránytű alkalmazás Androidra, szükségtelen engedélyek nélkül. Egyszerű felületének és minimális funkcióinak köszönhetően nagyon kezdőbarát.

Az iránytű alkalmazás kevés hirdetést jelenít meg, és nagyon kevés eszközmemóriát használ. Azt is értesíti, ha kalibrálásra van szüksége, amit egyszerűen megtehet, ha eszközével egy „8. ábra” mozdulatot tesz.

Letöltés: Iránytű Galaxy (Ingyenes)

7. Iránytű acél 3D

A Compass Steel 3D egy hirdetésmentes, nyomkövető nélküli alkalmazás, amely nem gyűjt felhasználói adatokat. Amikor megdönti Android-eszközét, az iránytű 3D-ben mozog, mintha egy fizikai iránytűt tartana a kezében.

Az Android iránytű alkalmazás valódi és mágneses irányokat, önkalibrálást és többféle színtémát kínál. Tartalmaz egy nap- és holdirányjelzőt, valamint a nap- és holdidőzítést. Vegye figyelembe, hogy a Compass Steel 3D-nek hozzáférésre van szüksége az Ön helykoordinátáihoz a valódi irány kiszámításához.

Letöltés: Iránytű Steel 3D (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

8. Intelligens iránytű

A Smart Compass különféle eszközöket kínál, köztük GPS-sebességmérőt, képernyőrögzítő funkciót és fémdetektort. Tartalmaz egy normál módot is, amely az eszköz kameráját használja a környezet valós nézetének megjelenítéséhez.

  A Python összegfüggvényének megértése [With Examples]

Az Androidhoz készült iránytű alkalmazás számos más üzemmóddal is rendelkezik, beleértve az éjszakai, digitális, teleszkópos módot, valamint a Google Maps módot műholdas és utcatérképekkel. Az ingyenes verzió azonban tartalmaz hirdetéseket, amelyeket a fizetős verzióra való frissítéssel eltávolíthat.

A prémium opció tartalmaz egy autókeresőt, Qibla keresőt, egyedi fémdetektort és támogatja a GPS-helyzet megosztását. Azt is lehetővé teszi, hogy megtalálja az irányszöget és a távolságot egy adott helyre.

Letöltés: Intelligens iránytű (Ingyenes) | Smart Compass Pro (2,50 USD)

9. PixelProse Compass

A Compass by PixelProse egy iránytű alkalmazás mágneses deklinációkorrekciós funkcióval az optimális pontosság érdekében. Egyszerűen telepítheti, akár SD-kártyájára is, és új helyeket kereshet név vagy cím alapján. Így helyezheti át az alkalmazásokat SD-kártyára.

Az alkalmazás számos koordinátaformátumot támogat, és a szögeket fokban mutatja. Az EGM-96 segítségével számítja ki a magasságot, és a telefon GPS-érzékelője alapján vízszintes pontosságot mutat.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megtalálja a Kába irányát, elmentse a helyeket későbbi nyomon követésre, és megmondja a napkelte és napnyugta időpontját. Használhatja a tengerszint feletti magasság kiszámításához vagy a legrövidebb útvonal megkereséséhez is.

Letöltés: Iránytű (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

Használjon ingyenes iránytűt Android-eszközén

A telefonos iránytű alkalmazások nagyszerű lehetőséget kínálnak a tartózkodási hely és a visszaút irányának meghatározására. Az általunk felsorolt ​​alkalmazások többsége ingyenes és nagyon könnyen használható, nincs szükség beállításra.

Az ismeretlen és fel nem fedezett világban való navigálás azonban kihívást jelenthet, és az iránytű meghibásodhat. Ezért érdemes lehet alternatív utazási alkalmazásokat felfedezni, amelyek megkönnyítik és élvezetessé tehetik utazásait.