A 9 legjobb ingyenes zeneletöltő webhely, ahol legálisan tölthet le zenét ingyen

Kulcs elvitelek

  • Töltsön le legálisan ingyenes zenét számos online forrásból.
  • A Hangkönyvtár, a Free Music Archive és a YouTube Audio Library három olyan hely, ahol ingyenesen tölthet le dalokat.
  • Sok ingyenesen letöltött dal feltörekvő vagy nagyrészt még fel nem fedezett előadóktól származik.

Akár egy kreatív projekthez van szüksége ütemekre, akár egyszerűen csak zenei fájlokat szeretne streamelés helyett, rengeteg webhelyet talál, ahol legálisan és ingyenesen tölthet le zenét.

A YouTube Hangkönyvtárban sok olyan esztétikus zenét találsz, amelyet többnyire vlogokban hallottál. Főleg azoknak szól, akiknek jogdíjmentes zenére van szükségük a YouTube-videókhoz. YouTube-fiókkal elérheti a könyvtárat a YouTube Studión keresztül, és annyi dalt letölthet, amennyit csak szeretne.

Az Általános Szerződési Feltételek értelmében a számokat felhasználhatod bármely YouTube-videóban, amelyet létrehoztál, beleértve a bevételszerzésre használtakat is. Az ingyenes zeneszámok mellett a YouTube Audio Library hangeffektusokat is tartalmaz.

Nyomja meg a kis Lejátszás ikont az egyes dalminták meghallgatásához. Ha tetszik, amit hall, kattintson a mellette található Letöltés gombra. A forrásmegjelölés nem szükséges, kivéve, ha a szám Creative Commons licenccel rendelkezik.

Főbb jellemzők

Több műfaj is elérhető

Az összes felsorolt ​​szám ingyenesen használható

Kedvenc számok kedvence a csillag ikonnal

Tekintse meg a zeneszámok előnézetét, mielőtt letölti őket

A Free Music Archive már sok éve létezik, de továbbra is olyan népszerű, mint valaha. A legtöbb ingyenesen letölthető dal kevésbé ismert előadóktól származik, de időnként felbukkan egy-egy híres név. Ettől függetlenül ez egy nagyszerű webhely, amely hasonló azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek segítenek új zenék felfedezésében.

Az oldalon található összes szám teljesen ingyenesen letölthető és meghallgatható. Ha azonban módosítani kívánja a dalokat, vagy kereskedelmi forgalomba kívánja használni őket, ellenőrizze az egyes felvételekhez tartozó licencet, és kövesse a megfelelő forrásmegjelölési formátumot.

  A 7 legjobb Active Directory és Office 365 felügyeleti szoftver kis- és közepes vállalkozások számára 2022-ben

Főbb jellemzők

Keresés több műfaj alapján

Töltsd le ingyen a jól ismert és kevésbé ismert számokat

Instrumentális dalok és dalszövegek egyaránt elérhetők

Az egyes számokhoz más-más engedélyezési szabályok állnak rendelkezésre

A Bensound egy másik jó hely a zeneszerzésre. Szűrheti a számokat műfaj és hangulat szerint, például filmes, ambient, rock, hip-hop stb. Akár hangszer szerint is szűrheti a zenét.

Ingyenes felhasználóként több mint 80 szerzői jog által védett zeneszámhoz férhet hozzá. Az oldal különösen akkor megfelelő, ha zenét keres a közösségi média videóihoz. Csak győződjön meg róla, hogy helyesen adja meg a forrásmegjelölést.

Főbb jellemzők

Több tucat szerzői jog mentes zeneszám, amelyet projektjeiben használhat fel

Állítson be szűrőket, hogy csak ingyenes zenét kereshessen

Böngésszen energiaszint, időtartam és egyebek alapján

Válasszon több műfaj közül a tökéletes szám megtalálásához

Ha nem szereti a popot, a rockot és más mainstream műfajokat, ingyenesen letöltheti a klasszikus zenét a Musopenről.

A Musopen minden idők leghíresebb zenészeinek felvételeit tartalmazza. Bachtól és Beethoventől Csajkovszkijig és Holstig mindent megtalál. Kereshet zeneszerző, hangszer, időszak és hangulat alapján, hogy megtalálja a kívánt tartalmat.

Az oldal túlmutat a zeneletöltéseken; egyben online forrás is ingyenes kottákhoz és oktatási forrásokhoz.

Főbb jellemzők

Szakterülete a klasszikus zene

Keressen ingyenes kottát

Számos híres művész, köztük Ludwig van Beethoven számai

Böngésszen több eszköz alapján

Az Internet Archívum sokkal többre hasznos, mint csak nevetni azon, hogy milyen rosszul nézett ki az internet 1999-ben. Ingyenesen letölthet zenét is.

Az oldal legjobb része az Élő Zene Archívum. Az etree.org partnerségben készült, és számos vezető művész műsorát és koncertjét tartalmazza. A gyűjteményben szereplő összes banda „kereskedelembarát”, ami azt jelenti, hogy feljogosították a rajongókat arra, hogy zenéjük egy részét nem kereskedelmi célokra szabadon értékesítsék.

