A 8 legjobb időjárási alkalmazás Androidra

Az okostelefon birtoklásának legnagyobb előnye, hogy szinte bármiről folyamatos, élő frissítéseket kaphat. Ez lehet sportesemény, forgalom, vagy csak az időjárás. Az időjárás-jelentés vitathatatlanul a legelőnyösebb szempont lehet az eszköz birtoklásában. Ha folyamatosan úton van, reális képet kaphat arról, hogy mire számíthat az időjárás tekintetében, amikor eléri úti célját. Az egész hetet megtervezheti az alapján, hogy milyen időjárási körülményekre számíthat. Minden okostelefon rendelkezik egy készlet időjárási alkalmazással, de ezek általában alapvetőek. Ha valami jobbat keresel, akár információs, akár felhasználói felülettel kapcsolatban, akkor megtekintheti a 8 legjobb Android-alkalmazás listáját.

8. Időjárás Underground

Az új Weather Underground Android-alkalmazás a világ legpontosabb hiperlokális időjárás-előrejelzését, interaktív radart, műholdas térképeket és súlyos időjárási riasztásokat kínál. Itt a hiperlokális azt jelenti, hogy ténylegesen kiválaszthatja a pontos helyét a Google Térkép segítségével, és megkaphatja az adott régióra vonatkozó összes frissítést. Az időjárással kapcsolatos információk teljes könyvtára elérhető az alkalmazás végére görgetve, és jó néhány görgetésre van szükség ahhoz, hogy az összes információt megkapja.

Ezt a megoldást az különbözteti meg a többitől, hogy közösségvezérelt. Nemcsak a meteorológiai szakemberektől kap frissített jelentéseket, hanem az éppen aktuális időjárást tapasztaló emberektől is. Ez hitelesebbé teszi az időjárás-frissítés élményét.

Szerezze be a Weather Undergroundot a Play Áruházból

7. 1Weather Widget előrejelzés radar

1Weather azt állítja, hogy minden időjárási igényét kielégíti egy egyszerű, gyönyörű csomagolásban. 1A Weather nyomon követheti és megjelenítheti az időjárás-előrejelzéseket és az aktuális feltételeket a világ bármely pontján. Valós idejű frissítéseket biztosít a kiválasztott hely(ek)hez. Az alkalmazás nem csak a hőmérsékletet, hanem a csapadék-előrejelzést, a Doppler-radart, sőt a nap és a hold aktuális fázisait is megadja.

  A bővítményikonok átrendezése a Chrome eszköztáron

Még néhány alkalmazásdíjat is nyert, például a CNN Tech és a Lifehacker. Ez egy nagyon vonzó és funkciókban gazdag alkalmazás.

Szerezze be az 1Weather szolgáltatást a Play Áruházból

6. Menj Időjárás előrejelzések és Widget

A GoLauncher sikert aratott az Android egyik legnépszerűbb indításaként, már jóval azelőtt, hogy az Android indítói könnyen változtathatók voltak. Mondhatni ők voltak a Launcher divat egyik úttörője. Fejlesztésük során olyan támogató alkalmazásokat hoztak létre, amelyek a támogatott alkalmazások könyvtárával kiegészítik a Go élményt. Ebből a célból elhozták nekünk a Go időjárás-előrejelzést és a Widgetet.

A widget rendkívül személyre szabható (minden méretben), és udvariasan és zavartalanul ül a kezdőképernyőn, és annyi információt tol ki, amennyit csak tud. Akár élő időjárási háttérképet is telepíthet az alkalmazásra vagy akár a kezdőképernyőre. A többi a szokásos előrejelzés, „olyan érzés” a hőmérséklet, a csapadék, a páratartalom stb. Bár a frissítések elkeserítik az embert, hiszen kint esik az eső, pedig kisütött a nap.

Szerezze be a Go időjárás-előrejelzést és a Widgetet a Play Áruházból

5. Időjárás WeatherBug által

A Weatherbug által készített Weather kiemelkedik a tömegből azáltal, hogy a figyelmeztetésekre összpontosít. A Weatherbug nyomon követi és figyelmezteti Önt minden zivatarra, egy villámtérkép réteggel, valamint egy Doppler-radarral, hogy követni tudja a súlyos időjárást. A Weatherbug mindent biztosít, amit egy időjárás-alkalmazás, majd néhányat.

Szerezze le az időjárást a WeatherBug segítségével a Play Áruházból

  Játékmenet streamelése PS4-ről

4. Az időjárási csatorna

A Weather Channel alkalmazás dinamikus kezdőképernyőt biztosít, amely az aktuális tartózkodási helye, időjárása és napszaka alapján változik. Időjárás-frissítéseket kap, amint azok történnek. Ezenkívül óránkénti, 15 napos és hétvégi előrejelzéseket kaphat Celsius- vagy Fahrenheit-fokozatban, attól függően, hogy melyik régióban tartózkodik (sőt, ezeket a régiókat is testreszabhatja, ha szükséges). Hozzáférhet az aktuális időjárási viszonyokhoz az időjárás, páratartalom, harmatpont, napkelte, napnyugta, szélsebesség, UV-index, láthatóság és légnyomás értékekkel. Ezen felül gyorsan betöltődő Doppler radartérképeket kap, amelyek a múlt és a jövő radarját mutatják.

Szerezd meg az időjárási csatornát a Play Áruházból

3. Google Asszisztens

Igaz, a Google Asszisztens nem kizárólag egy időjárás-alkalmazás, de a Google számos funkcióját innovatív módon használja az időjárás frissítése során. A Google Asszisztens megérti az Ön napi használatát, és meg tudja jósolni, hogy mikor fog utazni, és megmondja az időjárást, hogy hol tartózkodik, és hová fog menni. Napi összefoglalót is küld arról, hogy milyen lesz az időjárás a nap folyamán. Ha egyszerűen csak az időjárásról szeretne tájékozódni, de nem szeretne mélyreható tudományos elemzéseket, akkor a Google Asszisztens minden olyan információt megad, amelyre szüksége van az időjárással kapcsolatban a nap indításához.

Szerezze be a Google Asszisztenst a Play Áruházból

2. AccuWeather

Az AccuWeather körülbelül olyan végleges és átfogó időjárási szolgáltatás, amennyire csak lehet. A listában említett alkalmazások nagy része az AccuWeathertől kölcsönzi statisztikáit, mivel a pontossági rész be van építve a névbe. Az AccuWeather alkalmazással élő háttérképet és animált időjárási zárolási képernyőt kap (ha van). Megkapja az AccuWeather MinuteCast, amely percenkénti csapadék-előrejelzést ad a következő két órára, hiperlokalizálva a pontos utcacímére vagy GPS-helyére. Ez magában foglalja a csapadék típusát és intenzitását, valamint a csapadék kezdési és befejezési idejét. Bár a csapadékadatok csak néhány kiválasztott helyen (USA és néhány európai ország) állnak rendelkezésre.

  10 egyszerű Minecraft-házötlet

Más régiók azonban nem maradnak ki. Globális előrejelzéseket kap a hóra, jégre, esőre, szélre vagy zivatarok valószínűségére vonatkozóan, és megjelenik egy narancssárga kártya felkiáltójellel a hely aktuális körülményei között, valamint az érvényben lévő riasztás(ok) rövid összefoglalása.

Az alkalmazáshoz egy radar is tartozik, amely a Google Térképpel működik. Ezenkívül helyi időjárás-előrejelzési összefoglalók, amelyek áttekintést adnak a következő öt nap időjárás-előrejelzéséről, valamint az ezalatt várható legdrámaibb időjárási esemény leírását. Hozzáférést vásárolhat a fejlettebb előrejelzésekhez is (30 és 90 nap), de az időjárás, amilyen, ebben az időkeretben aligha kötődik a pontossághoz. A kezdőképernyőhöz hozzáadhat egy állapotsort, amely megjeleníti az aktuális vagy otthoni tartózkodási helyének aktuális hőmérsékletét.

Szerezze be az AccuWeathert a Play Áruházból

1. Yahoo! Időjárás

A puszta tervezésen és a tudás mennyiségén alapuló Yahoo! Az Időjárás alkalmazás az első számú választásunk az időjárás-jelentésekhez. iOS-en sok sikerrel, de Androidon is ugyanolyan jól szerepelt. Lenyűgöző képeket kap, amelyek megfelelnek a kinti időjárásnak. Előrejelzéseket adhat hozzá a kezdőképernyő widgetjeihez. Fenomenálisan jól megtervezett, ugyanakkor rendkívül funkcionális. Részletes időjárási információkat kaphat, beleértve 10 napos és 24 órás hőmérséklet-előrejelzéseket, interaktív radar-, műhold-, hő- és széltérképeket.

Jehu! Az időjárás emellett súlyos időjárási riasztásokat (globálisan), animált napkelte és napnyugta időket, szél- és nyomásmodulokat, páratartalom-érzékelőt, UV-indexet és csapadék esélyét is megjeleníti.

Szerezd meg a Yahoo! Időjárás a Play Áruházból