  11 befolyásoló marketingplatform, amelyet a következő kampányához használhat

A könyvtár nem csak zenével foglalkozik; hangoskönyvek letöltésére is ez az egyik legjobb webhely. Közérdekű beszélgetéseket, rádióműsorokat és költészeti felolvasásokat is találhat.

Főbb jellemzők

Keressen kereskedésbarát dalokat

Használjon sok sávot nem kereskedelmi körülmények között

Retro felület

Böngésszen a kiadás évei szerint

Ha Ön egy feltörekvő banda, a ReverbNation egy nagyszerű oldal zene online értékesítésére. Mivel az oldal elsősorban az új bandákat célozza meg, nem találsz számokat a jelenlegi listavezetőkről. Ez azonban ne tántorítsa el.

A ReverbNation számos vezető banda karrierjét elindította, köztük az Alabama Shakes és az Imagine Dragons. Ez azt jelenti, hogy te lehetsz a legmenőbb gyerek az iskolában, ha letöltöd a holnap legmenőbb előadóinak zenéit, mielőtt híressé válnának.

Egy előadó zenéjének letöltéséhez először létre kell hoznia egy fiókot az oldalon, lépjen az előadó profiljára, és koppintson a Legyen rajongó gombra. A Letöltés ikon ezután megjelenik a kiválasztott dalok mellett, amelyeket a felhasználók letölthetnek.

Főbb jellemzők

Töltse le a feltörekvő előadók dalait

Tiszta, intuitív felület

Böngésszen több műfaj között

Videók és hangsávok megtekintése

A Paramount Global tulajdonában lévő Last.fm egy nagy zenei webhely, amely nyomon követi zenéit, és ennek megfelelően új dalokat ajánl. Az oldal ingyenes zeneletöltések listáját is kínálja. Csak érintse meg a Letöltés ikont a zeneszám mellett a mentéséhez.

Bár a zenéket ingyen letöltheti, a legjobb, ha csak a saját élvezetére játssza le őket, mert a Last.fm ingyenes dalai nem használhatók kereskedelmi projektekhez. Csak személyes használatra szolgálnak.

Főbb jellemzők

Fedezze fel a hallgatási trendeket a különböző országokban

Fedezzen fel új és ismert művészeket

Böngésszen a jogdíjmentes lejátszási listák között

Letöltés előtt tekintse meg a dalok előnézetét

A CCTrax ingyenes zeneletöltéseket kínál, amelyekre Creative Commons licenc vonatkozik. Elektronikus, dub, techno és ambient dallamokra specializálódott.

  Készítse el következő alkalmazását ezekkel a nyílt forráskódú alacsony kódú/kód nélküli platformokkal

Az oldalon lévő összes dalt letöltheti, és sehol nem kell fizetni. Azonban olvasni kell a Creative Commons licencről. A főoldalon licenctípus szerint szűrheti a zenét, így a listán szereplő számok jogi következmények nélkül használhatók. .

Főbb jellemzők

Rengeteg lehetőség az elektronikus zene rajongóinak

Könnyen navigálható felület

Böngésszen a techno, house és egyéb műfajok között a menüsoron keresztül

Fedezze fel, mely számok a legnépszerűbbek minden hónapban

Az Audio Library egy átfogó webhely, ahonnan ingyenes zenét tölthet le, és a webhelyen található összes számot felhasználhatja különféle projektekben. Ezeket a dalokat ingyenesen is letöltheti, ha csak privátban szeretné meghallgatni őket. Ha máshol használja a dalokat, csak a szerzőt kell feltüntetnie (a zeneszám letöltésekor megjelenik egy felszólítás erre).

Az Audio Library számos műfajban található zenét lefed, beleértve a filmes, táncos, hip-hop és egyebeket. Hangulat és előadók alapján is böngészhet. A webhely nagyon felhasználóbarát, és választhat, hogy letölti-e az előadó webhelyéről, vagy közvetlenül a Hangkönyvtárból.

Főbb jellemzők

Nincs szükség fiók regisztrációra

Ingyenesen tölthet le dalokat – mindaddig, amíg a használatuk során az előadót elismeri

Böngésszen hangulat, műfaj és előadó alapján

Vizuálisan tetszetős felület

A fenti oldalak többnyire arra specializálódtak, hogy ismeretlen és feltörekvő előadók zenéit töltsék le a jelenlegi sztárok helyett. Ez nagyrészt elkerülhetetlen, mivel a zene legnagyobb nevei általában nem terjesztenek ingyen zenét. Ha egy webhely ingyenesen letöltheti Justin Bieber vagy Taylor Swift legújabb albumát, az valószínűleg illegális.

Ha legálisan szeretné letölteni a legújabb mainstream kislemezeket, továbbra is fizetős szolgáltatásokat kell használnia, például a Spotify-t. De ha az a cél, hogy független előadók gyöngyszemeit fedezze fel, vagy ingyenes dalokat szerezzen YouTube-videóihoz, akkor ezek az ingyenes zenei oldalak megfelelnek az Ön igényeinek.